Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Toiletpotplaatsen

 04/01 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Als Stichting houden we ons bezig met woningaanpassingen voor oa ouderen.Dus regelmatig werk sanitair, tegelen etc In dit geval moet er zsm een nieuwe toiletpot worden geplaatst vooruitlopend op andere werkzaamheden

Hoog trapgat en gangetje behangen

 20/12 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Hoog trapgat behangen een lang handig persoon

Pax monteren en aan vloer verankeren

 12/12 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Het betreft een pax van 200 x 200, twee deuren waar spiegel panelen in gezet moeten worden, kast verankeren aan de vloer zodat de kast stevig, vast staat.

Bankstel 1 verdieping omhoog

 26/11 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
Vandaag krijg ik een tweezits bankstel. de bezorgers brengen deze niet naar boven. de man die mij zou helpen is helaas verhinderd. ik zoek iemand die mij zou willen helpen dit bankstel omhoog te tillen. de tijd is om 16.00 uur, in lelystad-haven

1 open en een dichte trap stofferen

 19/11 Stofferen Beëindigd Z.s.m.
Beide trappen hebben 12 treden. De wangen hoeven niet bekleed te worden. De trappen maken flauwe bocht naar Rechts. Beide trappen ontdaan van oud tapijt en lijm.

Drempel voordeur vervangen

 01/11 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
Drempel voordeur verrot, moet nieuwe geplaatst worden, en gegrond en geverfd worden in wit , is in Lelystad eens gezinswoning. Klus heeft geen haast mag ook begin volgend jaar worden gedaan. Als klus goed gedaan wordt, dan kan een grotere klus in vooruitzicht, kozijnen repareren bij familie lid, woning ook in Lelystad.

Schoonmaakwerk op vaste basis

 21/10 Schoonmaak Beëindigd Z.s.m.
Hoi, wij zijn op zoek naar een schoonmaakster voor langere tijd voor ongeveer 2 uur per week. We zoeken een betrouwbaar iemand die weet van aanpakken. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit stofzuigen, sanitair schoonmaken, dweilen en ramen lappen. We hopen dat je zo snel mogelijk kan beginnen, je werkdag zal in overleg zijn.

Her Bestraten oprit Lelystad

 17/10 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Wij willen graag onze oprit herbestraten nadat de gemeente de weg voor ons huis heeft vernieuwd. we willen graag de huidige bestrating hergebruiken. gaat om ca 25m2 deels grindtegels, deels klinkers. in de straat zijn er vast meer bewoners die belangstelling zullen hebben en mogelijk heb ik ook nog een strook van ca 1.5 x 8 naast de woning die kan gebeuren. gemeente levert momenteel gratis zand af. datum: in overleg. redelijk spoedig.

Tuin bestraten 68m2

 13/10 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Wat kost het om mijn tuin van 68 m2 te bestraten?

Voortuintje betegelen (8m2)

 06/10 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Ik wil graag mijn voortuintje laten betegelen. Het gaat om een rechthoek van 2,538 x 3,112 meter, dus bijna 8 vierkante meter. Zie foto. De klus houdt in het verwijderen en afvoeren van de oude tegels, en het opnieuw betegelen (liefst met wat donker grijze rechthoekige siertegels in verband) en gelijk ophogen zodat het weer aansluit met het trottoir. Op een paar plekken langs het trottoir (blauwe stippen op de foto) wil ik graag de mogelijkheid voor een paaltje zodat ik zelf een hekje kan neerzetten.

Zolderopruiming

 04/10 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Het leeghalen van de zolder en wat voor grof vuil is in tuin zetten. Dag in overleg Graag offerte voor deze klus

Stoelkussen met leer bekleden.

 01/10 Stofferen Beëindigd Z.s.m.
Losse stoelzitting met leer bekleden. Leer hebben we

Metselwerk Buitengevel

 28/09 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
Beste, wij willen graag een offerte ontvangen voor metselwerk voor ons nieuw te bouwen woning in almere poort afmetingen: breedte 13 meter diepte 9 meter hoogte per verdieping 260meter ( 2 verdiepingen ) met vriendelijke groet

Behangen

 16/09 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Behangen van nieuwbouwwoning waarbij 220 (Tweehonderdtwintig) rollen behang benodigd zijn. Het betreft een grote herenhuis van in totaal 4 verdiepingen. Kamers zijn rechthoekig van vorm. Ongeveer 20% is een patroon behang en de rest uniform vliesbehang. Graag een prijs per rol behang aanbieden

Stucen en daarna Latex spuiten

 16/09 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
De gehele begane verdieping van een nieuwbouwwoning met betonnen wanden. Deze worden behang klaar opgeleverd.