Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Snoeien, verwijderen bomen/struiken

 09/09 Tuin Open 18-11-2019
Snoeien en verwijderen van struiken en bomen en 1 hoge conifeer (6m) Uitvoerdatum niet bekend

Veranda plaatsen 6x3 meter

 07/09 Aanbouw & Nieuwbouw Open Z.s.m.
Onze tuin is gerenoveerd, maar de hovenier heeft ons laten zitten. Is er een goede timmerman die deze klus op wil pakken?

Nieuwe douchewand en deur monteren

 06/09 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Wij willen zsm een douchewand en deur laten plaatsen op bestaande douchebak inclusief afkitten. Materiaal is aanwezig. Oude douchewand en kit is al verwijderd. Afmeting is 80x80 cm.

Tegels leggen op balkon

 04/09 Vloeren Open Z.s.m.
Balkon tegels vervangen 16.70 m2

Tegels vervangen in de badkamer

 03/09 Tegels zetten Open Z.s.m.
Hoi, ik heb een paar beschadigde tegels in de badkamer, en deze wil ik vervangen hebben door nieuwe tegels. Een tegel moet uitgefreesd worden - hierop is de kraan aangesloten. Ik heb tevens een nieuwe douchekraan. Deze wil ik ook laten monteren. Nieuwe tegels heb ik voorhanden.

Monteren Panasonic Airconditioner

 03/09 CV, Water en Gas Open Z.s.m.
Airco panasonic fz25/pz-25-uke monteren in een stacaravan. de airco bestaat uit een binnen en buiten unit. in de achterwand van de caravan de binnen unit ophangen en buiten de buitenunit. de caravan is geheel van kunststof. de unit buiten mag niet tegen de wand geplaatst worden om trillingen te voorkomen. dus de airco geheel gebruiks klaar maken. er hoeven geen lange leidingen aangelegd te worden want de buiten unit bevindt zich vlak de wand waar de binnen unit komt.

Behangen van muur nieuwbouwwoning

 03/09 Behangen Open Z.s.m.
Behangen van muur van ongeveer 6x 2.7 in een nieuwbouw woning. Muur is behangklaar opgeleverd.

Tapijttegels leggen

 03/09 Vloeren Open Z.s.m.
Zoals boven is vermeld het leggen van ongeveer 70 vierk mtr tapijttegels op een harde gladde tegelvloer dit in verband met geluiddemping.

Renovatie,verduurzamen woning.

 03/09 Aannemer Beëindigd 01-02-2020
Moet gezien worden! Graag een afspraak om alles door te nemen.

Probleem met lichtschakelaar

 02/09 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
De lichtschakelaar werkt met een trekkoord, indien mogelijk c.q. betaalbaar zou ik deze willen vervangen met een alternatief. Ik zoek iemand die mij daarbij kan helpen en adviseren. Daarnaast heb ik daarna, indien geïnteresseerd nog enkele andere klusjes. De wc-bril blijft niet staan als je hem rechtop zet, en het op slot draaien van de deur werkt niet helemaal soepel.

Opening achtermuur voor raam

 31/08 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
In de achtermuur (spouwmuur) moet op de begane grond een raam komen. Er moet dus een opening gemaakt worden en er moeten lateien aangebracht worden. Verwijderde stenen blijven op het terrein. Eventueel ook plaatsen van het raam.

25m2 straatwerk en gedeelte grondwerk

 31/08 Bestrating Open Z.s.m.
Bestrating pad voor en achter het huis totaal 29m2 en wat grondwerk (uitgraven en wit zand storten)......

Lekke waterleiding repareren

 30/08 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Lekke waterleiding repareren

Portiek schoonmaak+muren

 29/08 Schoonmaak Open Z.s.m.
Graag zou ik een schoonmaker willen huren die de portiek trappen en vooral de muren kan schoonmaken. Het gaat hier om twee etages. De muren wellicht met een hoge druk spuit?

Tuinhuis installeren

 29/08 Tuin Open 17-10-2019
In onze voortuin moet een stuk bestrating komen waarop tuinhuis moet worden opgebouwd plus aanleg verlichting. Waarschijnlijk ook boomstronk verwijderen op de plek van tuinhuis. Tegels en tuinhuis verzorgen wij. Zand en gereedschap graag in offerte meenemen. Graag contact over details.