Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Keukenkraan vervangen.

 29/01 CV, Water en Gas Beëindigd Z.s.m.
Oude keukenkraan eraf en de nieuwe aangekochte keukenkraan erop.

Vloer egaliseren en pvc vloer

 29/01 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
55 vierkante meter pvc plakken hele begaande grond in keuken en woonkamer is dan net een vloerverwarming gelegd.

"betonrot" balkon

 28/01 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
In de zijkant van het balkon treedt verkleuring en verbrokkeling op. zoals jullie op biest 118 hebben gedaan is het oppervlak weer glad. dan kan ik zelf het hele stuk verven op advies van jullie. er is al iemand wezen kijken (jos van thijs??), maar ik krijg geen telefonisch contact.

Aanbouw maken van 5m lang en 6.5 breed

 06/01 Aanbouw & Nieuwbouw Beëindigd Z.s.m.
Aanbouw maken volledig geïsoleerd incl. Lichtkoepel. Plat dak. Schuifpui met dubbel glas. Afmetingen 5m lang en 6.5m breed. Woonplaats venlo.

Plafond stucken en wc vervangen

 11/12 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Beste robert, u ben bij ons (nico en ans) geweest in de van ittersonstraat in geleen, aangezien we tevreden waren over geleverde werk zou ik u ook graag willen laten komen voor mijn eigen woning. in de woonkamer is er een plafond met structuur, dat zou ik graag glad gestukt willen hebben. als het mogelijk is zou ik dit ook graag gespoten willen. in de badkamer is er sprake van een kapotte toilet, deze moet vervangen worden. ook is er aan het eind van het bad een wand welke niet netjes afgewerkt is, hierin zijn schapjes gemaakt welke weg kunnen. dit is dezelfde wand als waaraan de wc zit dus deze zou geheel opnieuw betegeld kunnen worden. deze tegels zou ik graag zelf willen uitkiezen/aanleveren. de wc maakt me niks uit.

Coniferenhaag verwijderen

 11/12 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Coniferenhaag 8 meter lang 1,8 mtr hoog verwijderen en afvoeren

Draagbalk plaatsen

 10/12 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
Graag zou ik een draagbalk willen laten plaatsen stukje sloopwerk van een schoorsteen 60 bij 80 cm draagbalk in de muur nu hangt hij op de schoorsteen

Driezitsbank en salontafeltje afvoeren

 26/10 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
Wegens aanschaf nieuwe stoelen willen wij onze oude driezitsbank en salontafel laten afvoeren en naar het milieupark brengen. Het moet van de tweede verdieping komen maar het trappenhuis is vrij breed. En er is plaats om voor de deur te parkeren. Liefst zo snel mogelijk.

Slopen chalet en plaats vrijmaken

 25/10 Sloopwerkzaamheden Beëindigd Z.s.m.
De chalet en inboedel moet gesloopt engeruimd worden ook de tuin moet vrij gemaakt worden van tegels en beplanting ook nog een klein schuurtje ruimen alles moet afgevoerd worden en de plaats moet schoon afgeleverd worden

Behangen van trappenhuis

 24/10 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Behangen van Trappenhuis en overloop . Ca. 32 m2. Ladder vereist.

Verbouwing badkamer

 23/10 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Het betreft de verbouwing van de badkamer, dus slopen en weer plaatsen. Verder dienen waarschijnlijk de leidingen verplaatst te worden en dient er een goede ventilatie te komen.

Buitenschilderwerk

 13/10 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Windveren, (boeiboord) voor- en onderzijde. Ca.8m2 Afwassen, schuren, 1x lakken Ral 9010 wit. Op hoogta tussen 5 en 9m. Heb nog 0.6l wijzonol dekkend beschikbaar.

Douche vervangen door bad-douche

 11/10 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Vervangen douche door bad/douche - verwijderen douche - plaatsen bad - plaatsen kraan en opbouwdouche - plaatsen douchewand - zijkant bad maken - eventueel 2 kunstofwanden plaatsen Eea in overleg

Tuinonderhoud kleine voortuin

 10/10 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Het betreft een kleine voortuin van 18m2 waarbij het snoeien van de haagjes, bladeren en onkruid gedaan moet worden. ZSM.

Stopcontact op slaapkamer bijmaken

 08/10 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Draad vanaf plafond bijtrekken. 2.5 m sleuf maken en dan een stopcontact plaatsen.