Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Betegeling badkamer + wc (39m2)

 11/07 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
Dit betreft een nieuwbouwhuis met een reeds gemonteerde badkamer en wc. Het moet dus alleen betegeld worden. Het gaat om tegels van 1200x600mm, mosaic 29,5 cm x 29,5 cm (klein stukje) en tegels van 60cm bij 60cm. Het gaat alleen om de wanden.

6 cm ophogen stenen aanwezig 50m2

 05/07 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Tuni ophogen 6cm, ongeveer 50 m2 stenen aanwezig wel zand aanbrengen

Bestraten

 27/06 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Bestraten terras 5x5 tegels 60x60 zand ligt er al tegels ook voor aanstaande zaterdag weinig knipwerk recht toe recht aan.

Grote tegels verplaatsen en herplaatsen

 27/06 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Vanuit de achtertuin ongeveer 20 tegels herplaatsen naar de voortuin (klein terras) deze klus is mij te zwaar (leeftijd 71 j) zand is aanwezig

Douche wanden vervangen

 24/06 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Ik heb nu een douchehoek die ik graag wil laten vervangen. het is een hoek met twee wanden, waarvan er één een schuifdeur bevat. nu is deze hoek van kunststof en is de deur stuk. maat is, denk ik, lastig. zou hierbij advies willen wat het beste is of wat er mogelijk is. liefst ook iemand die ook de materialen ervoor aanschaft.

Voortuin bestraten

 22/06 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Geachte sander we willen graag onze voortuin op nieuw laten bestraten met tomblestones Het is ongeveer 15m2 om de klus wat makkelijker temaken willen wij zelf het voor werk doen oude bestrating eruit en het zand erin leggen weet niet of je dit in je werkzaamheden passen we laten zelf de bestrating en zand leveren we zouden dit graag In juli willen laten doen de opgegeven datum is alleen dag om een werkdag aan tegeven wanner het jou uitkomt in de maand juli.we zouden graag een prijs opgaaf inclusief alle kosten .vreindelijk groet fam bosma

Onkruid wieden

 21/06 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Het betreft een gemeenschappelijk tuin van 180m2 waar vorig jaar planten zijn geplant maar nooit onkruid is verwijderd

Naaden leren bank laten los

 13/06 Stofferen Beëindigd Z.s.m.
Ongeveer 50 cm naaden die loslaten.

Tuin op orde brengen

 12/06 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Tuin op orde brengen, onkruid verwijderen, planten/struiken verplaatsen en advies

32m2 vloer betegelen

 10/06 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
Wij zijn opzoek naar iemand die professioneel onze vloer van 32m2 kan betegelen. Er ligt nu vloerverwarming in onze vloer.

Herbestraten voortuin

 02/06 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Bestrating voortuin van ca. 3.50m x 5m verwijderen en afvoeren en ongeveer 1m2 ca. 30cm diep zand uitgraven en afvoeren. Nieuw zand aanbrengen en deels ophogen daarna alles opnieuw bestraten.

Spac spuiten & Stucen

 02/06 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Locatie: almere buiten wanneer: in overleg nader af te spreken, +/- 14 augustus 2017 afwerking: spac spuiten (kleur wit/9001) stucwerk, sausklaar, glad situatie: in onze nieuwe woning (2004) gaan we enkele muren verwijderen en/of verplaatsen waardoor er stukjes kale gipsblokken ontstaan alsmede schade aan het plafond op de plekken waar in het verleden een muur stond. dit willen we graag netjes laten afwerken. totalen/uitgangspunten offerte: spac spuiten plafonds in kleur (wit): 76 m2 stucwerk wanden: 38 m2 graag los aanbieden als optie: extra spac spuitwerk plafonds in kleur (wit), 59 m2 extra. dit zou optie zijn om alle plafonds in huis mee te pakken. zie bijlage voor plattegronden/details

Klein deel vervangen van parketvloer

 01/06 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
In onze woning in Almere Centrum hebben we fineerparket liggen waar een vlek op is gekomen, de betreffende 'planken' moeten worden vervangen (de vlek loopt over delen van 3 planken). Gelukkig hebben we er nog 2 liggen, met een beetje passen/meten/zagen moet dit volgens ons uitkomen.

Regelmatige tuinwerkzaamheden

 29/05 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Grote tuin (ruim 1.100 m2) met veel hagen en bladverliezende bomen waar afh. van seizoen regelmatig onderhoud moet plaatsvinden. Benodigd materieel: aanhangwagen, bladblazer, heggenschaar, hogedruk spuit, kettingzaag en extra harken, spaden etc.

25m2 bestrating in achteruin leggen

 24/05 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
In de achtertuin wil ik 25m2 bestrating op nieuw laten leggen. * ik heb zelf alle tegels verwijderd en netjes op gestapeld. * onkruid, hout, kapotte stenen heb ik verwijderd. * zand is aanwezig voor het geval het op gehoogd moet worden. * het enigste wat er gedaan moet worden is de ondergrond waterpas maken. * tegels van 30x30 gelegd te worden. eventueel moeten die gesneden of geknipt worden. * Tegels aan trillen. * ik help zelf mee: ik geef alle tegels aan, en versjouw eventueel zand als het op gehoogd moet worden. het enigste wat u mee hoeft te nemen is het volgende. * gereedschap om te bestraten. * gereedschap om stenen te knippen of door te zagen. * Apperaat om de stenen aan te trillen iemand die dit wilt doen. dit kan `s avonds of in het weekend. ik zou graag hier een offerte voor willen. als er over de prijs een akkoord is bereikt, dan is de 1ste werkdag in overleg. ik vul nu bij "gewenste eerste werkdag" een indicatie in. groeten alexander