Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Vinyl vloer ondervloer 11 m²

 25/11 Vloeren Open Z.s.m.
Er moet een ondervloer op een betonnen vloer gelegd worden en daarna vinyl. het is een rechte ruimte van 3.35 meter bij 2.80 m en een aangrenzend halletje van 0.80 bij 1.60 meter

3 dakramen vervangen Vlissingen

 24/11 Dakkapel & Dakraam Beëindigd Z.s.m.
3 Velux dakramen vervangen van ggl 7 naar ggl uk04 liefst kunststof of hout wit gelakt. Ander merk is ook prima. Graag prijs inclusief alles materialen, monteren, afwerken.

Sauzen woonkamer en keuken

 23/11 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Sauzen van muren en woonkamer (1 laag is dekkend door al witte muur eronder). Woonkamer is 15m2 en ook plafond sauzen. Keuken muur en plafond sauzen. Ong. 6m2.

Wasmachine verhuizen

 23/11 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
Wasmachine moet van zolder naar beneden gehaald worden (2 trappen met bochtje af) en naar nieuwe huis vervoerd worden 7,1 km verder op.

Stofferen slaapkamer en trap bekleden

 23/11 Stofferen Beëindigd Z.s.m.
Vloerbedekking leggen in slaapkamer van ong. 16 m2. Het is een zolder (met uitsparing trapgat) en tevens trap bekleden (13 treetjes, in een bochtje naar beneden). Traptreden zijn 1/3 minder breed dan standaard traptreden (het gaat nml om een bakhuisje, ini mini formaat huisje). Oude vloerbedekking slaapkamer en op trap ligt er nog. Graag prijsopgave met en zonder oude vloerbedekking en traptreden verwijderen.

Monteur gezocht Chevrolet Captiva dist

 22/11 Auto & Boot Open Z.s.m.
Vervangen distributieketting chevrolet captiva 3.2 v6 - bouwjaar 2008 cm32 - 2235 materialen in overleg. ik heb een professionele hefbrug beschikbaar. aanvang z.s.m. / i.o.m.

Monteren nieuwe koppakking brommobiel

 21/11 Auto & Boot Open Z.s.m.
De brommobiel is een microcar mc2 en daar moet een nieuwe koppakking in

Ramen dakkapel vervangen

 20/11 Glas zetten Beëindigd Z.s.m.
De ramen van het dakkapel vervangen 2 stuks van ongeveer 58x80 en 1raam van ongeveer 140x98 graag offerte van totaalprijs

Laminaat vloer + hoge plinten (Emmen)

 20/11 Vloeren Beëindigd 27-01-2020
Voor onze nieuwe woning in de rietlanden te emmen zijn wij rond 27 januari 2020 op zoek naar iemand die een laminaat vloer door het gehele huis kan plaatsen. dit is circa 100m2 bestaande uit woonkamer/keuken, hal, 2 overlopen en 5 slaapkamers. exclusief wc, badkamer en bijkeuken. voor de precieze afmetingen zijn er plattegronden beschikbaar. we leveren zelf het brede laminaat (24, 4 cm breed en 1,383 m lang) en de witte hoge plinten. ondervloer is al aanwezig(onbekend of deze vervangen moet worden) . we hebben op dit moment geen snijdmateriaal aanwezig maar valt misschien te regelen. het gaat dus voornamelijk om het vakkundig leggen van de vloer en zetten van de plinten. graag ontvangen we een reactie van u.

Verhogen waterdruk

 19/11 CV, Water en Gas Beëindigd Z.s.m.
Waterdruk in douchecabine op 1e etage is erg laag. (water via combi cv op 2e etage, atag 128 ec, 2 jaar oud) zoeken een vakman die oorzaak hiervan kan achterhalen en probleem kan oplossen.

Sjouwers gezocht kleine inboedel

 19/11 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
Wasmachine gasfornuis ijskast eettafel en een servieskast moet van een appartement gesjouwd worden naar ander huis, door blessure zelf niet in staat. Daarom 2 sjouwers gezocht omgeving Arnhem

Bestrating ophogen/gladtrekken voortuin

 18/11 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Voortuin +/- 15m2 bestrating netjes maken. Misschien iets ophogen en boomwortel (boom op het trottoir) verwijderen.

Glazen wassen

 17/11 Schoonmaak Open Z.s.m.
Glazen wassen voor- en zijkant huis begane vloer en 1e verdieping woonhuis

Waterafvoer spoelbak traag.

 17/11 Keuken Open Z.s.m.
Water in spoelbak keuken loopt erg langzaam in afvoer weg. Daarnaast sijpelt er water in het keukenkastje, dus lekkage. Vervangen sifon en ring?

Tuinschutting

 16/11 Hekwerk & Schutting Beëindigd Z.s.m.
Rechte schuttingwand met een lengte van 10,5 meter met anthracietkleurige diamantkoppenbetonpalen ertussen. Tevens anthracietkleurige onderlijst