Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Sauzen en behangen keuken.

 18/09 Behangen Open 04-01-2024
Keuken: plafond sauzen 12m2. muren behangen ongeveer 15-16m2. Behang en saus is aanwezig. Als het mogelijk is graag de 1e week van oktober.[ 2-3-4-5 of 6 oktober]

Laminaat vloer leggen 80m2 Almelo

 30/08 Vloeren Open 05-10-2023
Is er een bedrijf die een laminaatvloer wil leggen van 80m2 in een 1 gezinswoning? inclusief ondervloer en plinten? graag een prijsopgave zonder verborgen kosten inclusief btw. datum in overleg.

Buitendeuren en kozijnen

 18/08 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
3 buitendeuren en 14 kozijnen

Distributieketting Vervangen

 23/07 Auto & Boot Open Z.s.m.
Distributieketting Vervangen kia rio 2012 Wat zou mij dit kosten ? En wellicht ook olie vervangen De dag maakt mij niet uit

Dakterras+hekje in woning

 18/07 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Hoi, We zijn op zoek naar iemand die * ons dakterras kan repareren (zie fotos; op de open plek stond vroeger een jacuzzi. Dus opbouw voor het terras moet daar gemaakt worden. Daarnaast moeten de planken van het terras worden vervangen (planken op het deel dat er nog is zijn niet meer te krijgen). * Zorgen dat het gat tussen de twee hekjes wordt gedicht / extra hekje op ons deel plaatsen. * Glazen hekje plaatsen binnen (eerste foto met de witte trap), zodat baby niet van het verhoogde deel kan vallen.

Zijkanten dakkapel vervangen

 02/06 Dakkapel & Dakraam Open Z.s.m.
De zijkanten van de dakkapel moeten vervangen worden of er iets overheen.

Zonnescherm verwijderen

 16/05 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Ik woon op de eerste verdieping en ik wil twee kapotte zonneschermen laten verwijderen en de gaten die daarna ontstaan dicht maken ze zijn ongeveer 3.5 meter lang. datum in overleg. er is geen haast bij. liefst ook wegbrengen naar de rova. 1 zonnescherm kan via balkon verwijderd worden. voor de tweede is een steiger nodig.

Binnendeur dichtmetselen en stucen

 10/04 Metselen & Voegen Open Z.s.m.
Graag willen we het deurkozijn in de woonkamer verwijderen en het gat dichtmetselen met gasbeton of vergelijkbaar. het gaat om een draagmuur maar ik weet niet of het deurkozijn dragend is uitgevoerd. wat betreft afwerking/stucwerk graag zodanig dat we de muur kunnen schilderen aan beide kanten. afmetingen gat ongeveer 210cm (l) x 90 cm (b) x 15cm (d).

Tuin schoonmaken en onderhouden

 06/04 Tuin Open Z.s.m.
Onze tuin is toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Tegels schoon, vijver uitbaggeren en snoeien en onderhoud.

Gang muren stukadoren

 03/04 Stuken & Sierpleiste... Open Z.s.m.
Gang en trap de muren stukadoren +/- 17m2

Behangen

 29/03 Behangen Open Z.s.m.
Woonkamer behangen, totaal 13 rollen

Tuinmuur plaatsen 6 meter

 24/03 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
Op dit moment hebben wij een schutting staan die we willen vervangen door een muur (steensverband gemetseld). eventueel later nog uit te breiden met nog een vergelijkbare muur. aanheling aan bestaande garage (uit 1942). kan zelf evt helpen fundering te maken in overleg. locatie goed bereikbaar. graag eerste kostenindicatie plus beschikbaarheid + evt foto's soortgelijke klus. details over afwerking nader af te stemmen na opname ter plaatse.

Boeidelen vervangen

 09/02 Timmerwerken Open Z.s.m.
Wij hebben onlangs een stacaravan/ chalet aangekocht. Hiervan moeten de boeiboorden vervangen worden. Kunnen jullie hier een prijsopgaaf voor doen? Huisje staat op hessenheem in markelo. Ik hoor graag van u.

Spanplafond

 06/02 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Hallo wie kan voor ons 17 m2 spanplafond maken in Serre. er hoeven geen lichtpunten in afmeting 3.60 X 4.70 tel 0655187641 Straussstraat 52 7442 JZ Nijverdal

Loopband zwaar moet in de 2.verdieping

 14/01 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
Wij hebben een loopband geleverd gekregen maar kunnen het niet alleen naar boven tillen, omdat wij te zwak zijn. Er zijn twee sterke mannen wel nodig.