Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Laminaat leggen

 06/06 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Graag wil ik volgende week laminaat laten leggen het gaat om 110 m2 4 slaapkamers en woonkamer 2 x hal

Muur stuken

 02/06 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
Het gaat om de begane rond helemaal rondom. keuken hoeft niet. momenteel zit er een soort structuur op de muur, en ik wil de muren sauce klaar hebben, dus gewoon glad. Als ik de ramen en deuren niet meereken kom ik ongeveer op 23 meter wat gestuukt moet worden, de hoogte is 2,40 dus vandaar dat ik op 55m2 kom, maar dat is uiteraard een ruwe inschatting. wij gaan verhuizen naar deze woning, 16 juli krijgen wij de sleutel, graag zou ik deze klus willen laten starten op 17 juli 2018. het betreft een 2 onder 1-kap woning in Heerenveen.

Boom snoeien en tuinwerk

 30/05 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Ik ben op zoek naar een vaktuinman om kleine grindvoortuin (ca 20 vierkante meter) weer netjes te maken: * 1 grote solitaire prunus lusitanica-boom (3 à 4 meter hoog) flink terug te snoeien. * 1 buxus-haag goed terug snoeien/of verwijderen: 0,80m hoog en ca.1.50 breed en 1.70m lang * 2 vlinderstruiken verwijderen * 1 jonge bamboe 1,50 hoog verwijderen * 1 houterige bodembedekker verwijderen in smalle grindstrook (ca. 1 meter breed en 6 meter lang) naast tegelpad richting voordeur. graag meedenken over wat kan met beperkt budget: voortuin en grindstrook opnieuw aanvullen met grind + waar nodig antiworteldoek vervangen. of het liefst de grindstrook betegelen met (tweeehands) stoeptegels. totaalprijs incl. btw, inclusief tuinafval afvoeren. geen grootse klus, maar is wel even nodig. ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet.

Buitenschilderwerk

 30/05 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Het schilderen van 2 overstekken(kopgevels)

Fietsen repareren

 29/05 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Graag 2 damesfietsen opknappen, banden plakken, het aanschuren verhelpen.

Plafond verlagen

 15/05 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
Er moet een verlaagd plafond komen met glasvezel draden door de plafond platen en ook moet er een afzuig ventilatie etc geplaatst worden

95m4 vloertegels aanleggen

 15/05 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Er moet een vloer inkomen van pak een beet 90 tot 100 vierkante meter ligt al een vloer in.

Behanger

 22/04 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Behangen in kleine gang en keuken en woonkamer van 7 bij 4 meter. Met spoed liefst maandag 23 april starten en bij voorkeur in 1 dag klaar of dinsdag 24 april. Mn moeder ligt in het ziekenhuis ze ziet op tegen de troep in huis dus dit is het moment en daarom moet het snel het is niet duidelijk wanneer ze weer thuis komt.

Zonnepanelen plaatsen op dak

 11/04 Dak & Dakgoot Beëindigd Z.s.m.
Monteren van een frame t.b.v. zonnepanelen op oostzijde dak en westzijde. Elke zijde heeft 4 rails van elk 7 meter en om de meter moet er een dakhaak geschroefd worden. Daarna zonnepanelen op het frame leggen en kabels aansluiten. Expertise is aanwezig alleen niet de durf om op het dak te gaan (hoogtevrees, ik durf wel tot de dakgoot en kan materialen aangeven.)

Coniferen ,schuttingen, tegelen

 13/03 Hekwerk & Schutting Beëindigd Z.s.m.
Er staan nu 5 mtr coniferen welke gerooid moeten worden en er moeten daarvoor 10 schuttingen geplaatst worden. De tegels plm. 50 m2 moeten opnieuw gelegd worden.

Hal en overloop schilderen (binnen)

 06/03 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
De klus omvat het schilderen van de muren in de hal en op de overloop. In totaal gaat het om 36m2. De verf is aanwezig.

Buitenschilderwerk

 27/02 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Kopgevel overstekken met zolderkozijntje en 4 slaapkamerkozijnen en 5 ramen ca. 16 M2 en gevelbekleding ca.6 m2

Graszoden verwijderen

 17/02 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Graag zou ik mijn oude gras veld laten verwijderen en klaar laten maken om opnieuw in te zaaien. Dit houd in dat de oude graszoden afgestoken dienen te worden en de ondergrond omgeploegd/omgespit dient te worden. Het gaat om een kleine oppervlakte van c.a. 21m2 Wanneer mogelijk ook graag de oude zoden afvoeren.

Slaapkamer opknappen

 07/02 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Kozijnen opknappen en schilderen, plafond opknappen en sauzen, wanden oude behang verwijderen en glasvezel behang aanbrengen, wanden sauzen, vloerbedekking verwijderen, laminaat leggen, Gordijnrail opnieuw ophangen.

Koppeling vervangen

 29/01 Auto & Boot Beëindigd Z.s.m.
Koppeling compleet vervangen peugeot 206SW 2.0 HDI 2004