Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Plaatsen gipsplatenplafond 9 m2

 18/11 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
Verwijderen en afvoeren van oude gipsplaten plafond ivm los zitten van de gipsplaten. Uitraggelen en beplaten van het plafond met gipsplaten. Betreft een kamer van (3x3 =) 9 m2.

Elektra/water/gas aanpassen v. niew.keuk

 18/11 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Elektra/water/gas aanpassen ivm nieuwe keuken

Wanden latexen

 18/11 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
1 x plafond ca.22m² latexen en 1 x wanden ca.26m²latexen graag prijs per m²

Verplaatsing keuken, muur doorbreken

 18/11 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Ik wil het keukenblok verplaatsen naar een aangrenzende kamer, en een dragende tussenmuur doorbreken.

Afvoer bankstel

 18/11 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
Ik zoek iemand met een bestelbus, aanhanger, of zo, die een oud bankstel kan komen ophalen en naar het grof vuil brengt. Staat in de omgeving Arnhem, afmeting ongeveer 2 2-zitsbanken. Half uurtje werk als je de juiste auto hebt

Schilderwerk

 18/11 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Sauswerk woonkamer 35 m²

Staat aanleggen

 18/11 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Gevraagd prijsopgave voor het aanleggen van een uitrit 42 meter lang, 3 1/2 meter breed. Totaal derhalve 147 m2. Inclusief uitgraven, aanbrengen zandbed, opsluitbanden en gewone straatklinkers 10x20 cm

Schilderwerk

 17/11 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
150m2 schilderen.

Plafonds plaatsen + 4 deuren ophangen

 17/11 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
Plafonds in woonkamer, keuken en studeerkamer (ca.80 m2 ) moeten vervangen worden door een strak gips plafond (momenteel zijn het plafonds met losse platen). Ook moeten er 4 nieuwe deuren opgehangen worden.

Radiator aansluiten in badkamer

 17/11 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Graag een designradiator aansluiten in de badkamer.

Keuken plaatsen 3 meter

 17/11 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Keuken plaatsen in vakantiewoning( hollewandpluggen). de oude is weg. aansluiting gas, water en elctra aanwezig..wellicht iets verlengd worden, er zijn voldoende groepen aanwezig (8). Het is een complete showroomkeuken met Koelkast, magnetron, wasbak met kraan, gastel en vaatwasser.

Badkamer vernieuwen

 17/11 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
De badkamer is toe om opnieuw te worden betegeld (muren) verder moet er een andere wastafel worden opgehangen en eventueel moet de aansluiting voor de wasmachine worden verlegd. Daarnaast moet het toilet (beneden) worden omgedraaid om zo meer ruimte te creeren. materiaal in overleg voorkeur zwart wit betegeling of wit met daartussen zwarte randen.

Kamerdeur plaatsen

 17/11 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
Plaatsen nieuwe deur in woonkamer; deur moet nog worden gekocht; deurbreedte 93cm; moet een stukje worden afgezaagd onderaan de deur en bovenaan de deur rechts een hoekje; graag als het kan deur met glas?

Nieuwe koelkast inbouwen

 16/11 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Oude inbouwkoelkast vervangen door nieuwe (siemens 122cm ki24rv52). scharnieren van rechts naar links. oude koelkast en verpakking afvoeren

22kw cv ketel incl. montage / installati

 16/11 CV, Water en Gas Beëindigd Z.s.m.
Wegens het sneuvelen van de boiler moet onze nefit ecomline hrc22h 22kw cv ketel vernieuwd worden. graag ontvangen we een aanbieding voor een nieuwe 22kw cv ketel incl. installatie. we zijn niet merk of type gebonden, als het maar min. 22kw is. om een beeld te krijgen van de plaatsing kan ik enkele foto's mailen. plaatsen is per direct mogelijk, en ook zo snel als praktisch mogelijk gewenst. plaatsing in coevorden.