Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Stuken van 2 binnenmuren (31m2)

 27/02 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Klus betreft het stuken van 2 binnenmuren. Dit om 2 oude zetscheuren voor het oog weg te werken (zetscheuren zijn nog van een uitbouw die 13 jaar geleden heeft plaatsgevonden). Liefst op zeer korte termijn. Graag all-in prijs/prijs per m2. Alvast bedankt!

Leidingen omleggen

 27/02 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Toiletleiding en douche leiding omleggen. toilet leiding moet in de vloer. waar nu de wc is moet de douche komen en waar nu de douche is de wc

Wand- en vloertegels nieuwbouw

 26/02 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
Ten behoeve van nieuwbouw woning te almere: 2 badkamers, 3 toiletten, 1 wasruimte totaal ca. 110 m2 wandtegels, 35 m2 vloertegels wanden zijn 260 cm hoog, vloeren zijn van cement vlak.tegels als lijmwerk aan te brengen. tegelkeuze zal zijn groot formaat ca 30x60 cm werkzaamheden zijn aansluitend uit te voeren. tegelkeuze nog niet gemaakt, kan in overleg ook worden aangeboden.

Terras

 26/02 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Wij hebben een achtertuin met een variatie aan tegels, maar geen goed terras. De oppervlakte is groot genoeg voor een prima terras aan te leggen van ca. 40-50 m2 het gaat om het opnieuw inrichten van gedeelte tuin ( planten verplaatsen) en terras nieuw aanleg met gebruik van oude steen en (25m2 aanwezig) gedeeltelijk door nieuwe stenen Stenen momenteel zijn Betonsteen anthrasiet en zouden graag nieuwe ook van dit soort hebben. het bekijken van de tuin is de beste manier om onze wensen kenbaar te maken en de grote van het project goed in te schatten! wij wonen net over de grens bij Echt Limburg ( ca. 15 min van Echt)

Aanbouw

 26/02 Aanbouw & Nieuwbouw Beëindigd Z.s.m.
Achter onze 2 onder 1 kap woning, uitbouw van zo'n 4.5 meter lang, breedte is zo'n 5 meter. Tevens de bijkeuken bij de keuken trekken, bijkeuken verlengen en doorloop naar de garage maken, platdak garage vervangen,

Plaatsen buitendeur

 26/02 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
Nieuwe buitendeur moet geplaatst worden in bestaande muur. Momenteel bevinden zich twee ramen in de muur. Ruimte voor nieuwe buitendeur moet uitgezaagd worden en afgewerkt. Graag afspraak voor vrijblijvende offerte.

Tuinmuur metselen+voegen+poortplaatsen

 26/02 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
Een muur van 20 meter metselen en voegen en twee hardhouten poorten plaatsen met goede sloten. Tussen de poeren verdeeld plaatsen van enkele hardhouten schuttingdelen +/- vanaf 1 meter van de grond op muur + storten van de fundering

Lekage zolder en dakgoot herstellen

 26/02 Dak & Dakgoot Beëindigd Z.s.m.
Verhelpen van lekage op zolder, komt hoogswaarschijnlijk vanuit de nok. Gewenste eerste werkdag moet ingevuld worden, maar is natuurlijk bespreekbaar.

Grote eikenkast naar beneden dragen

 26/02 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een grote masieve eikenkast die een trap naar beneden moet,er zit een draai in de trap. Je hebt wel 2 mensen nodig. De kast moet in de schuur gezet worden,ongeveer 4 minuten lopen vanaf mij.Ik ben maar een arm alleenstaand vrouwtje ik kan hier geen honderden euro,s aan besteden!!!!.

Plafond renovatie

 26/02 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
45 vierkante meter hal/kamer/wc rachel werk aanbrengen en agnes plafond panelen er op maken. graag offerte van totaal prijs en ongeveer de duur van het werk i.v.m snipperen.

Plafonds in 3 slaapkamers agnes platen

 26/02 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
3 slaapkamers en overloop agnes platen aanbregen +- 30 M2

Vervangen stopcontacten/lichtschakelaars

 25/02 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Ik heb ongeveer 8 stopcontacten/lichtschakelaars die nu in de jaren 70 stijl zijn (donker bruin) en die ik graag wil laten vervangen met nieuwe witte contactdozen.

Oprit herbestraten

 25/02 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Bestaande oprit ongeveer 48 m2, bestraat met 40x60 betontegels; ophalen mogelijk zand erbij, ongeveer 20 betontegels vervangen (aanwezig)en herbetstraten ( aantrillen) prijs voor aangenomen karwei. omgeving Breda

Toilet afmaken

 25/02 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
Toilet is bijna af, door omstandigheden niet afgerond. wat nog te doen: - Vloer voegen - Ophangen van closet - Ophangen van wastafel

Deur plaatsen

 24/02 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
Een stompen deur plaatsen in stalen kozijn polinorm