Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Verleggen gas en waterleiding

 19/02 CV, Water en Gas Beëindigd Z.s.m.
Voor mijn nieuwe keuken in een nieuwbouwwoning moeten de gas en waterleiding enkele meters verplaatst worden. Daarnaast moet op de dag van de keuken installatie het gas en water worden aangesloten.

Nieuw kozijn, metselen borstwering

 19/02 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Aan de voorzijde van de wonig moet een nieuw kozijn worden geplaatst en de huidige houten borstwering vervangen door metselwerk. Afm. kozijn 3.70 x 1.80 prijs incl dubbel glas Afm. borstwering 3.70 x 0.70 prijs incl. voegen graag specificatie per klus want evt. willen we meer metselwerk aan voorzijde uit laten voeren

Metselen Borstwering

 19/02 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Metselen van borstwering onder kozijn lengte 3.7 meter bij 0.7m hoog

Nieuwbouw appartement stuccen/ spuiten

 18/02 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Ik wil de betonnen muren van mijn nieuwbouw appartement in Rijswijk laten stuccen / spuiten (kleine korrel) in kleur (licht grijs). De plafonds zijn al gespoten (in wit). Het gaat om ongeveer 250m2 muur. Plafonhoogte is 3,50m. Graag prijs all in per m2.

Remblokken vervangen van Daewoo Nubira

 18/02 Auto & Boot Beëindigd Z.s.m.
Remblokken voorzijde versleten. Dienen vervangen te worden

Garagedak vernieuwen

 18/02 Dakkapel & Dakraam Beëindigd Z.s.m.
Dakbedekking is oud en moet vervangen worden. huidige dakbedekking(inclusief grind/zijkant) verwijderen/afvoeren. waarschijnlijk houtenplaten vervangen. nieuwe dakbedekking aanbrengen en afwerken. na offerte inplannen, geen haast. contact via mail. betreft 2 garages onder 1 dak. +/- 60 m2.

Kitten

 18/02 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Het afkitten van het nieuwe badmeubel in de badkamer en de stenen vloer van de woonkamer(nieuw) gedeeltelijk afkitten.Zoek petfekte vakman.Zo spoedig mogelijk!

Tuin hier en daar aanpassen

 18/02 Tuin Beëindigd Z.s.m.
***waarschijnlijk is de opdracht al vergeven*** ***bieden heeft momenteel geen nut*** wij willen onze tuin wat anders inrichten. wij zoeken iemand die mee kan denken om er iets leukers van te maken. het is geen wanboel maar ook geen harmonie. wij denken aan het maken van een overkapping voor de fietsen, misschien een hekwerkje erbij, andere planten. de tuin is circa 70 m2. we zoeken iemand die veel ervaring heeft.

Deurveer vaatwasser vervangen

 18/02 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Vervangen deurveer van Bauknecht inbouw-vaatwasser, handgreepje koelkast vervangen, opnieuw afstellen keukendeurtjes. Aanvang in overleg

Douche, kitchenette, bad, wc plaatsen

 18/02 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
Ik wil een kamer gaan verhuren in mijn appartement. Hiervoor is het volgende nodig: plaatsen douchecabine en kitchenette (120cm)+ leidingwerk, wasmachine aansluiting en buitenkraan (vlak bij wasmachine aansluiting). 1 of 2 groepen hiervoor bijmaken in meterkast. Creƫren van toilet in wandkast (afvoer hiervoor zit in de kast). Plaatsen badkuip en vervanging kraan. Maken van toog tussen 2 kamers (geen draagmuur) en plaatsen van slot in schuifdeur.

Plafond spuiten

 17/02 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Spuiten van plafond ongeveer 45 m3

Muren en plafonds witten

 17/02 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Woonkamer,slaapkamer douche keuken,2 gangetjes moeten gewit worden muren en plafonds ,alles is glad gestuct,moet afgedekt worden en icl professioneel materiaal

Aanpassen elektra

 16/02 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Het uitbreiden met drie of vier groepen (3 x of 4 x naar keuken begane grond en 1 x droger zolder) Aanpassen 1 fase naar drie fasen in bestaande kast (indien nodig)

Offerte buitenschilderwerk Groningen

 16/02 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Wijziging adres klus. enige dagen geleden heb ik een schildersklus aangeboden(dit moet zijn in groningen). betreft een bovenwoning (jaren 30) op de 1e en 2e verdieping. het schilderen van kozijnen, buitendeuren, dakgoten. er dient met kwaliteitsverf geschilderd te worden, ook grondverf. gezien de hoogte van het appartement dient er met steigers gewerkt te worden. aanvang ca. april 2010 na renovatie kozijn 2e verdieping. foto voorzijde pand evt. beschikbaar. de buurman heeft ook schilderwerk, wellicht te combineren!!(ook 1e en 2e verdieping).

Verhogen bestaande dakkapel

 16/02 Dakkapel & Dakraam Beëindigd Z.s.m.
Verhogen bestaande dakkapel (binnen en buiten). Bij voorkeur met panelen aan de zijkant. Binnenkant schuin meelopend. Is bouwtechnisch eenvoudig (meerdere identieke huizen hebben hetzelfde gedaan).