Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Lekkage pannen

 17/01 Dak & Dakgoot Open 24-01-2019
Lekkage pannen dak

Verwijderen draagmuur + plaatsen balk

 16/01 Sloopwerkzaamheden Open 01-04-2019
Graag zou ik een offerte willen hebben voor het verwijderen van een draagmuur tussen de keuken en de woonkamer. in de bijlage staat de plattegrond. aan de kant van de deur naar de hal (dus niet de buitengevel kant), blijft een stuk muur staan van 60cm. er zal dus een stuk muur weggehaald moeten worden van 2,83 meter. de constructeur is nu bezig met de berekeningen. de stalen balk moet in de buitengevel gezet worden, het andere uiteinde komt te rusten op de muur van 60cm die blijft staan. graag een schatting van de kosten. alvast bedankt! met vriendelijke groet, sander hulleman

Gedeeltelijke dakgoot vervangen

 16/01 Dak & Dakgoot Open 23-01-2019
Een gedeelte van onze houten dakgoot is door lekkage verrot en moet vervangen worden. Het is een hoek van ongeveer 2 meter

Voor en achtergevel spouwmuur isoleren

 13/01 Isoleren Open 19-02-2019
Spouwmuur voorgevel en achtergevel isoleren tesamen rond de 30 m2 mvg n.p ouwehand

Badkamer renovatie 1,40 x 2,04

 10/01 Badkamer & Toilet Open 28-01-2019
Badkamer 1,40x 2,04 Sloopwerk doen we zelf Het sanitair + tegels hebben we in huis. Wat moet er gebeuren: 1) leiding radiator verleggen 2) opnieuw betegelen van wand (tegels 60x60) en vloer (tegels 30x60) 3) plafond verlagen 4) afvoer wastafel verlengen 5) plaatsen van wasmeubel incl spiegel 6) plaatsen van douche 8) plaatsen van verlichting en radiator Overige materiaal voor vakman

Muziekmuur

 07/01 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Ik wil een muziekmuur maken in mijn woonkamer. met logo's van bands op de muur. het moet groter dan één a4 per band innemen. de muur is 145 bij 280 centimeter. logo's van guns 'n roses, meat loaf, queen, foo fighters, the beatles, the rolling stones, jimi hendrix, green day et cetera. of het met behulp van vinyl of direct op de muur worden geschilderd maakt me niet uit. is er een goede schilder of tekenaar die mij kan helpen?

Zinken dakgoten plaatsen

 28/12 Dak & Dakgoot Open 31-01-2019
Ik wil mijn huidige dakgoten laten vervangen door nieuwe zinken dakgoten. Dit zijn 2 lengtes van ongeveer 8 meter en beiden zijn voorzien van regenpijpen. De oude zinken dakgoten dienen eerst verwijderd te worden. 1ste werkdag in overleg. Graag ontvang we voor deze werkzaamheden een vrijblijvende (gespecificeerde) prijsopgave.

Renovatie badkamer, tuinmuur + bijbouw

 20/12 Aannemer Open Z.s.m.
Het betreft op werken in een klein appartement op de vierde verdieping. laatste verdieping is met de trap. de prijs zal bepalend hier zijn (verhuur). -de huidige douche(bak) moet uitgebroken worden en de ruimte moet opgevuld met een passende kast. oude materialen moeten afgevoerd worden. -verleggen leidingen. -verplaatsen radiator. -plaatsen wasbak. -plaatsen nieuwe douchecabine, merk in overleg. moet geen topmerk zijn, maar ook geen rommel. -plaatsen nieuwe douchecabine met kraanwerk en afvoeren. -plaatsen dubbele gyprocmuur van ongeveer 1m50 lang op 2m50 hoog, langs de douchecabine. kant van douchecabine moet betegeld worden met eenvoudige witte tegel. mag budget zijn. -locatie hasselt (belgië), indien ik tevreden ben wan het werk is er een tweede werf, maar hier moeten de materialen van hogere kwaliteit zijn. mag import zijn uit polen, maar wel met b.v. duitse kwaliteitsgaratie binnen: -opbreken bad, wc, vloer, maken doorgang in gyprocwand -leggen nieuwe vloertegels en wandtegels -plaatsen nieuwe hang-wc -maken inloopdouche -bad in bekisting met tegels -verwijderen deur en dichten deurgat met gyproc buiten: -gemetste tuinmuur (baksteen moet gelijken op 'boerken') -uitgraven fundering en gieten betondek van ongeveer 20m2 -(afhankelijk van prijs metsen muren in kalkzandsteen (ongeveer 32m2) indien beide werven net zijn afgewerkt heb ik ook nog een derde werf. het principe: goed werk levert extra werven op. ik wil het goed naleven van afspraken, en zelf betaal ik wekelijks! maar ik ben geen onervaren bouwheer die je wil bedotten uiteraard. beginnen kan meteen.

Electriciteitsdraad lamp repareren

 19/12 Elektra Open Z.s.m.
Het peertje van een lamp knippert en in de bedrading klinkt er geluidje, dus er zit iets los van binnen. ik wil het graag gerepareerd hebben.

Replace old boiler

 18/12 CV, Water en Gas Open Z.s.m.
I want to get our old boiler replaced with a new one. The house is around 137m2.

Plaster and paint (40m2 in 3 rooms)

 18/12 Stuken & Sierpleiste... Open Z.s.m.
I want to get walls and ceiling plastered and painted of 3 rooms in a 40m2 area total.

Diversen

 17/12 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
O.a. deurgreep vastzetten, fitting lamp repareren, stopcontact vastzetten, keukenla repareren

Laminaat leggen

 15/12 Vloeren Open Z.s.m.
Laminaat incl ondervloer en plinten leggen door gehele huis

Inbouwcombi lichtschakelaar

 13/12 Elektra Open Z.s.m.
Inbouwlichtschakelaar met stopcontact werkt niet meer

Plat dak moet vervangen worden.

 11/12 Dak & Dakgoot Open Z.s.m.
Plat dak zitten scheuren in, er ligt ook grind op(halen we er zelf af). Hebben nu schade binnen van het. Vocht dat naar binnen is gekomen door een scheur bij de afvoer.