Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Badkamer verbouwen

 14/11 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Onze badkamer is aan een opknapbeurt toe. Er zit een bad in die moet worden vervangen door een douche. Oppervlak circa 7 M2

Overkapping plaatsen (achtertuin)

 10/11 Timmerwerken Beëindigd 07-03-2020
In mijn achtertuin wil ik een overkapping plaatsen. diepte 3 meter, breedte 6 meter. de prijs is inclusief overkapping, benodigdheden etc. graag een zzp'er die de klus komt doen, voor bedrijven heb ik geen interesse, omdat de vraagprijs hoger ligt. de gewenst werkdag in overleg doen, daarom nu voor ruime zekerheid 3 maanden voorop. het kan eventueel ook eventueel eerder in overleg. let wel dat ik in de vraagprijs van €1800 ex btw zit te denken. ben zelf geblesseerd aan mijn rug, anders had ik de klus zelf willen klaren.

Ramen wassen in omgeving Arnhem/Nijmegen

 20/10 Schoonmaak Beëindigd Z.s.m.
Wij zijn op zoek naar een betrouwbare zzp'er die 1 tot 3 dagen per week tijd heeft om ons team te komen versterken. Beschikking over een nette eigen (bestel-)auto is een must. Tevens dient men te beschikken over minimaal een puntladder.

Schilder

 16/10 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Goededag, ben je zzper, heb je vca en een eigen vervoer? dan ben ik opzoek naar jou voor een project in apeldoorn. voor meer info e-mail gerust !

Kleine badkamer en Toilet renoveren

 15/10 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Hallo, ik ben maarten uit warnsveld en wil je vragen of je ook een badkamer en toilet kunt renoveren? het toilet moeten de wanden nieuw betegeld worden, nieuw toilet én een verlaagd plafond geplaatst worden. in de holle achterwand van het toilet komt een koof van 60x30 cm. de badkamer moet de vloer en wanden betegeld worden, drain afvoer geplaatst, koof om leiding, sanitair geplaatst en plaffond worden afgetimmert. materiaal is grotendeels al aanwezig. foto's en tekening is aanwezig. met vriendelijke groet, maarten van der tol

Oprit bestraten

 15/10 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Oude bestrating eruit halen en afvoeren, opnieuw bestraten ca. 45m2 met enkele schuine gedeeltes (ca. 2m) antracietkleurige klinkers graag een richtprijs voor het totaal.

Bestraten (125 m2) grondwerk en afvoeren

 10/10 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Betonstraatstenen grijs 21x10,5x8 cm. komo-keur, in totaal ca.125 m2 2 straatkolken langs de gevel van het pand en aansluiten op de hemelwater afvoeren. betonnen keerwanden om het hoogteverschil te overbruggen met naastgelegen terrein. gaat om de linkerzijde van carwash leus "de revelhorst" zijkant van pand tot achter het prijzenbord

Verv. Garagedeur door glasblk

 09/10 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
Vervangen van een garagedeur door glasblokken 2.20x 2.20 - 5 m2?

Tegelwand

 05/10 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
We zouden graag deze tegels als achterwand willen voor onze keuken: https://www.praxis.nl/bouwmaterialen/hout/wandpanelen/dumawall-wandtegel-kunststof-licht-cement-per-1-95m%c2%b2/5566357 oppervlakte van +-4m². richtprijs 300euro datum installatie en overig materiaal, overeen te komen. mvg wouter

Vertalen webshop van nl naar duits

 29/09 Computer & Internet Beëindigd Z.s.m.
Het vertalen en controleren op spel en grammatica fouten, van een webshop. het gaat om vertalen NL naar Duits. (zakelije tekst) Gewenste werkdag hieronder is n.v.t., dit is in onderling overleg.

Verbeteren onderhouden Magento 1 webshop

 29/09 Computer & Internet Beëindigd Z.s.m.
Verbeteren en impleteren in magento 1 webshop. De werkzaamheden zijn o.a.: Onderhoud, update's, storingen oplossen, nieuwe functie's impleteren, ect.

Laminaat leggen

 28/09 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Betonvloer 63 m2 laminaat leggen met ondervloer en plinten

Laminaat leggen ca 70m2

 23/09 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Laminaat leggen op een betonnen vloer met ondervloer Het is een appartement op de begane grond. Ca. 70 m2

Slaapkamer chalet demonteren en monteren

 22/09 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
Slaapkamer demonteren en nadat die op het park verplaatst is monteren. 15m2

Kamer behangen.

 22/09 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Muur van 10 meter breed. Muur van 1.65 meter breed. 3 stukken muur van een meter, tussen de ramen. Hoogte is 2.42 meter. Effen behang (5 rollen) en lijm wordt voor gezorgd.