Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Coniferen verwijderen en hek plaatsen

 Gisteren Tuin Open 09-03-2020
In de zijtuin van de woning moeten 12 dikke coniferen worden verwijderd (de stammen zelf worden door anderen meegenomen; dus alleen de zijtakken afvoeren en de stronken uitgraven) en enkele dunnere struiken. Op de plaats van de voormalige coniferen moet nieuwe grond komen om er later een beukenhaag te kunnen poten. Tenslotte moet er 26 meter hekwerk (staafmatten op palen, hoogte 1 meter) met 2 looppoorten worden geplaatst.

Inbouwkast maken onder schuin dak

 13/12 Timmerwerken Open 27-12-2019
3 m3 kast onder schuin dak maken met laden en hanggedeelte en planken

Betegelen badkamer

 09/12 Badkamer & Toilet Open 06-01-2020
Graag laten wij onze badkamer betegelen, waarschijnlijk is het mogelijk de oude tegels te laten zitten. onze badkamer is 2,5 x3 meter. eventueel hulp daarna met het plaatsen van badkamer meubel en douchecabine Graag uw advies/reactie

(Draag)muur verwijderen Utrecht

 08/12 Aannemer Open Z.s.m.
Het betreft het slopen en eventueel plaatsen van steun balk van een muurtje tussen woonkamer en daarnaast gelegen kamertje (2.8 op bouwtekening). het muurtje aan de noordkant van kamer 2.8 was een dun muurtje van gipsblokken en heb ik zelf al gesloopt. de muur die nu gesloopt moet worden is van baksteen en 10cm dik. het is een pand uit 1927 dus al vrij oud. ik heb in kamertje 2.8 het plafond helemaal gestript (er zaten gisplaten met daaronder een stuclaag op riet). de balken zijn 8 x 23 cm met een hoh van 70cm. ze lopen door van de ene naar de andere buiternmuur en houden dus niet bovenop het muurtje op. het is een appartement op de tweede en bovenste verdieping met daarboven alleen een plat dak van bitumen. de balken steunen m.i. alleen een beetje op het muurtje. het is volgens mij niet echt een draagmuur, hoewel de balken er wel in lijken te rusten. gaarne offerte voor de hele klus, dus slopen, balk plaatsen en eventueel advies over vergunning / bouwkundige berekening. de hele muur is 440 cm lang. de sloop van 400cm zou mooi zijn, maar ook met 300 cm ben ik al erg blij.

Kast bouwen om cv ketel

 08/12 Timmerwerken Open Morgen
Kast om cv ketel heen, met hopelijk klein beetje opslag ruimte voor stofzuiger. Op Zeer klein overloopje.

Lekkage in badkamer bij wateraanvoer wc

 08/12 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Hallo, ik zoek iemand die mij kan helpen om een probleem in de badkamer op te lossen. het probleem is dat als ik de wc doortrek er allemaal water lekt. er zit iets mis bij de aanvoer van het water. volgens mij komt dit doordat de wc niet helemaal goed op zijn plek staat. er is namelijk ook een tweede probleem, ik wil graag dat die ook opgelost wordt, de wc-bril blijft niet staan als je hem omhoog zet. biedingen mogen ook per uur.

Stucen appartement

 03/12 Stuken & Sierpleiste... Open 27-01-2020
Muren stuken over spachtelputz. Totaal vloeroppervlakte appartement 80 m2, maar keuken, badkamer en toilet hoeven niet gestukt. Plafonds van 2.60 hoog.

Wasmachine verhuizen

 02/12 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
Wasmachine van zolder (2 trappen hoog) naar beneden.

Verhuizing kamer naar kamer

 01/12 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
Verhuizing van elst (gld) kamer 1e verdieping, trap -via ophalen meubilair in rozendaal- naar kamer oude velperweg begane grond. demonteren en monteren 3-deurs ikea garderobekast. zelf inpakken.

Vinyl vloer ondervloer 11 m²

 25/11 Vloeren Open Z.s.m.
Er moet een ondervloer op een betonnen vloer gelegd worden en daarna vinyl. het is een rechte ruimte van 3.35 meter bij 2.80 m en een aangrenzend halletje van 0.80 bij 1.60 meter

Wasmachine verhuizen

 23/11 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
Wasmachine moet van zolder naar beneden gehaald worden (2 trappen met bochtje af) en naar nieuwe huis vervoerd worden 7,1 km verder op.

Monteur gezocht Chevrolet Captiva dist

 22/11 Auto & Boot Open Z.s.m.
Vervangen distributieketting chevrolet captiva 3.2 v6 - bouwjaar 2008 cm32 - 2235 materialen in overleg. ik heb een professionele hefbrug beschikbaar. aanvang z.s.m. / i.o.m.

Ramen dakkapel vervangen

 20/11 Glas zetten Open 06-01-2020
De ramen van het dakkapel vervangen 2 stuks van ongeveer 58x80 en 1raam van ongeveer 140x98 graag offerte van totaalprijs

Vissegraat laminaat

 14/11 Vloeren Open Z.s.m.
We zijn laten zitten met een on afgemaakte gang en trapkast.

Tuinomheining maken voor huisdier

 10/11 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
Goeie dag, Klus provincie Utrecht. kunt u mij helpen met tuinomheining maken voor mijn huisdier? palen de grond in krijgen rondom tuin ? om de twee meter dacht ik. en aan de palen stevig gaas vastmaken van minimaal 2 meter hoog. voorbij een heg-lengte. (zie voorbeeld foto, maar dan 2 meter hoog) een aantal tegels in het terras eruit, zodat palen in de breedte van het woonhuis de grond in kunnen. aan het einde van de tuin over de breedte komen ook palen. daar is ook een tuinschuur en schutting. de andere lengte van de tuin is ook een schutting. er komt ook een plafond-netgaas over de tuin ! zodat huisdier van woonhuis direct de tuin kan lopen en er niet uit klimt. graag op korte termijn als het kan? materiaal in overleg. benieuwd naar uw prijs indicatie. groet, vanessa