Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Warmte terugwin installatie

 15/08 CV, Water en Gas Open Z.s.m.
Wrmte terugwinning systeem is al geïnstalleerd maar net niet afgemaakt Moet nog dakdoorvoer gemaakt worden en alles werkend worden.

Ondervloer + installatie badkamer

 14/08 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Het gaat om het herstellen van de gevolgen van waterschade. de vorige eigenaren van dit huis hebben in de badkamervloer de cv-leiding direct in het beton gelegd. dit heeft, lange tijd ongemerkt, gezorgd voor een behoorlijke lekkage. de ondervloer (twee lagen geperst hout) was volledig doorweekt onder de badkamer en een deel van de keuken. enige tijd geleden heeft een loodgieter de leiding afgesloten, dus het lekken is gestopt. ik wil nu graag een start maken met het herstellen van de schade en kan daarbij jullie advies goed gebruiken. ik verwacht dat de ondervloer vervangen moet worden en dat daarvoor de badkamer eruit moet. ik wil daarna ook een nieuwe badkamer.

Kozijnen/deuren (hele huis)

 14/08 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Binnen: kozijnen, enkele deuren (boven en beneden) Buiten: kozijnen, deuren Eventueel muren verven

Laminaat leggen

 13/08 Vloeren Open Z.s.m.
We zijn op zoek naar iemand die in ons huis voor 30 augustus op zolder 40m2 (=overloop en 2 slaapkamers) een laminaat vloer kan leggen en de oude laminaat vloer + tapijt kan verwijderen. Ben jij nog beschikbaar? Met vriendelijke groet, Liekevaneijk

Badkamervloer storten (2,58 bij 1,98m)

 13/08 Vloeren Open Z.s.m.
We hebben een badkamer in onze woning. de vloer moet gestort worden. alle leidingen liggen al klaar op de vloer. deze is nog niet geïmpregneerd, wel uitgefreesd/gedrilld. uiteraard moet alles aflopend zijn, zodat water wegloopt naar het doucheputje. tegels doen we zelf. materialen: graag zelf meenemen of aangeven wat nodig is. Als je eerder kunt beginnen, is dat ook prima.

Laminaat leggen

 13/08 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Ik ben op zoek naar iemand die laminaat kan leggen voor 45m2 met plakplinten. Betreft centrum van den haag. Ik hoor graag op wat voor termijn het laminaat gelegd kan worden.

Uitlaat, remblokken en banden vervangen

 13/08 Auto & Boot Open Z.s.m.
Het gaat om een Toyota Aygo

Keuken plaatsen + stucen & tegelen

 12/08 Keuken Open Z.s.m.
- Oude L keuken demonteren en afvoeren - Oude tegels verwijderen, stucen 2 muurtjes & 2 gedeeltes tegelen (recht boven aanrecht + visgraat op voor/zijkant schiereiland) - Afvoer verleggen - keuken plaatsen (ikea) inductieplaat en wasbak Zijn al uit blad gezaagd

Tegelzetter

 12/08 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
55 m2 muurtegels /12m2 vloertegels

12 palen vervangen tussen schutting.

 12/08 Hekwerk & Schutting Open Z.s.m.
De hardhouten palen zijn verrot, de schutting zelf is nog perfect en geen aangroei van hydra of iets dergelijks. Wilde paarden laten vervallen door of betonnen palen, of kunststofbalen in de kleur donker bruin. de materialen verzorgen jullie ook.

Vide doortrekken

 11/08 Klussen Algemeen Open 07-10-2019
Ik heb een huis met een vide. De vide wil ik door laten trekken zodat ik later 2 extra kamers kan maken nadat er een dakkapel is geplaatst. 4.60 m x 3,18 m.

Onderhoud voortuin

 10/08 Tuin Open Z.s.m.
Heggen snoeien (2 stuks) onkruid vrijmaken voortuin en zijgang. liefst door middel van wegbranden van het onkruid

Ik wil een nieuw cv ketel

 09/08 CV, Water en Gas Open Z.s.m.
Ik wil een nieuw cv ketel plaats

Plafondlamp in badkamer vervangen

 09/08 Elektra Open Z.s.m.
In een badkamer met oude bedrading moet ik de plafondlamp vervangen. Er ligt oude bedrading in, misschien moet er een draad bij?

Wastafel met kastje eronder aansluiten

 09/08 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Er hangt nu een eenvoudige wastafel, deze moet vervangen worden door een nieuwe met een kastje op pootjes eronder (in Almere Haven)