Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Nw schutting hout beton verwijderen oude

 01/10 Hekwerk & Schutting Beëindigd Z.s.m.
We wilden graag een schutting hout/beton met horizontale planken (grenen of douglas schuttingdeel) en 1 gladde betonplaat onder. huidige situatie een lengte van plm 3.85, hoogte 200. het scheidingsmuurtje is 203 cm hoog. de oude houten schutting moet nog verwijdert worden, maar dat kunnen we niet zelf. kunnen jullie dit verzorgen? afvoer kan eventueel nog zelf op een later tijdstip maar liever niet. op dit moment staat er een druif tegenaan, en een boompje die daar moeten blijven staan. de rest van de beplanting mag er vanaf/eruit. probeer zoveel mogelijk te snoeien, ook ligt er een elektriciteitskabel voor de schutting langs die moet blijven liggen

Badkamer

 25/09 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
Het betegelen van onze badkamer

Behanger gezocht in Almelo, 150 m2

 24/09 Behangen Beëindigd Z.s.m.
3 kamer appartement, 150 m2, nieuwbouwwoning

Bestrating voortuin

 22/09 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Voortuin van ongeveer 15m2 bestraten met (oude) waaltjes. Tuin wordt nog leeggemaakt, dus verzoek is egaliseren/ ophogen en leggen van stenen

Zolder isoleren en aftimmeren

 16/09 Isoleren Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een zolder van 5,5 meter breed en 7 meter diep (vloeroppervlak, niet woonoppervlak) die ik wil laten isoleren, met knieschotten en aftimmeren met een slaapkamer aan één zijde.

Snoeien, verwijderen bomen/struiken

 09/09 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Snoeien en verwijderen van struiken en bomen en 1 hoge conifeer (6m) Uitvoerdatum niet bekend

Terras met tegels en bandje (13m2)

 28/08 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Ik wil een terras aanleggen t.b.v. een tuinhuis. Het terras heeft een oppervlakte van 13m2. De tegels (50x50) en bandjes zijn aanwezig. Het betreft dan alleen vlakmaken en bestraten, eventueel extra zand aanvoeren om waterpas te kunnen plaatsen.

Kozijnen/deuren (hele huis)

 14/08 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Binnen: kozijnen, enkele deuren (boven en beneden) Buiten: kozijnen, deuren Eventueel muren verven

Uitlaat, remblokken en banden vervangen

 13/08 Auto & Boot Beëindigd Z.s.m.
Het gaat om een Toyota Aygo

Onderhoud voortuin

 10/08 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Heggen snoeien (2 stuks) onkruid vrijmaken voortuin en zijgang. liefst door middel van wegbranden van het onkruid

Vloerenlegger ,pvc egaliseren

 05/08 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Voor uw pvc vloeren of egaliseren

Afgraven en bestraten tuin

 05/08 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Wij zoeken een vakman voor de volgende zaken: -afgraven en afvoeren van het zand, zodat daar voor een gedeelte grind kan komen -voor en naast de schuur is het de bedoeling dat er een terras komt van 40x60 tegels (drie tegels voor de schuur over de breedte en het verleggen van de tegels zodat het een geheel wordt naar de ingang -Terras voor het huis uitbreiden met 1 tegel aan de beide kanten en twee rijen tegels in de diepte -Gedeelte van de tegels is aanwezig

Versterker en cd speler aan de randaarde

 29/07 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een versterker en een cd-speler die wil ik beide graag aan de randaarde hebben, dus een ander snoer met aarde eraan. ze hebben beide een metalen behuizing, de vraag is of u de aarde aan de metalen behuizing vast kunt maken. deze vraag i.v.m. stralinggevoeligheid, apparaten aan de randaarde scheelt zo de helft van de straling. ben niet steeds bereikbaar per telefoon maar bij ingesproken bericht bel ik terug. b.v.d.

Voortuin betegelen

 18/07 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Het betreft een voortuin die ik volledig betegeld wil hebben met aan de zijkant een verhoging, omdat het een hoekwoning betreft.

Glasvezelbehang 130m2 incl sauzen

 15/07 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Door omstandigheden heeft de behanger last minute afgezegd. Ik ben daarom met spoed opzoek naar een behanger om het huis van mijn moeder te laten behangen, circa 130m2. Het gaat om glasvezel behang inclusief sausen. Periode 22 juli tm 15 augustus.