Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Keukenmonteur

 Gisteren Keuken Open Z.s.m.
Beste mensen zoekt u een goede en betrouwbare keukenmonteur? dan ben ik de perfecte match voor u! snel en vakkundig kan ik elk keukentype voor u plaatsen. zoals bijvoorbeeld een ikea keuken, de kleine of minikeuken en alle andere soorten en modellen. tegenwoordig zijn er veel mensen die zelf graag de hoogte van het werkblad willen bepalen; bijvoorbeeld mensen die niet lang kunnen staan of voor hun kinderen. daarom kiezen ze dan ook voor de elektronisch verstelbare keuken. dit type wordt in de volksmond ook wel hoog-laag systeem genoemd. op alle keukens geef ik u een garantie van 1 jaar. graag ontvang ik de gegevens plus tekening van uw nieuwe keuken.

Fotobehang in woonkamer ophangen

 21/01 Behangen Open 17-02-2020
Het gaat om oppervlakte van 6 bij 2.90. Fotobehang plus lijm aanwezig

Wastafelkraan vervangen

 13/01 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Oude wastafelkraan verwijderen en een nieuwe kraan plaatsen in wastafelmeubel

Onderhoud CV-ketel + extra's

 12/01 CV, Water en Gas Open Z.s.m.
Onderhoud van cv-ketel (reeds 2 jaar geleden° vaillant ketel, bouwjaar 2009 eventueel deze klus te combineren met het plaatsen nieuwe close-in boiler (keuken), plaatsen van nieuwe thermostaatregeling en herstel lekkage verwarming. graag prijs van onderhoud en de andere klussen apart

Herstel schoorsteen

 09/01 Metselen & Voegen Open Z.s.m.
Op een plat dak van een uitbouw van het huis is een asbest pijp weggehaald door asbest sanering. De schoorsteen is aan één kant open en zal mijn inziens door merel werk hersteld moeten worden. Dak is redelijk goed te bereiken. Een ijzeren staaf waar de asbest pijp aan vast zat moet ook verwijderd worden. Wat zijn de kosten? Op welk termijn?

Houten vloer leggen 32 m2

 08/01 Vloeren Open Z.s.m.
Eiken vloer leggen

Plaatsen van een keuken

 08/01 Keuken Open 15-04-2020
Plaatsen van een niet al te grote keuken in een nieuwbouwhuis. Het huis wordt waarschijnlijk in april opgeleverd.

Muren stuccen

 30/12 Stuken & Sierpleiste... Open Z.s.m.
Kamer stuccen (totaal ca 25m2) plus evt wit schilderen. Graag meerprijs aangeven van wit schilderen.

Douche kraan en opzet vervangen

 25/12 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Douche set weghalen en nieuwe (al gekocht) monteren. Graag donderdag of vrijdag, of evt zaterdagochtend. na kerst

Koelkast-vriescombi plaatsen

 21/12 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Nieuwe koel-vrieskast plaatsen. Keukenkastplankjes moeten verplaatst (vernieuwd) worden ivm andere afmetingen nieuwe koel/vrieskast

200m2 behangen vliesbehang

 17/12 Behangen Open Z.s.m.
Beneden en bovenverdieping, 200m2 vliesbehang. Behang is al gekocht

Spullen verhuizen

 17/12 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
Ik zoek twee sterke mannen om mij te helpen verhuizen, een groot gedeelte twee trappen af. een vrachtwagen met chauffeur heb ik zelf ter beschikking. het woonhuis staat in nieuwegein, de opslag is in vianen. ik heb aanstaande donderdagochtend hulp nodig. met vriendelijke groet ingrid van den burg

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

 16/12 Sloopwerkzaamheden Open Z.s.m.
Ik wil een draagmuur in de woonkamer verwijderen. De balk is 2.40 hoog en 1 meter breed. Er moet over een gedeelte van 6,60 m een stalen balk komen. zonder stucwerk. Iemand die alles kan doen.

Houten vloerbalken vervangen (Utrecht)

 16/12 Aannemer Open 10-02-2020
Betreft een woning uit 1910 waarvan de vloerbalken door vocht zijn gaan rotten. Het huis heeft aan de voorkant een kelder (170 hoog) waar vaak vochtproblemen zitten. Vloer en de vloerbalken moeten eruit. Balken moeten vervangen worden. Gelieve een rentovloer of iets soortgelijks. Het betreft een woonkamer, slaapkamer en gang.

2 toiletten bouwen.

 16/12 Timmerwerken Open 21-02-2020
In een loze ruimte wanden plaatsen (met deuren) en daarin 2 toiletten bouwen. Dus timmerwerk, tegelen en installatiewerk. Het betreft een ruimte voor BSO.