Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Nieuwe leidingen / verleggen keuken

 28/07 Keuken Beëindigd Z.s.m.
In november gaan wij verhuizen en in het nieuwe huis komt een nieuwe keuken. Hiervoor dienen een aantal leidingen omgelegd / geïnstalleerd te worden. Omdat wij een extra breed keukenblad krijgen is er in de nieuwe situatie achter de kastjes 10 cm ruimte. De leidingen hoeven dus niet in gefreesd te worden. In de bijlage staat de huidige situatie en de nieuwe.

Complete badkamerrenovatie

 28/07 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
In november zouden wij graag de badkamer en het toilet beneden willen vernieuwen. wat er dient te gebeuren: badkamer: het douchegedeelte (ongeveer 1,2 x 0,9) met ongeveer 1 cm verlagen. 2 muurtjes van beide 10 cm breed optrekken (ongeveer 2,0 m hoog) met daartussen een glazen deur van 0,8 of 0,9 m breed. douche inbouwen in de muur (alleen bedieningspaneel zichtbaar) en een kleine handdouche ernaast 3 massagejets / zijdouche installeren 1 nisje maken in de douche van b x h: 0,61 x 0,38 m (betegeld en afgewerkt met strips) plaatsen van een inbouwtoilet. muurtje maken om het inbouwtoilet. plaatsen van badmeubel met 2 kranen en 2 losse wasbakken + sifons. op het wasmeubel komt een afdekplaat met daarop de kommen (in het blad dienen 4 gaten gemaakt te worden tbv de kranen en afvoer van de kommen). boven het badmeubel: ophangen van een spiegel met verlichting en wellicht verwarming in de spiegel. in het wasmeubel 2 stopcontacten en de benodigde voorzieningen voor de spiegel maken plaatsen van nieuwe designradiator (klein) lichtschakelaar plaatsen en een inbouwradio. optioneel (afhankelijk van de ruimte) nog een kastje ophangen en eventueel nog 1 stopcontact. afhankelijk van de situatie bij de doucchedeur aan weerszijden een passtukje maken. vloer en muren (+ ombouw) tegelen en alle zijkanten afwerken met strips. plaatsen van een drain die wegvalt in de vloer met bovenop de vloertegel in de drain. waar nodig leidingen en / of electra verleggen. alles afkitten. drain afkitten met epoxyhars. waar nodig leidingen afdoppen in de muur of vloer. opmerking: - douchegedeelte blijft op dezelfde plek - toilet blijft op dezelfde plek - wastafel schuift iets op ten opzichte van nu en designradiator schuift op. • exacte plek / maatvoering in overleg * toilet: plaatsen nieuw inbouw toilet en nieuw wasbakje met kraan en sifon. muren (en ombouw) tegelen en afwerken met strips. muurtje maken om het inbouwtoilet. spiegel ophangen alles afkitten. waar nodig leidingen afdoppen in de muur of vloer. verder de buitenkraan vervangen door een afsluitbaar model. de materialen (tegels, kranen, toiletten, badmeubel, strips, glazen deur douche, spiegels douche en jets) leveren wij zelf. de rest (voegsel, lijm, stopcontacten / lichtschakelaars, leidingen, kit e.d.) svp. door de vakman. alles onder garantie en alle leidingen e.d. svp. in de vloer, muur of plafond wegwerken. materialen graag afvoeren. foto's en plattegrond van de nieuwe situatie zijn beschikbaar

Complete badkamerrenovatie

 26/07 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
In november zouden wij graag de badkamer en het toilet beneden willen vernieuwen. wat er dient te gebeuren: badkamer: het douchegedeelte (ongeveer 1,2 x 0,9) met ongeveer 1 cm verlagen. 2 muurtjes van beide 10 cm breed optrekken (ongeveer 2,4 m hoog) met daartussen een glazen deur van 0,8 of 0,9 m breed. douche inbouwen in de muur (alleen bedieningspaneel zichtbaar) en een kleine handdouche ernaast 3 massagejets / zijdouche installeren 1 nisje maken in de douche (betegeld) plaatsen van inbouwtoilet. muurtje maken om het inbouwtoilet. plaatsen van badmeubel met 2 kranen en 2 losse wasbakken. op het wasmeubel komt een afdekplaat met daarop de kommen. boven het badmeubel ophangen van een spiegel met verlichting en wellicht verwarming in de spiegel. in het wasmeubel 2 stopcontacten en de benodigde voorzieningen voor de spiegel maken plaatsen van nieuwe designradiator (klein) lichtschakelaar plaatsen en inbouwradio. optioneel (afhankelijk van de ruimte nog een kastje ophangen en eventueel nog 1 stopcontact. afhankelijk van de situatie bij de doucchedeur aan weerszijden een passtukje maken. vloer en muren (+ ombouw) tegelen en alle zijkanten afwerken met strips. plaatsen van een drain die wegvalt in de vloer met bovenop de vloertegel in de drain. waar nodig leidingen en / of electra verleggen. alles weggewerkt in muur / vloer of plafond. alles afkitten. drain afkitten met epoxyhars. waar nodig leidingen afdoppen in de muur of vloer. opmerking: - douchegedeelte blijft op dezelfde plek - toilet blijft op dezelfde plek - wastafel schuift iets op ten opzichte van nu en designradiator schuift op. • exacte plek / maatvoering in overleg * toilet: plaatsen nieuw inbouw toilet en nieuw wasbakje met kraan. muren (en ombouw) tegelen en afwerken met strips. muurtje maken om het inbouwtoilet. spiegel ophangen alles afkitten. waar nodig leidingen afdoppen in de muur of vloer. verder de buitenkraan vervangen door een afsluitbaar model. de materialen (tegels, kranen, toiletten, badmeubel, strips, glazen deur douche, spiegels douche en jets) leveren wij zelf. de rest (voegsel, lijm, stopcontacten / lichtschakelaars, leidingen, kit e.d.) svp. door de vakman. alles onder garantie. materialen graag afvoeren.

Renovatie badkamer

 26/07 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Renovatie badkamer

Tegelvloer leggen

 24/07 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
In november willen we graag een tegelvloer laten leggen op de benedenverdieping. De oppervlakte is ongeveer 68m2. De tegels zijn 40x80 en er dienen ongeveer 45 plinten van 40x80 geplakt te worden. Wij leveren de tegels. Lijm en voegsel graag via de vakman.

Keuken gereed maken voor plaatsing

 23/07 Keuken Beëindigd Z.s.m.
In november wordt bij ons een nieuwe keuken geplaatst. er is geen gas aanwezig. wel zal wat leidingwerk en stopcontacten omgelegd moeten worden. de keuken is ongeveer 3,12 m lang en ongeveer 1,59 m breed. water ongeveer 2,7 m omleggen en electra een paar keer ongeveer een meter. verder op de 1e verdieping: weghalen van een wastafel en de leidingen afdoppen in de muur en 2 loze warmteleidingen die uit de verdiepingsvloer komen afdoppen in de vloer. electra in de garage verleggen (maken van 2 of 3 lichtpunten, 2 of 3 lichtschakelaars en enkele stopcontacten. de garage is 2,94 bij 5,88 m. svp. zelf materiaal meenemen. verlichting regelen wij.

Rachelwerk bungalow

 22/07 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
Er moeten een houten frame onder de bungalow geplaatst worden, zodat de isolatie eronder kan.

Badkamer en toilet renoveren

 21/07 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
In november zouden wij graag de badkamer en het toilet beneden willen vernieuwen. wat er dient te gebeuren: badkamer: douchecabine, douchemeubel, designradiator en toilet verwijderen. tegels verwijderen doen wij zelf. het douchegedeelte (ongeveer 1,4 x 1,0) met ongeveer 1 cm verlagen. plaatsen van de douchecabine (2 muurtjes optrekken met daartussen een glazen deur). in deze muurtjes 2 betegelde nisjes maken. douche inbouwen in de muur (alleen bedieningspaneel zichtbaar) 3 massagejets installeren plaatsen van inbouwtoilet. muurtje maken om het inbouwtoilet. plaatsen van badmeubel met 2 kranen (en waarschijnlijk 2 wasbakken). plaatsen van nieuwe designradiator vloer en muren (+ ombouw) tegelen en de zijkanten afwerken met strips. plaatsen van een drain die wegvalt in de vloer met bovenop de vloertegel. waar nodig leidingen en / of electra verleggen. alles afkitten. drain afkitten met epoxyhars. toilet: toilet en wasbakje verwijderen. tegels verwijderen wij zelf. plaatsen nieuw inbouw toilet en nieuw wasbakje met kraan. muren (en ombouw) tegelen en afwerken met strips. muurtje maken om het inbouwtoilet. alles afkitten. verder de buitenkraan vervangen door een afsluitbaar model. de materialen (tegels, kranen, toiletten, glazen deur douche, douche en jets) leveren wij zelf. de rest (lijm, kit, kleinmateriaal, enz) svp door de vakman.

Leidingen keuken en electra verleggen

 20/07 Keuken Beëindigd Z.s.m.
In november wordt bij ons een nieuwe keuken geplaatst. er is geen gas aanwezig. wel zal wat leidingwerk en stopcontacten omgelegd moeten worden. tevens dient de huidige keuken eruit gehaald te worden. de keuken is ongeveer 3,12 m lang en ongeveer 1,59 m breed. water ongeveer 2,7 m omleggen en electra een paar keer ongeveer een meter. verder op de 1e verdieping: weghalen van een wastafel en de leidingen afdoppen in de muur en 2 loze warmteleidingen die uit de verdiepingsvloer komen afdoppen in de vloer. electra in de garage verleggen (maken van 2 of 3 lichtpunten, 2 of 3 lichtschakelaars en enkele stopcontacten. svp zelf materiaal meenemen. verlichting regelen wij.

Muren glad stuken

 20/07 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
In november zouden wij graag de muren van onze woning glad willen laten stuken. Totaal gaat het om ongeveer 231 m2.

Dorpel van serre vervangen

 19/07 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
De onderdorpel van de serre is verrot en moet dus vervangen worden. Het is handig om een juiste offerte te kunnen maken, om eerst de situatie te bekijken.

5 binnen deuren plaatsen

 18/07 Aanbouw & Nieuwbouw Beëindigd Z.s.m.
5 binnen deuren plaatsen met klink/slot en oude deuren afvoeren

Schuur beton wanden in kleur spuiten

 17/07 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Nieuwe schuur van 7,72x15,32 meter. beton systeembouw. de betonnen wanden moeten aan de buitenkant geverfd worden. de verf is door de bouwer van de schuur meegeleverd. voor mooiste resultaat moet de verf gespoten worden en de deuren en ramen afgeplakt. op deze manier willen we het graag uitgevoerd hebben. hoef geen vaste prijs, mag op uurbasis.

Plaatsen afzuifbox

 15/07 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Leveren , plaatsen en aansluiten van een itho afzuigbox. incl 2 draadloze afstands bedieningen. Afvoeren WTW box gaarne offerte voor installatie 3-5 huishoudens, identieke woningen.

Wasdroger naar eerste verdieping

 14/07 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Een wasdroger moet naar de eerste verdieping gebracht. Welke sterke man kan helpen?