Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Voor en achtertuin onkruid verwijderen

 09/05 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Voor en achtertuin onkruid verwijderen 100 kantemeter

Vlonder verwijderen en terras tegelen.

 08/05 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Houten vlonder verwijderen en op die plek in de tuin een terrasje maken met tegels. Gaat om ongeveer 4 a 5 m2. We willen dit graag gereed hebben voor 19 mei.

Tegels zetten10 m2

 08/05 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Gedeeltelijke tegels op de achterwand plaatsen.afvoergootje uitfrezen in de vloer.badkamer meubel plaatsen.spiegelkast aansluiten(zie bieding van mij op van jouw advertentie).designradiator aansluiten(van jouw advertentie op ).kapotte tegels herstellen naast de afvoer(lekkage).opnieuw kitten aansluiting wandtegels naar vloertegels. Mvg:Jan Hegeman

Laminaat vloer leggen

 03/05 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Er ligt een houten vloer die niet mooi meer is en ik wil er graag laminaat overheen leggen er is iemand geweest om te kijken of dit kan en dat was goed. Ik heb laminaat besteld met plinten en ondervloer en moet nog opgehaald worden. Het gaat om ongeveer 32 m2. Graag een reactie of dit kan via mijn mobile 0627244212

Badkamer betegelen

 30/04 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor badkamer betegelen van 210 lang 110 breed en 230 hoog. Moeten alleen tegels gezet worden.

Hangende toiletten plaatsen

 30/04 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Wij willen onze huidige twee staande toiletten vervangen door hangende toiletten. deze hebben wij bij karwei drie dagen geleden gekocht. ik verwacht dat onze bestelling binnen een week of twee bezorgd zal worden. wat wij al hebben gekocht (besteld dus) zijn de volgende: 6 gipsvezelplaat, 2 wandcloset, 2 isolatiematten, 2 inbouwreservoir, 2 bedieningspanelen, 3 maal 1,39m2 tegels, en 2 toiletzittingen. andere materialen zoals lijm en schroeven (indien nodig) hebben wij niet gekocht. ons huis is 11 jaar oud, het afvoerput is in de grond, tegen de muur aan. de klus bestaat uit het verwijderen van de bestaande toiletten, het plaatsen van de nieuwe toiletten, inclusief tegelwerk.

Het afhangen van deuren

 26/04 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
Het afhangen van deuren

Lampen hangen of aansluiten

 25/04 Elektra Beëindigd Z.s.m.
─░emand die lampen kan aansluiten datum in overleg

Laminaat leggen.

 20/04 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Ik wil laminaat en plinten laten leggen plaatsen ik heb nou een plavuizen vloer daar wil ik het overheen laten leggen.

Onderhoud van tuin oma

 19/04 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Voor tuin en achtertuin van oma 3 X 4 m voor en 3 X 4 achter

Klus huis en tuin

 19/04 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Plinten woonkamer plaatsen, wandkast plaatsen aan de muur ( Ikea type), loopband in elkaar zetten, goten schoonmaken met behulp van eigenaar huis. ( goten hoogte 2.20m) Heb geen boormachine en pluggen in bezit voor plinten en wandkast.

Schutting plaatsen, worteldoek en grind

 18/04 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Achtertuin: advies over schuttingdelen plaatsen (denk 4 per kant) wortel doek + grind en straattegels 4 of 5 rijen bijstraten voortuin: worteldoek + grind en bescherming daarvan naar het looppaadje voordeur

Verwijderen en afvoeren laminaat

 16/04 Sloopwerkzaamheden Beëindigd Z.s.m.
Verwijderen en afvoeren laminaat in woonkamer (9,88m lang en ca 6m breed) en slaapkamers 3.85 lang en ca 3.55 breed). Zou het in een middag lukken bovenstaande?

Op zoek naar een technische baan?

 12/04 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Technisch geschoold en op zoek naar een baan met perspectief? word een breman of brevrouw! wij hebben voor de vestiging in genemuiden verschillende vacatures: * tekenaar * engineer-calculator * werkvoorbereider * installatiemonteur (op beginnend, zelfstandig en leidinggevend niveau) voor meer info kun je kijken op www.breman.nl interesse? neem contact op met shirley peperkamp via 010-282 8600 of mail je cv naar shirley.peperkamp@mercuriurval.com. zij neemt dan contact met je op voor het vervolg.

Dakpannen rondom dakraam herplaatsen

 11/04 Dak & Dakgoot Beëindigd Z.s.m.
Er is een dakraam geplaatst, maar de dakpannen rondom het dakraam liggen niet goed op het dak (niet recht en sommige dakpannen steken uit). Het dakraam ligt iets hoger in het dak, waardoor de vrij platte dakpannen juist wat omhoog gaan staan. De klus is om de dakpannen direct links, rechts en boven het dakraam van 78 cm. bij 118 cm. te herplaatsen zodat het weer netjes recht ligt en aansluit bij het dakraam. Bij deze klus zullen eventueel dakpannen geslepen moeten worden (wij hebben voldoende dakpannen over) en zullen wellicht de daklatten iets aangepast moeten worden om de dakpannen wat 'dieper' neer te kunnen leggen.