Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Glas, timmer, isoleren

 05/03 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Zetten dubbel glas: 3 ramen 1m hoog 50cm breed en 8 raampjes 20 breed 30 hoog + kast timmeren 2.10 hoog en 3m breed. Ook isoleren van de dakkapel 5m2

Allrounder

 04/03 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
Wij zoeken naar allrounders die ons team kan versterken het gaat om zeker de komende 2 jaar. indien het ons bevalt kunt u komende jaren met ons mee werken. daarom zijn wij opzoek naar een vakman die inbezit is van een rijbewijs eigenhand gereedschap en kennis van de bouw. bij ons werk je vrij en ben je je eigenbaas zolang het volgens de bouwbesluiten maar gaat. uiteraard is er toezicht op uw werk komende 2 a 3 weken. om zo een beeld te krijgen wat u kan. want alle verantwoordelijkheden zijn voor ons zelf. wat doen wij: renovaties en nieuwbouw. timmerman electra water gas stuccen sauswerk metselwerk vloerer keukens badkamers tegelwerk bekistingen dak freeswerk ect... u hoeft uiteraard niet alles te kunnen dat kunt u ook leren bij ons door 1 van onze vakmannen voor het zelfde uurloon. ik verwacht wel dat u snel leert en dat u wel iets kan van deze vakken, minimaal 3. u kunt mij bellen voor meer info/intake. 0644791872. of mailt u naar :s.svtechniek@outlook.com ik zie graag uw reactie tegemoet. met vriendelijke groet, sv techniek.

Metselwerk /allrounder

 04/03 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
Wij zoeken voor een nieuwbouw woning in almere metselaars wij leveren materialen de voegen hoeven niet gevoegd te worden de wanden worden gestuct. totaal 40.000 bakstenen. het werk word uitbesteed enkel op basis van uren. alles is aanwezig. voor meer info bel 0644791871 of mailt u naar s.svtechniek@outlook.com met vriendelijke groet svtechniek

Dakkapel vernieuwen

 27/02 Dakkapel & Dakraam Beëindigd Z.s.m.
Goeden dag wij hebben een dakkapel met onze buren gedeeld en wij willen onze kant verlengt hebben de buren doen niet mee. Onze kant is ongeveer 1,8 m en we willen over de max lengte aan de achterkant een Dakkapel. Dus ongeveer 4 meter er bij de bestaande kozijn mag vervangen worden en we willen draai kiep ramen. De dakkapel scheidt twee ruimten op zolder.

Plaatsing 2 Dakkapellen

 26/02 Dakkapel & Dakraam Beëindigd Z.s.m.
Ik zoek een offerte voor het leveren en plaatsen van 2 dakkapellen. per dakkapel: - kunststof buitenkant - 2x draai/kiepraam - 4 meter breedt - reguliere hoogte optioneel: - rolluiken plaatsing: - eenmaal plaatsing voorkant, voorkant (via voorkant) bereikbaar - eenmaal plaatsing achterkant, achterkant (via achterkant) niet bereikbaar 3 foto's bijgevoegd (in word bestand), twee van het huis (voor- en achterkant) en eenmaal een vergelijkbare achtersituatie in de straat.

Buitenschilderwerk

 25/02 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
Buitenschilderwerk, voornamelijk kozijnen

2 kleine muurtjes metselen

 25/02 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
We hebben een terras waar we 2 muurtjes willen laten metselen om te kunnen dienen als een plantenbak. Breedte van ieder muurtje: 190cm, hoogte: 55cm. Bakstenen hebben we al, ook stenenlijm is aanwezig

Behangen nieuwbouwhuis

 24/02 Behangen Beëindigd 01-09-2020
Hallo, voor circa september zoek ik een goede behanger m/v. het gaat om een nieuwbouwwoning, waarbij wij zelf eerst de muren zullen klaarmaken inclusief voorstrijk. daarna moet er vliesbehang op, met motief. dit moet dus netjes gebeuren door iemand die hier veel ervaring mee heeft. zo zit er bijvoorbeeld ook behang bij dat dubbel doorgesneden moet worden. en alles heeft in zekere zin motief, dus het moet goed aansluiten. het is een huis met 3 verdiepingen. belangrijk te weten is dat ook de trappenhuizen van boven naar beneden behangen moeten worden. ik hoor het graag als je interesse hebt.

Badkamer en wc renovatie

 23/02 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Het betreft een sloop van een huidig badmeubel+ douchecabine en het over de huidige tegels heen heentegelen van zowel vloer als wand. Toilet: bestaande wc pot vervangen worden door vrij hangend toilet. En vloer en wandtegels ook tegelen.... Mvg

Slaapkamer stukadoren

 21/02 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Het gaat om het aanbrengen van knauf roodband en knauf fix en finish. kamer is leeg, afgeplakt voorgestreken met knauf stuc primer en er ligt stucloper. het aantal vierkante meters is: 25,07 m2. het zijn 3 muren en 3 muurtjes. ik heb 5 zakken roodband van 25 kg en 1 zak fix en finish van 10 kg en hoekijzers.

Voorjaarklaar maken tuin

 21/02 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Ca 100 m2 tuin + 50 m2 gras voorjaarsklaar maken. Snoeien, blad en onkruid verwijderen en afvoeren, gras verticuteren en kanten afsteken. Geheel bemesten.

Schutting en voortuintje bestraten

 20/02 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Onze achtertuin moet nog een klein stuk een schutting geplaatst worden. Onze voortuin (br. +/-3m - di +/- 1,5m) moet bestraat worden. Nieuwe Schutting en tegels zijn aanwezig.

Timmerwerkzaamheden allround

 19/02 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
Zeer vakbekwame timmerman voor alle klussen in, om of buiten het huis. Voor meer info neem even contact op met 06-2662583

Sanding stone floor in the garden

 19/02 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Currently, our stone floor in the garden are quite old and I would like to move the old stone floor away and put the new stone floor in the garden. The total area is about 35 m2 The floor is not very flat and maybe it requires some flatting works firstly before putting the floor.

Stukadoor

 19/02 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Ik doe goed! stukwerk mooi glad altijd netjes met mooi prijzen