Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Reparatie van garage.

 30/07 Metselen & Voegen Open Z.s.m.
Garage dak 6 bij 3 deels in gezakt. Is weer op hoogte maar niet lek. Bovenste laag metselwerk is hierdoor los komen te zitten en moet hersteld worden. Werk is goed bereikbaar.

Kleine voortuin muurtje metselen

 30/07 Metselen & Voegen Open Z.s.m.
Ik heb een kleine voortuin zonder omheining , wil graag muurtje omheen laten metselen ! Eigenlijk heel simpel .. maar ik kan het zelf niet

Voorwerk voor toilet fontein

 30/07 CV, Water en Gas Open Z.s.m.
Het invrezen van leiding werk voor de fontein + het voor werk + het aansluiten van het inbouw toilet. Inbouw reservoir en fontein e.d. aanwezig alleen aansluitmateriaal door vakman nodig.

Stelen en oplichten modamarie

 30/07 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Plafond witten houtwerk etc

Tuin van Senioren woning egaliseren,worr

 30/07 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Tuin van Seniorenwoning egaliseren, worteldoek en bestraten

Schilderwerk in Seniorenwoning

 30/07 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Sauzen van de muren van gang, woonkamer en slaapkamer, verf is aanwezig

Ik moet een kleine badkamer bouwen.

 29/07 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Ik moet een kleine badkamer bouwen. er was daar een keuken maar nu zou ik daar een kleine badkamer willen. een kleine badkamer met toilet en douche. i need to build a small bathroom. there was a kitchen there but now i would like a small bathroom there. a small bathroom with toilet and shower.

Gasleiding af sluiten

 29/07 Keuken Open Z.s.m.
Ben bezig met de keuken te verplaatsen. Daarom moet een oude gasleiding onder de vloer (kruipruimte) worden af gesloten. Tevens verwijderd.

Versterker en cd speler aan de randaarde

 29/07 Elektra Open Z.s.m.
Ik heb een versterker en een cd-speler die wil ik beide graag aan de randaarde hebben, dus een ander snoer met aarde eraan. ze hebben beide een metalen behuizing, de vraag is of u de aarde aan de metalen behuizing vast kunt maken. deze vraag i.v.m. stralinggevoeligheid, apparaten aan de randaarde scheelt zo de helft van de straling. ben niet steeds bereikbaar per telefoon maar bij ingesproken bericht bel ik terug. b.v.d.

Nieuwe kozijnen plaatsen

 29/07 Kozijnen & Deuren Open Z.s.m.
Wij hebben nieuwe kozijnen nodig en iemand die deze kan plaatsen.

Wasmachine naar beneden tillen

 29/07 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
In mijn appartement (2e etage) heb ik een oude wasmachine staan. Deze dient via het trappenhuis naar beneden gebracht te worden.

Kunststof scharnier

 29/07 Kozijnen & Deuren Open Z.s.m.
Scharnier van kunststof raam gebroken.

Schilderen dakkapel

 28/07 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Hardhouten kozijn dakkapel 240 x 125 cm inclusief 1 raam schuren en 2,3 maal schilderen met timbercoat en zijkanten 1 maal schilderen. Periode vanaf 2 september 2019.

Electra keuken

 28/07 Elektra Beëindigd 01-11-2019
In november gaan wij verhuizen en in het nieuwe huis komt een nieuwe keuken. Hiervoor dienen een aantal stopcontacten omgelegd / geïnstalleerd te worden. In de bijlage staat de huidige situatie en de nieuwe

Nieuwe leidingen / verleggen keuken

 28/07 Keuken Beëindigd 31-10-2019
In november gaan wij verhuizen en in het nieuwe huis komt een nieuwe keuken. Hiervoor dienen een aantal leidingen omgelegd / geïnstalleerd te worden. Omdat wij een extra breed keukenblad krijgen is er in de nieuwe situatie achter de kastjes 10 cm ruimte. De leidingen hoeven dus niet in gefreesd te worden. In de bijlage staat de huidige situatie en de nieuwe.