Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Binnenschilderwerk

 30/03 Schilder & Afwerking Open 27-04-2020
In verband met aankomende verhuizing wens ik mijn nieuwe woning te laten schilderen. het gaat om een klus over circa 1 maand, ik ontvang dan de sleutel. woning betreft twee-onder-een-kap met 6 kamers. woonoppervlak circa 185m2 ik zoek een doortastende, liefs dominante schilder die ook de leiding durft te nemen. die streng durft te zijn en m’n mond letterlijk snoert wanneer het moet. ik vind het lastig om zelf te overwegen wat er moet gebeuren en wat noodzakelijk is dus het zou erg prettig zijn als dat voor mij bepaald kan worden en ik gedurende de opdracht alles uit handen moet geven aan u. ik verzoek u alleen te reageren indien u zich volledig kunt vinden in bovenstaande omschrijving, ter voorkoming van misverstanden.

Vloertegels woonkamer

 28/03 Tegels zetten Open 08-03-2021
57 m2 tegels in visgraat zetten. Wat zijn hier de kosten voor? Mvg, S. Lala

Complete renovatie badkamer en toilet

 27/03 Aannemer Open 04-06-2020
Wij zoeken een aannemer die de renovatie van onze badkamer en toilet kan doen. het gaat om een appartement uit 2004 op de 7e verdieping (lift aanwezig). badkamer (5.63 x 2.16) • sloopwerkzaamheden (sanitair & tegels) • plaatsen sanitair (losstaand bad, dubbele wastafel, inloopdouche) • betegelen wanden en vloer • deels glad stuken wanden • vervangen radiator • creëren inbouwnisjes + verlichting • vloerverhogen onder bad • plafond (beton) inbouwen spotjes toilet (1.15 x 0.92) • sloopwerkzaamheden (sanitair & tegels) • plaatsen sanitair (hangend toilet + wasbak) • betegelen wanden en vloer • deels glad stuken wanden • plafond (beton) inbouwen spotjes

Behanger gezocht: slaapkamer behangen

 26/03 Behangen Open Morgen
Betreft de kleinste slaapkamer op de 1ste etage. het oude behang is al van de muren, de muren zijn volledig glad gemaakt, het laminaat is al weg, het houtwerk staat al opnieuw in de verf en het plafond is gewit. kortom, de geheel lege kamer is volledig behang klaar. een behangtafel is al aanwezig evenals ruim voldoende glasvezelbehang (1 meter breed) en 10 kg glasvezelbehanglijm. ook zijn de meeste gereedschappen aanwezig. ik help zelf mee met het behangen (insmeren, snijden, aangeven, koffie/thee halen :-)) de te behangen oppervlakte is 32,15 m2 het gaat om 14 banen behang (hoogte 2.44 meter) het werk kan desgewenst "zwart" uitgevoerd worden. ik denk zelf aan een maximum aanneemsom van 100 a 125 euro (want het is echt alleen plakken met hulp).

CV installatie onderhoud

 26/03 CV, Water en Gas Open Morgen
Cv ketel maakt geluid van een stoomfluit. oorzaak: verhouding gas-lucht niet goed. daalderop 32/80. goed bereikbaar. hangt in de garage. gemeente lansingerland.

Distributieset mitsubishi grandis

 25/03 Auto & Boot Open Vandaag
Distributie set van Mitsubishi grandis vervangen met waterpomp en thermostaat.

Wasmachine van 1e et. naar begane grond

 22/03 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Wegens verhuizing moet de wasmachine van de 1e etage naar de begane grond worden verplaatst. Dit zelf geprobeerd, maar door de wenteltrap is dit niet gelukt. Graag bij een prijsindicatie 2 opties berekenen: 1- prijs voor het versjouwen naar beneden, 2- prijs voor het eventueel ook vervoeren naar nieuw adres: 2923 XP.

Muurtje in de huiskamer

 22/03 Stuken & Sierpleiste... Open Z.s.m.
Hallo Op het muurtje zitten nu steenstrips die ik graag glad wil hebben,daarom dacht ik om eerst te stuken en dan een sierpleister. Dat is namelijk ook gedaan met een andere muur in de huiskamer. Het muurtje waar het omgaat is ongeveer 4x4 daarin zit ook een lage schoorsteen die niet mee gedaan hoeft te worden.

Badkamer en toilet beneden tegelen

 21/03 Badkamer & Toilet Open 11-05-2020
Onze badkamer en toilet worden compleet vernieuwd we zoeken dus een tegelzetter

Stoep ophogen (ca 67 m2)

 19/03 Bestrating Open Z.s.m.
De stoep aan de voorkant, zijkant en tuinkant van het huis moet ca 20 cm opgehoogd worden. De huidige tegels kunnen gebruikt worden voor de uiteindelijke bestrating.

Buitengevel stucen

 18/03 Stuken & Sierpleiste... Open Z.s.m.
Gestucte gevel gedeeltelijk overpleisteren met sm700pro van knauf. materiaal aanwezig, gevel is reeds voorgestreken. steiger is geplaatst.

Tuindeur vervangen

 09/03 Tuin Open Z.s.m.
Plaatsen tuindeur achtertuin

Tuin renoveren

 04/03 Tuin Beëindigd Z.s.m.
De achtertuin is ongeveer 80 vierkante meter. Geen achterom aanwezig. Het gaat o.a. om opnieuw betegelen, een beschoeiing maken, verlichting op de schuttingen, een waterpartij verplaatsen. Kunt u een deel van de werkzaamheden of de volledige renovatie doen, dan hoor ik dat graag.

Tuin Slopen en afvoeren

 04/03 Tuin Beëindigd Z.s.m.
De tuin is ongeveer 80 vierkante meter en bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Er is geen achterom aanwezig, dus al het af te voeren materiaal moet door de woning. Het gaat om: verwijderen van de tegels en zand en dit afvoeren.

Plafond schilderen na de lekkage

 04/03 Schilder & Afwerking Open Vandaag
Na de lekkage van de buren er zijn gele spotten op de plafond in de badkamer en naastliggende slaapkamer. Gelieve dat afwerken en wit schilderen.