Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Leggen van vynil

 23/09 Vloeren Open 30-09-2021
Kamer grootte 5 m x 4.65 m. Een kleren kast en bed dient verplaatst te worden. Graag met twee personen

Behanger gezocht

 22/09 Behangen Open 20-11-2021
Het gaat voornamelijk om glasvezel behang in ons apartement van 60 vierkante meter.

Laminaat+ ondervloer+plinten leggen

 22/09 Vloeren Open 22-11-2021
Het gaat om een 60 vierkante meter apartement, het gereedschap voor de laminaat etc. is wel nodig.

Kale douchecel/badkamer betegelen

 21/09 Badkamer & Toilet Open 29-09-2021
In verband met lekkage moet de badkamer opnieuw worden betegeld. badkamer is momenteel kaal. materiaal schaffen we zelf aan. klein materiaal zoals kit etc. graag door vakman verzorgt. het is een kleine badkamer, 2mx1m, eerder een douchecel. zowel wanden als vloer moet gedaan worden en met weber worden behandeld. we zitten nu al 2 weken zonder badkamer dus hopen we een betrouwbare vakman te vinden die ons zo snel mogelijk uit de brand kan helpen.

Uitbouw

 20/09 Aanbouw & Nieuwbouw Beëindigd 09-05-2022
Beste roy, we zouden graag willen informeren of u ruimte heeft voor het plaatsen van een uitbouw en of u hiervoor een offerte kunt opmaken. mijn vader kent u van het werk en dacht dat u misschien wel geïnteresseerd was. de uitbouw betreft een uitbouw van 5100 mm breed bij 2000 mm lang (circa, nog na te meten) die tegen de reeds bestaande uitbouwen van beide buren (zelfde diepte) kan worden gebouwd. de woningen zijn in 2017 geplaatst. de uitbouw heeft waarschijnlijk de volgende specificaties (overgenomen van de bouwspecificaties van de woning): - energielabel a+ met warmtepomp. dit betekent dat er ook vloerverwarming in de uitbouw moet komen. met spouwisolatie minerale wol. ten behoeve van de ventilatie moeten de kunststof ventilatieroosters waarschijnlijk worden doorgetrokken. - het buitenmetselwerk bevat open stootvoegen en dilatatievoegen, heeft de kleuraccent geel/rood genuanceerd, voegwerk grijs, met een aluminium schuifpui met antitrekcilinder in gebroken wit met hr+++ drievoudige beglazing (die laatste kan mogelijk hergebruikt worden mits goed uitgehaald). - de heipalen zijn uitgewerkt in prefab beton, met een circa 50 mm dikke afwerkvloer (en zoals aangegeven vloerverwarming). - graag ook twee stopcontacten (dubbele wandcontactdozen) aan weerszijden (op 300 mm boven de vloer). - het plafond is afgewerkt in structuur spuitwerk (gebroken wit/licht) - het dak van de uitbouw moet een hoge isolatiewaarde hebben van rc 6, liefst 7 en goed waterdicht. - de bestaande gevel van de eerste verdieping en vloer moet opgevangen worden met een latei en waterdicht dmv lood. - we hebben, indien handig, nog de bouwtekeningen van de woning. daarnaast moet ook de oude gevel gesloopt worden (met oude schuifpui er goed uitgehaald mits deze hergebruikt kan worden) en puin afgevoerd. optioneel: is het stuccen van de gehele woonkamer (inclusief keuken) een optie, ook afhankelijk van beschikbaarheid in de gevraagde periode). anders graag de wanden behangklaar opleveren. we zouden voor de bovenstaande uitbouw graag een offerte (met specificaties) ontvangen. en daarnaast zouden we deze graag willen laten plaatsen in de periode tussen mei-september (niet ervoor of erna) 2022. hierbij ook de vraag of u in de gevraagde periode ruimte heeft voor een dergelijk project? in ieder geval bedankt. met vriendelijke groet, atie de ruiter

Voortuin bestraten

 17/09 Bestrating Open Z.s.m.
Zandbed maken opsluitbanden er zijn gedeeltelijke tegels maar niet voldoende

Snoeien 5 moerbijbomen

 13/09 Tuin Open Z.s.m.
5 bomen, moerbei, ieder 4 meter hoog. Graag ook snoei afval afvoeren

Voegwerk renoveren

 12/09 Metselen & Voegen Open 30-09-2021
Twee onder een kap woning, waarvan het voegwerk van ons balcon voor en de onderste 5 of 6 lagen van het voegwerk achter hersteld moet worden. Ik schat zo'n 10m2 totaal.

Toilet tegelen

 12/09 Badkamer & Toilet Open 01-10-2021
Toilet tegelen, de vloer hoeft niet 7m2. Wilde de tegels verfen maar dat lukte niet

Behanger gezocht

 11/09 Behangen Open 04-10-2021
Behanger gezocht voor 2 x gang ,huiskamer ,keuken. gang huiskamer vlies behang. keuken gewone behang.

Portiek plafond herstel & schilderwerk

 09/09 Stuken & Sierpleiste... Open 01-03-2022
Het oorspronkelijke plafond mag met riet en al verwijderd worden en worden vervangen voor een nieuwe constructie afgewerkt met stuc en een schilderbeurt. aanleiding is toenemende zichtbare schade aan het bestaande stucwerk en afbladderende verf. aanwezig in het huidige plafond is (opbouw) electra voor nachtverlichting. deze mag verwijderd worden en hoeft niet teruggeplaatst te worden. graag zien we ook dat op deze lastig bereikbare plek een keer een schoonmaak wordt gehouden, verwijderen van spinnenrag en een poetsbeurt van het glas in lood raamwerk boven de portiek zijn onderdeel van onze wens. dan als laatste onderdeel mogen de metalen trapleuningen ontdaan worden van de resterende verf en opnieuw geschilderd worden zodat deze er weer netjes uitzien. aanvang datum in overleg, er is geen spoed bij, wel hebben we graag helder zicht op een startdatum en een indicatie van de te verwachte bezetting van de portiek.

Stopkontakten

 08/09 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Het plaatsen van een aantal stopkontakten en bij bestaande willen wij graag ook een stroomvoorziening voor b.v. te kunnen stofzuigen is nu alleen een lichtpunt. Graag wat betreft het materiaal in overleg . En de prijs na het zien van de bedoeling doorgeven.

Wastafel plaatsen + kraan.

 05/09 Badkamer & Toilet Open 27-09-2021
Wasmachine en droger verplaatst naar de kleine kelder. Plaatsen van wastafel, kraan, wastafelblad in de badkamer.

Gat in de muur dichten

 03/09 Stuken & Sierpleiste... Open Z.s.m.
Gat in de muur dichten. totaal 1,70 bij 0.5 m.

Garage muren herstellen

 03/09 Aannemer Open Z.s.m.
Hallo. 2 garage muren moeten hersteld worden, er zit behoorlijke schuren in, doordat de grond gezakt is. het dak moet ook hesteld worden. ik woon in rotterdam. graag ontvang ik een offerte of wat u per uur vraagt? ik hoor het graag. met vriendelijke groet, attia