Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Kraan vervangen in keuken

 14/04 CV, Water en Gas Beëindigd Z.s.m.
Nieuwe kraan is al aanwezig, gootsteen is eenvoudig te verwijderen d.m.v. 3 schoeven(op klem)er moet gesoldeerd worden om de leidingen aan te sluiten, dit kan ik niet, de klus duurt hooguit 15-30 minuten.

5 Struiken verwijderen

 14/04 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Er moeten 5 struiken uit mijn voortuin verwijderd/afgevoerd worden. De wortels lopen wel een stuk door. Het lukte mij dan ook niet om de struiken er zelf uit te trekken/scheppen. Zie de foto (het gaat dus niet om het boompje; die moet blijven staan)

Loodgieter gezocht voor leiding-werk

 14/04 CV, Water en Gas Beëindigd Z.s.m.
Voor het leidingwerk voor een te plaatsen keuken, zijn wij op zoek naar een vakman die dit aan de hand van een gedetaileerde tekening kan aanpassen.

2 kozijnen plaatsen (1hoog)

 14/04 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
Verwijderen huidige kozijnen, opmeten, leveren vd kozijnen en plaatsen van twee nieuwe (hardhouten) kozijnen van 1.40x1.40cm plus beglazing. Verbrede onderdorpel valt over metselwerk heen, openslaande ramen. Betreft 2 kozijnen, voorzijde huis, 1 hoog. Binnen aftimmeren niet nodig, hout is binnen in orde. Graag offerte voor gehele klus (bij benadering) alvorens langs te komen. Wil eerst globaal weten waar ik aan toe ben.

Tapijt verwijderen

 13/04 Stofferen Beëindigd Z.s.m.
Tapijt uit een kamer verwijderen. Kamer is circa 5 bij 2.5. Tapijt lijkt te zijn vastgelijmd op een betonnen vloer.

Kamer schilderen

 13/04 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Kamer circa 5 bij 2.5 m. Beschadigingen muren bijwerken, schilderen met latex, 2 raamkozijnen schuren en schilderen. Ondergrond is goed.

Koppeling vervangen

 13/04 Auto & Boot Beëindigd Z.s.m.
Komplete koppeling vervangen van opel corsa 1999 kenteken XH-TX-36

Renovatie badkamer

 13/04 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
Het plaatsen van tegels op een oppervlakte van circa 8m2 in een badkamer alsmede van een nieuw badmeubel en een nieuwe badkraan. Er is verder een expansievat in de badkamer dat we graag verplaatst zouden zien naar bijvoorbeeld de keuken. Tot slotte het plaatsen van een verlaagd plafond in de badkamer.

Naar frankrijk verhuizen

 13/04 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
Wij gaan medio herfst naar frankrijk wie kan ons inboedel netjes overbrengen. betreft 2 persoons huishouding. 3m2. graag uw biedingen totale prijs.(clermont ferrand)regio. de koffie staat klaar!!.

Metselen buitenmuren

 13/04 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
Metselen van een stukje nieuwbouw en een nieuwe steen om het oude huis zetten en het stellen van de profielen

Dakgoot reparatie

 13/04 Dak & Dakgoot Beëindigd Z.s.m.
Lekkage dakgoot . eerder gerepareerd geweest maar niet verholpen. reparatie nodig, misschien is coating een optie. lokatie ongeveer 8 meter hoog naast voordeur

Vervangen inbouw vaatwasser

 12/04 CV, Water en Gas Beëindigd Z.s.m.
Uitbouwen van defecte volintegraal vaatwasser en vervangen door aanwezige halfintegraal vaatwasser

Plaatsen van dubbel glas raam

 12/04 Glas zetten Beëindigd Z.s.m.
Raam van dubbelglas verwijderen en het plaatsen van dubbel glas HR++ van 200*175cm op begaande grond voorzien van nieuwe glaslatten.

Gezocht glaszetter zzp

 12/04 Glas zetten Beëindigd Z.s.m.
Wij zijn op zoek naar zzp glaszetters voor diverse projecten in rotterdam,utrecht,arnhem,nijmegen en apeldoorn. voor zowel korte als langdurige projecten. wat wij vragen: zzp-ers in het bezit van documenten var,btw,kvk(deze dient u mee te nemen indien u wordt uitgenodigd voor een gesprek). eigen gereedschap. -dit dient u per mail toe te zenden: contact gegevens. korte beschrijving werkervaring,mag cv zijn. gewenst uurtarief excl. regio waar u veelal werkzaam bent. type vervoer ivm het evt kunnen beladen. minimaal 5 referenties(geen particulieren of bemiddelingsbureau's),waarvan er 3 steeksproefgewijs worden gecontroleerd(dit is een harde eis!). de talen die u spreekt. contact zal in eerste instantie per mail zijn. wanneer wij u willen inhuren,dan zullen wij u bellen.

Gezocht bouwopruimer zzp

 12/04 Sloopwerkzaamheden Beëindigd Z.s.m.
Wij zijn op zoek naar zzp bouwopruimers voor diverse projecten in rotterdam,utrecht,arnhem,nijmegen en apeldoorn. voor zowel korte als langdurige projecten. wat wij vragen: zzp-ers in het bezit van documenten var,btw,kvk(deze dient u mee te nemen indien u wordt uitgenodigd voor een gesprek). eigen gereedschap. -dit dient u per mail toe te zenden: contact gegevens. korte beschrijving werkervaring,mag cv zijn. gewenst uurtarief excl. regio waar u veelal werkzaam bent. type vervoer ivm het evt kunnen beladen(geen afval). minimaal 5 referenties,waarvan er 3 steeksproefgewijs worden gecontroleerd(dit is een harde eis!). de talen die u spreekt. contact zal in eerste instantie per mail zijn. wanneer wij u willen inhuren,dan zullen wij u bellen.