Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Van garage naar kamer/studio

 18/08 Klussen Algemeen Open 25-08-2019
Bestaande garage gaan we ombouwen tot kamer / studio, hiervoor moet een scheidingswand (metalstud, met gips) geplaatst te worden. Aarding en electra (licht aanuit en wcd en afzuigeraansluiten) hangtoilet geberit plaatsen en douchemaken, we gaan niet tegelen maar zullen epoxyvloer wand maken, verder in de kruipruimte de leidingen warm en koud en riool aanleggen, gaten in de muren worden door een derde geboord. Bestaande garagedeuren gaan eruit 6schroeven en nieuwe kozijn moet worden geplaatst. materialen moeten we in overleg bepalen. En ik werk graag mee, maar het is afstemmen zodat het een top combi wordt.

Draagmuur verwijderen

 15/08 Klussen Algemeen Open 23-09-2019
Ik wil graag een draagmuur verwijderen tussen de woonkamer en keuken. hier dient dan ook een stalen balk in gezet te worden. de muur heeft een totale afmeting van 289cm. aan de kant van de keuken zit een radiator, deze hoeft niet verlegd te worden, kan dus afgedopt worden. er is geen elektra wat omgelegd hoeft te worden. wel is er elektra aanwezig in de betreffende muur, vandaar dat ook niet de gehele muur verwijderd hoeft te worden ( circa 240cm totaal ). aan de bovenkant van de muur zijn verwarmingsbuizen aanwezig.

Klus zoals besproken 23 juli

 31/07 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
We hebben jou al gesproken over notestraat 4in goes. horen graag zsm van jou john. bvd. groet josseline en edwin

Tuin van Senioren woning egaliseren,worr

 30/07 Bestrating Open Morgen
Tuin van Seniorenwoning egaliseren, worteldoek en bestraten

Verhuizen van huisraad

 30/07 Verhuizen & Transpor... Open Vandaag
Verhuizen van huisraad 1 grote box en 2 kleine boxen van Wormerveer naar Goes

Schilderwerk in Seniorenwoning

 30/07 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Sauzen van de muren van gang, woonkamer en slaapkamer, verf is aanwezig

Behangpapier verwijderen +plaatsen

 18/06 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Het betreft het verwijderen van 1 laag behangpapier in de woonkamer + het plaatsen van nieuw behangpapier. De woonkamer heeft een totale oppervlakte van 25m2, waarbij er langs 2 kanten een heel groot raam is + een kant waarbij de helft van 1 muur volledig ingebouwde kast (+- lengte 1,50m) heeft en dus geen behangpapier moet verwijderd worden. De woonkamer is volledig leeg, zonder meubels dus heel makkelijk om te werken.

Diverse werkzaamheden in monument

 15/06 Timmerwerken Open Z.s.m.
In wagenhuis moet de keuken worden verplaatst en een tussenschot afgezaagd en tot bar worden verwerkt. Verder moeten in het hoofdhuis diverse radiator ombouwen worden losgemaakt en aangepast om bij de radiatoren te kunnen.

Gras maaien

 11/05 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Ongeveer een uurtje werk per week

Vliegwiel vervangen

 30/04 Auto & Boot Beëindigd Z.s.m.
Het vervangen van een dubbel massa vliegwiel van een renault megane 1.5 dci grandtour 2010

Campingtuintje

 19/04 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Campingtuintje onkruid verwijderen.snoeien.en eventueel nieuwe planten

Stacaravan slopen en plaats opruimen

 04/03 Sloopwerkzaamheden Beëindigd Z.s.m.
Stacaravan 9x6 m slopen and plaats opruimen voor 29. Maart. Locatie Arnemuiden, Zeeland

Renovatie appartement

 23/12 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
Volledige renovatie van appartement. afbraak, nieuwe leidingen (cv, water en elektr) tegels (badkamer) parket muren schilderklaar maken schilderen

Verwijderen caravan en plaats leeg maken

 14/11 Sloopwerkzaamheden Beëindigd Z.s.m.
Beste heer/mevrouw, mijn ouders hebben een stacaravan op camping sine cura in burgh-haamstede (lageweg 6, 4328 rv burgh-haamstede, provincie zeeland). nu is het huurcontract opgezegd en hebben mijn ouders tot 22 december de tijd om de plaats leeg op te leveren (caravan, tegels en schuurtje moeten weg) de caravan is niet rot en niet lek. (als hij nog gebruikt zal gaan worden moeten wel de liggende delen van de kozijnen geschilderd worden). het schuurtje is waarschijnlijk niet meer te gebruiken deze is verzakt en vrij oud. wat zijn de mogelijkheden? met vriendelijke groet, melanie van rijn-snijders

Tuin winterklaar maken

 31/10 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Net verhuisd, willen we graag onze tuin winterklaar laten maken. Het perceel bestaat uit deels gras en veel haag/klimop ter omheining van de tuin. Ook is er een grote border, waar wel wat onkruid verwijderd dient te worden en wellicht wat gesnoeid. Ook onkruid tussen de tuintegels verwijderen.