Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Muren en plafond

 25/02 Schoonmaak Beëindigd Z.s.m.
Rookaanslag van de houtkachel op de muren en plafond

PVC klik leggen in 3 ruimtes

 25/02 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Alle materialen zijn al aanwezig, ondervloer ligt al zover mogelijk (behalve in de hal). zijn na zoveel dagen klussen zelf helemaal gesloopt en hopen dat iemand het voor een goede prijs wil doen om ons te helpen. zie plattegrond hieronder, onze schatting ongeveer: kleine slaapkamer is: 9,67m² Entree is: ~6m² berging is ~5m² liefst zo snel mogelijk, komen er zelf niet uit.

Houten mezzanine/vliering plaatsen

 25/02 Aanbouw & Nieuwbouw Beëindigd Z.s.m.
Mijn vriend en ik hebben een appartement met een vide. er is een 5,5 meter hoog plafond, in deze ruimte zit al een soort balkon-constructie, waar zich de slaapkamer bevind. echter willen we deze vloer doortrekken, zodat we extra ruimte creëren. hierdoor gaat een deel van de vide verloren, maar een deel willen we bewaren, omdat het wel zorgt voor een mooie ervaring van de ruimte. het geraamte van het huis is goed zichtbaar en hier kunnen balkdragers aan bevestigd worden, de buitenmuren zijn van beton. we zouden graag zien dat de mezzanine/tussenverdieping van hout is. de extra ruimte zou ongeveer 12 m2 worden. de railing van de slaapkamer kan aan een kant weg, zodat je van de slaapkamer direct door kan lopen naar de nieuwe tussenverdieping. we zijn ons op dit moment aan het oriënteren en zouden graag willen weten wat het ongeveer kost om de vloer te plaatsen en wie dat zou kunnen doen. suggesties wat betreft type hout en ontwerp zijn altijd welkom. meer info wat betreft de ruimte kun je vinden in de plaatjes in de bijlage.

Diverse werkzaamheden in een huis

 24/02 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Kabelsvervangen en een nieuwe binnendeur ophangen moet ook iets korter gemaakt worden

Een voortuin (30m2) bestraten

 22/02 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Een voortuin (30m2 leeghalen (staat nu onkruid in) dan bestraten of met siergrind en aankleden eventueel met bloempotten

2 penanten voor poort

 10/02 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
We willen 2 penanten voor de poort gemetseld hebben. Hoogte ongeveer 150 cm en 50x50 cm. Incl. inmetselen van een brievenbus.

Stuken 68 m2

 08/02 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Ik denk ongeveer 68m2 glad stucwerk in woonkamer en keuken en ook in de hal. meerdere deuren aanwezig. eventueel nog een tegelvloer leggen en een overloop stucen met een stuk plafond waar een vliering heeft gezeten. Graag hoor ik de prijzen los van elkaar en een totaal prijs voor alles

Deurkozijn aanpassen.

 08/02 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
Deurkozijn aanpassen, nu onderhevig aan buiten temperatuur, hiermee wordt bedoeld dat de deur in de winter kiert en in de zomer moeizaam sluit. Start klus in overleg.

Schilderen zolderbalken

 07/02 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Het gaat om 45 strekkende meter zolderbalen die nu rood zijn en wit geverfd moeten worden. Het pand bevindt zich in Son en Breugel.

Bestrating aanleggen

 24/01 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Terrastegels 60x60 45 mtr opritklinkers 60 mtr betonbanden 6x20x100 65 stuks puin voor oprit 6 kub ophoogzand 12 kub grind aanbrengen rondom huis 26 x 1 mtr tegels/klinkers/betonbanden en grind worden door mij geleverd

Houten overkapping in de tuin 3 x 4 m

 18/01 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
Het plaatsen van een houten overkapping tussen de schuur en de schutting in e achtertuin. ongeveer 3 x 4 m.

Houten poort met sluiting

 18/01 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
Een nieuw poort plaatsen compleet

Kliklaminaat laten leggen

 16/01 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Ca 68m2 Klik laminaat incl. ondervloer in een nieuwe appartement leggen, woonkamer, 2 slaapkamers, 2x hal. eind februari. Plinten doe ik zelf.

2 rolluiken in veranda plaatsen

 16/01 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Ben op zoek naar rolluiken inclusief plaatsen ervan

Wasmachine aansluiting aanleggen

 14/01 CV, Water en Gas Beëindigd Z.s.m.
Wasmachine aansluiting aanleggen op zolder.