Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Gazonnetje vernieuwen

 01/03 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Gazonnetje, ca 18 m2 zeer onregelmatige vorm, oud gras verwijderen en graszoden aanbrengen

Stuccen van plafonds en wanden

 28/02 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Wij hebben gipsplaten tegen de plafonds geplaats,deze moeten gestuct worden 130m2. En nieuw geplaatste muren moeten ook gestuct worden dit zijn 55m2

Voegwerk in Bree

 25/02 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
Ik had uw mail ontvangen ivm het voegen in bree (belgie) ik hed me in de oppervlakte vergist. het gaat namelijk 210 m2 en niet om 280 m2 zoals ik eerder had vermeld. graag hoor ik van u wat het nu zou kosten. met vriendelijke groeten, jo.janneke@live.nl

Elektra voor een nieuwe keuken

 24/02 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Voor een nieuwe keuken moeten er nieuwe elektradraden getrokken worden, aansluitpunten gemaakt worden (en eventueel een nieuwe meterkast aangesloten worden wie kan dit en mag dit volgens de nen-code)

Keukenmuren stucen ongeveer 16m2

 24/02 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Ik heb 2 muren die moeten 100% in een 90 graden hoek komen te staan.

Afgraven en afvoeren

 09/02 Grond verzetten Beëindigd Z.s.m.
Wij gaan een huis bouwen, waarbij ongeveer 300m3 grond moet worden afgegraven en verwerkt. Datum nader te bepalen.

Tuinhuis in elkaar zetten

 16/01 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
NIeuw gekocht tuinhuisje moet nog in elkaar worden gezet, alle materialen zijn aanwezig

Ikea meubelen monteren

 02/01 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Het betreft het monteren vaan een aantal meubelen: 2 persoonsbed 2 wandplanken 1 ladenkast en wellicht nog een aantal kleine meubelen.

Spackspuiter

 17/12 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Ongeveer 70 vierkante meter spackspuiten ( wit ). prijs graag per vierkante meter.

Kleine afwerkingen in huis.

 08/12 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Voor het verrichten van diverse afwerkingen in het huis. o.a tegel voegen op de wc, trapleuning plaatsen, afwerk lijst op de douche plaatsen en wat oneffenheden weg werken.

Schuifpui plaatsen

 22/10 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
Plaatsen van schuifpui (h circa 2,20 cm x b 2,50 - 2,70 cm) hout. Voor plaatsing gat in wand maken, eventuele ondersteuningsbalk plaatsen. Afwerking binnen en buitenzijde.

Glad maken van spuitplafon.

 24/08 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Er zit nu een betonnen dek met een spuitplafon. (standaard woningbouw) Wij willen alles glad met zijkanten afgewerkt met een sierlijst. Graag zou ik hiervan een vrijblijvende prijsopgaaf van willen hebben. Het gaat om ongeveer 40 m2. Als het niet te duur uitvalt misschien 120 m2.

Veranderen kleine badkamer

 17/08 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
De muurtegels zijn van het formaat 20x40 en de vloertegels van het formaat 40x40. te betegelen muuroppervlakte is ongeveer 21 vierkante meter en de vloer inclusief 1 opzetmuurtje en ombouw toilet 8 vierkante meter. ombouw moet ook gemaakt worden.betegeld kan worden over bestaande tegels. de inloopdouche moet komen op de plaats waar nu het ligbad staat. de vloer ligt daar al iets lager omdat deze onder het ligbad niet betegeld is. naar mijn mening moet alleen de waterleiding van de douche "verlengd" worden. voorzieningen voor de wastafel zijn ook aanwezig alleen zal de afvoer in de muur geplaatst moeten worden. daar kan een slim tube voor worden gebruikt. geen diep kapwerk dus. voorzieningen voor de sanibroyeur zijn ook aanwezig en zullen alleen eventueel verlengd moeten worden. verlengen van 1 stopcontact boven de wastafel i.v.m. plaatsen spiegel met lampen is ook nodig. de tussenmuren zijn van gasbetonblokken, dus zacht materiaal. het materiaal is al besteld. het enige waar nog voor gezorgd moet worden is tegellijm en materiaal om "doorlekken" (waterdicht) van de inloopdouche te voorkomen. ontwerptekening kan per e-mail worden opgevraagd.

Wanden en plafonds stuccen

 26/07 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Woonkamer / keuken hal / wc trappenhuis

Muren en plafond texen, deuren verven

 23/06 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
In totaal zijn er 3 binnendeuren met kozijn te verven (en mdf platen ipv de oorspronkelijke glasplaten boven de deur). De deuren en kozijnen zitten al in de grondverf. Plafond texen ongeveer 30m2 en muren texen (zit structuurverf op). De muren schat ik in het totaal op 100m2 Deze wil ik in 2 verschillende kleuren...