Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Heg verwijderen en vervangen

 28/03 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Heg ,laurierkers , 10 meter lang 1 meter breed vervangen door taxusheg .

Plaatsen stalenbalk

 26/03 Sloopwerkzaamheden Beëindigd Z.s.m.
Creëren van "open keuken" en realiseren van mogelijkheid tot aanbouw. klus omvat het stutten van de woning, verwijderen van tuindeuren, verwijderen van draagmuur tussen keuken en woonkamer en plaatsen van een stalen balk over de gehele breedte van de woning (5,68 m). uit reacties kiezen wij twee partijen voor een definitieve offerte na bezichtiging. prijzen dus ter indicatie. een gedetailleerde schets van de situatie: de woonkamer bestaat uit twee delen. in het achterste deel dat aansluit op de tuin willen we een aanbouw creëren (de zuidkand). daarvoor moeten de tuindeuren worden verwijderd en een stalen balk worden aangebracht. aan de westkant van deze zelfde woonkamer (ook in deel 2) bevindt zich de keuken. de doorbraak van de keuken + de aanbouw moeten een vierkante ruimte gaan vormen. de keuken heeft een platdak, dit zal in zijn geheel verwijderd zijn en wordt na het plaatsen van de balk opnieuw opgebouwd.

Schilderen van alle kozijnen

 25/03 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Betreft tussenwoning in Blerick. Het opnieuw schilderen van alle kozijnen aan binnen en buitenkant i.v.m. plaatsen isolatieglas. Periode half mei-begin juni

Stukadoren appartement

 12/03 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Stukadoren van alle muren in nu leegstaand, te verkopen appartement. Het betreft ongeveer 120m2.

Serre bijbouwen.

 12/03 Aanbouw & Nieuwbouw Beëindigd Z.s.m.
Wij hebben momenteel een houten geisoleerde afdak met aan beide zijden een muur. Afmetingen 3.5x7. Wij willen graag dit dichtmaken en gebruiken als leefruimte. We willen graag in overleg wat er door de vakman gedaan kan worden.

Sierkers en taxushaag snoeien

 05/03 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Sierkers ca. 5 mtr. hoog, snoeien naar ca. 3 mtr. Taxus ca. 10 mtr. breed, 2,5 mtr. hoog snoeien naar ca. 2,25 mtr.

Oude versleten schuurdeur vervangen

 05/03 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
Oude versleten schuurdeur (achterdeur) verwijderen en vervangen voor nieuwe reeds bij karwei bestelde vuren achterdeur met draadglas en reeds ingefreest slotgat. bestelde deur (huub) is 88x201,5 dus zal op maat gemaakt moeten worden (87x200) (ik zal bij ophalen van de deur bij karwei vragen of zij de deur op maat kunnen zagen) waarschijnlijk ook het bestaande deurkozijn aanpassen (uitstukken of geheel vervangen? scharnieren en insteekslot moet ook geplaatst worden tevens moet de gemetselde rollaag (latei) gerepareerd worden.

Badkamer renoveren

 01/03 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Onze badkamer willen wij graaf betegeld hebben en het plafond gestuct.

Betonvloer tijdelijke woonruimte 55m2

 25/02 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Wij willen graag een betonvloer van 10 tot 12 cm dikte in een tijdelijke woonruimte. de oppervlakte is ongeveer 55m2. wat zijn de kosten hiervoor? later willen wij ook nog een keer een betonvloer van 10 cm dikte in onze woning. de oppervlakte hiervan is 185m2. wat zijn de kosten hiervoor? (ik heb geklikt op 'offerte aanvragen', maar ik kwam uit bij 'opdracht plaatsen'.)

Stuk gras van 25m2 betegelen.

 24/02 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Een stuk gras van 25m2 in de tuin verwijderen en hetzelfde stuk van 25m2 weer betegelen.

Opruimen, snoeien en ophogen.

 13/02 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Op korte termijn! Opruimen tuin (zaagsel, schelpen), snoeien laurierhaag, verplaatsen bloembak, ophogen tuin (zand) bandjes plaatsen.

Daicin

 12/02 Elektra Beëindigd Z.s.m.
M; Plaatsen airco, op balkon split 1 2,5 m binnen unit, stroom is ter plaatse.

Plaatsing geïsoleerd vals plafond toile...

 05/02 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Heeft u interesse om een offerte te maken om een geïsoleerd vals plafond (gyproc) met dampscherm aan te brengen op een toilet waarboven zich een balkon bevindt (niet geïsoleerd) vanwege vocht (douche) slaat dit aan op de kouden delen/sifon balkon en veroorzaakt schimmel. de afmetingen zijn 87 cm x 113 cm het plafond kan verlaagd tot maximaal 13 cm onder het bestaande. dit is net boven het opengaand deel van het raam. de sifon van de afvoer van het balkon erboven hangt 9 cm lager dan het huidige plafond. indien nodig kan ik foto's bezorgen.

Bomen en vijver verwijderen en afvoeren

 30/01 Tuin Beëindigd Z.s.m.
In de tuin voor en achter hebben wij een aantal bomen/coniferen (3 vrij hoge coniferen 1 grote struik achter en 1 conifeer voor) en een kleine vijver met rotspartij staan. Deze zou ik graag verwijderd willen hebben. Graag ontvang ik een totaalprijs inclusief afvoeren. Een achterom is er nauwelijks dus zal al in de tuin klein gezaagd moeten worden. Eerst komen kijken etc. Liever niet aangezien ik zeer weinig tijd heb om dit voor iedereen te doen.

Trapbekleding vernieuwen

 28/01 Stofferen Beëindigd Z.s.m.
Oude vervangen door Vernieuwen van de trapbekleding in incl de zijkanten