Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Aanbrengen polyester coating

 08/03 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Het aanbrengen van een polyester coating aan de binnenkant van houten hottub. Afmetingen: diameter 1,60 m, hoogte 1,00 m.

Inbouwkast voor bijkeuken

 08/03 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
In onze bijkeuken is nu een provisorische kast gemaakt met drie schuifwanden, maar dit past totaal niet bij het karakter van ons oude huis. we willen graag een nieuwe betimmering voor de kast laten maken met een praktischer indeling voor onze wasmachine en droger (met een werkblad erboven), de koelkast (wordt een inbouwkoelkast) en een voorraadkast. het geheel moet compleet afgeloten kunnen worden met deuren die scharnieren in het midden (zoals louvre-deurtjes, i.v.m. de beperkte loopruimte) in een landelijke stijl. de buitenzijde van de kast moet echt netjes en ambachtelijk ogen, de binnenzijde is wat minder belangrijk (uiteraard). aflakken van de kast doen we zelf. foto's en een situatieschets zijn beschikbaar. na dit project willen we volgend jaar de bovenverdieping deels opnieuw laten indelen en van passende kasten voorzien (maatwerk), uit deze klus zou dus meer werk kunnen komen.

Overspuiten nieuwe keukenkastjes

 08/03 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Voor een kleine nieuwe ikea keuken wil ik de mdf wit gelakte deurtjes (type applad) laten spuiten in kleur ral 5000 mat/zijdeglans (minimale glans) aan alle kanten (buiten- en binnenkant en de onder,boven,zijkanten). het gaat om 4 deurtjes en 4 ladefronten. de afmetingen van de deurtjes zijn (in cm): 40x92 40x92 60x70 50x70 de afmetingen van de ladefrontjes zijn (in cm): 40x13 40x57 60x13 60x57 er is in de keuken niet gekookt. de mdf platen zouden wel even ontvet moeten worden omdat ze wel uit de verpakking gehaald zijn en ingehangen zijn. op de deuren zijn geen handvaten bevestigd. offerte svp inclusief ophalen deurtjes en terugbrengen van gespoten deurtjes. de deuren worden door mij zelf uit de keuken gehaald en ontdaan van bevestigingsmaterialen. graag offerte met de prijs en ook een indicatie op welke termijn dit kan gebeuren. sneller is beter voor mij. in de bijgevoegde tekening gaat het om de blauwe deurtjes (die zijn nu wit)

11 m2 stucwerk

 07/03 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Bij ons thuis willen wij 2 muren gestuct hebben. omdat we graag die muren behang willen hebben. er zit nu structuurverf op. het gaat om een oppervlakte van 11m2. wat gaat het ongeveer kosten? ik hoor het wel! alvast bedankt mvg rick louter

Schilderen en behangen

 07/03 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Zeen nieuw afgetimmerde zolder waarvan wanden en plafond voorzien moeten worden van structuurverf, + 2 wanden behangen. Lijsten rondom de kozijnen moeten worden voorzien van grondverf en lak,de wanden van de hal van zolder, eerste verdieping en hal moeten worden voorzien van structuurverf en/of latex. Plafond van de hal begane grond moet opnieuw worden gelakt. Van twee trappen moeten de zijwangen worden gelakt. Van onder tot boven zijn er 7 deuren met bijbehorende kozijnen die van een nieuwe laklaag moeten worden voor zien.

Buiten schilderwerk

 06/03 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Tussenwoning schilderen, beg. grond, 1ste verdieping en 2de verdieping. Aanvang werkzaamheden mei/juni 2012.

Het schilderen van de gehele buitenkant

 06/03 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Voor foto's zie funda. http://www.funda.nl/koop/emmen/huis-47944860-bruntingerbrink-58/

Schuifpoort met metselwerk beren

 06/03 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Voor nieuwbouwwoning te almere: metselen beren en voorzien van stucwerk, hardsteen platen en hardsteen/granieten afdekker aanbrengen. inrijpoort van gecoat staalwerk monteren met electra motor. opdrachtgever zorgt voor fundatiestrook op palen. opdrachtgever zorgt voor verlichting, intercom, brievenbus en hardsteen/graniet. opdrachtgever zorgt voor hekwerk met motor. in overleg kan hekwerk/motor/hardsteen ook geleverd worden indien goedkoper kan worden ingekocht. gevraagd: prijs voor metselen penanten en stucwerk afwerking inclusief benodigd materiaal zie bijgaande tekening en voorbeeld. uitvoering medio 2012

Reparatie carport

 06/03 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Vervangen daklijst carport en deel bedekking.

Kabels tv en internet doortrekken

 05/03 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Vanuit de meterkast moeten tv en internet kabel worden getrokken naar 1ste en 2de verdieping. Daarnaast moet alles beter worden aangelegd

Uitbouw achterzijde woning begane grond

 05/03 Aanbouw & Nieuwbouw Beëindigd Z.s.m.
Wij willen onze huidige woning vergroten. de woonkamer heeft een pui met een grote raam en 2 openslaande deuren. Aan één zijde staat al een uitbouw (zie foto's) De huidige vloer is voorzien van vloerverwarming als bijverwarming met 3 groepen. Deze moet omgezet worden als hoofdverwarming waarbij dus meerdere groepen moeten komen, waarschijnlijk 5. werkzaamheden: - mogelijk achterdeur vervangen inclusief raampartij en kozijn. - vloerverwarming moet beneden als hoofdverwarming fungeren. - gehele begane grond moet voorzien worden van vloerverwarming met nieuwe tegels. - voorhal wandtegel verwijderen en voorzien van nieuwe tegels. - beneden 4 radiotoren verwijderen. - toilet voorhal verbouwen inclusief nieuwe betegeling, hangcloset en nieuwe fontein. - isoleren vloer, spouw, platte dak. - metselwerk. - doorbreken bestaande muur aan linker- en rechterzijde van kozijnen. - stuc- en spuitwerkzaamheden. - aanleggen van dubbele wandcontactdoos in uitbouw inclusief lichtpunt. - buitenkraan en leiding verplaatsen. - buitenverlichting verplaatsen. - regenpijp verplaatsen en aansluiten op riolering. - schutting buren inkorten (diepte van uitbouw). - afhankelijk van de kosten direct ook badkamer boven verbouwen en achtertuin, maar kan later ook als een aparte project. wij zoeken bij voorkeur een bedrijf dat alle werkzaamheden in één keer kan verrichten. graag persoonlijke afspraak voor doorspreken van wensen en eisen.

Tuinophogen,andere tegels

 05/03 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Tuin ophogen, andere tegels en verlichting in tuin aanleggen

Autoreparatie

 05/03 Auto & Boot Beëindigd Z.s.m.
De motor nakijken en reapreren/schoonmaken die maakt onregelmatig geluid, misschien brandstoftoever,bij het starten hoor ik n aarzeling van het opstarten en de auto schokt en schudt en is niet stabiel, deze ook nakijken repareren.

Leveren + monteren werkblad graniet

 05/03 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Voor nieuwbouw woning Almere leveren en monteren van werkblad grantiet Star Galaxy inclusief afwerking en uitsparingen zie tekening. Uitvoering in overleg medio 2012

Keukenmonteur gezocht

 05/03 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Monteur gezocht met ervaring