Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Kozijn monteurs gezocht

 23/08 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
Wij zoeken 2 ervaren zelfstandige kozijn monteurs met eigen vervoer en gereedschappen voor een klus in Capelle aan den IJssel die ons team komen versterken het gaat om 152 schuifpuien 2 perdag met 4 monteurs . Werk tot week 49 verzekert. Uurtarief 40euro .

Kunstof kozijn monteur

 23/08 Aanbouw & Nieuwbouw Open Z.s.m.
Wij zoeken 2 ervaren zelfstandige kozijn monteurs met eigen vervoer en gereedschappen voor een klus in Capelle aan den IJssel die ons team komen versterken het gaat om 152 schuifpuien 2 perdag met 4 monteurs . Werk tot week 49 verzekert. Uurtarief 40euro .

Vlies behang van 70cm en 130 cm

 23/08 Behangen Open Z.s.m.
Muren zijn kaal behang hebben we al en we hebben bizon kit vliesbehang lijm Oppervlakte ong 47 m2

Bestrating tuin & oprit

 23/08 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Het betreft een tuin van +- 70m2 waar keramische tegels moeten komen van +- 2cm en stenen borders ( stapel). En een gezamelijke oprit van +- 60m2 daar moeten klinkers komen. Zowel de achtertuin als de voortuin zijn al bestratingsklaar gemaakt incl wit zand en puingranulaat.

Tuin opnieuw inrichten

 23/08 Bestrating Open Z.s.m.
I. v. m. Inrit voortuin oude bestrating er uit en opnieuw bestraten

Laminaat leggen

 23/08 Vloeren Beëindigd Morgen
In een nieuw op te leveren apartement laminaat leggen op vloerverwarming 60m2 incl. ondervloer en plakplinten

4x per jaar tuinonderhoud incl. Snoeien

 23/08 Tuin Open Z.s.m.
Vorjaar-najaar en zo nodig tussensnoei na voorjaars bloei

Toilet renoveren

 22/08 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Op zoek naar een vakman welke mijn toilet kan renoveren. de ruimte is 0,78m bij 1,25m. de huidige staande wc pot moet vervangen worden voor een hangende wc. hiervoor moeten de leidingen waarschijnlijk worden aangepast. tevens moet er een nieuw fonteintje geplaatst worden. sloopwerk hoeft niet verzorgd te worden. dit zal reeds gebeurd zijn.

Aanbouw/uitbouw

 22/08 Aanbouw & Nieuwbouw Open Z.s.m.
Ik zoek iemand die een uitbouw kan plaatsen. de heipalen zitten al erin. er moet een betonnenvloer geplaatst worden. aan de ene kant moet er een muur gebouwd worden. de andere buren hebben al een uitbouw. vervolgens moet er een steunbalk erin en een dak erop. ik lever zelf de kozijn en de lichtstraat. van binnen moet hij afgewerkt worden met een paar stopcontacten het gaat om 15m2 graag reageren met een prijsindicatie. 0658812926

Woonkamer behangen

 22/08 Behangen Open Z.s.m.
Woonkamer hoeft alleen behangen te worden. Oude behang is al verwijderd. Graag zo spoedig mogelijk. Is een woonkamer van een flat.

Boeidelen verven

 22/08 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Voorkant uitbouw schilderen en boeideel achterkant geen uitbouw maar een boeideel verven

PVC vloer leggen en plinten bevestigen

 21/08 Vloeren Beëindigd 23-09-2019
Pvc laminaat vloer leggen. Woonkamer, 2 halletjes en trappenkast. Ongeveer 55m2. De pvc vloer en plinten zijn al gekocht.

Plaatsen keuken

 21/08 Keuken Open Z.s.m.
Plaatsen 4-5 kastjes (op de grond en hang). Gasfornuis aansluiten - afvoerkanaal- stopcontacten en tegelen.

Schoonmaak van bijna lege woning.

 21/08 Schoonmaak Open Z.s.m.
Doel van de schoonmaak is het verkoopklaar maken van mijn huis. Dus een éénmalige schoonmaak. het betreft de vloer in de woonkamer+keuken, een drietal slaapkamers, de gang beneden, overloop boven en gehele zolder. dit is inclusief het wassen van de ramen aan binnen en buitenkant (dus een goeie lange ladder is wel vereist, heb ik zelf niet in huis). eventueel kunnen nog andere schoonmaakklusjes ter plekke besproken worden o.b.v. het geboden uurtarief. bij vragen, stuur me gerust een e-mail! ALs 24 augustus niet mogelijk is bespreken we een andere dag. groeten, dennis.

Kitten keuken, oude naden verwijderen

 21/08 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Kitnaden in keuken moeten opnieuw, al met al niet meer dan 3 m bij elkaar