Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Kast in aanhanger tillen

 07/09 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
Ik breng een kast weg, maar heb bij het inladen even hulp nodig om deze in de aanhanger te tillen. Het is nog een half uurtje werk.

Kunststof kozijnen plaatsen

 06/09 Kozijnen & Deuren Open 01-11-2021
Ik zoek een bedrijf voor het plaatsen van kunststofkozijnen voor de hele woning. ca. 8 kozijnen met dubbelglas. Graag offerte hiervoor.

Snoeien

 01/09 Tuin Open Z.s.m.
Taxusheg van drie meter lang snoeien

Visgraat laminaatvloer leggen

 31/08 Vloeren Open Z.s.m.
Graag zou ik op korte termijn (rond half september) een laminaat visgraat vloer gelegd hebben. Gaat om ca. 55 m2, incl. ondervloer en hoge plinten. Huidige vloer is er al uit gehaald.

Waterafvoergootjes plaatsen in de tuin

 29/08 Tuin Open Z.s.m.
Mijn tuin is net aangelegd maar er zijn geen gootjes geplaatst. die zijn wel hard nodig en wil ze zsm toevoegen. graag in overleg , maar ws een meter of 10 , of in een paar delen , waarvan een deel op riool aangesloten en evt ander deel niet. hoor graag een idee van de prijs en tijdsduur. aanschaf in overleg , datum ook.

Dubbelglas plaatsen

 25/08 Glas zetten Beëindigd Z.s.m.
Plaatsen van dubbelglas. Afm. 93 x 230 cm. Begane grond.

Tuinman gezocht: Tegels leggen

 25/08 Tegels zetten Open 01-10-2021
25 m2 meter tegels leggen terras ongeveer

Oversteek buiten verven. (deels)

 23/08 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Door lekkage (nu verholpen) is de verf gaan bladeren en dus moet de oversteek (1e verd. , buiten) opnieuw goed worden afgeschuurd en geverfd (grondverf en daarna hoogglans verf aflakken) Het is ca 1,5 m bij ca 0,8 m. Wie wil dit doen.

Laswerk aan de onderkant van een camper

 21/08 Auto & Boot Open Z.s.m.
Aan de onderkant van mijn camper zit wat laswerk. Het gaat vooral om een steunpunt bij het linker voorwiel waarvan de draagbalk wat roest heeft. Ik ben dus opzoek naar iemand die vaker laswerk heeft verricht aan de onderkant van een auto. Ik woon in Breda dus het liefste wel een beetje in de buurt. Qua datum ben ik heel flexibel.

Kozijnreparatie en dubbelglas plaatsen

 13/08 Glas zetten Beëindigd Z.s.m.
Op een aantal plekken is er houtrot bij mijn kozijnen.dit dient gerepareerd te worden. eventueel ook plaatsen van nieuw dubbelglas in 1 kozijn. ik zoek iemand die mijn kozijnen kan controleren en de slechte plekken kan repareren. wel iemand uit de regio breda-roosendaal.

Gras maaien

 11/08 Tuin Open Z.s.m.
Voor en achtertuin maaien en onkruid verwijderen

Wc en keuken muurverven

 09/08 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Wc en keuken totaal 32 m2 2 plafonds 11m2 de te verven wanden en plafonds zijn onbehandeld stucwerk 1 laag voorstrijkverf en een laag witte muurverf watervast wc afplakken en keuken alleen keukenblok en losse afzuigkap

Renovatie project

 08/08 Klussen Algemeen Open 18-10-2021
Wij gaan een aanbouw plaatsen, maar er moeten nog een aantal andere werkzaamheden verricht worden in oktober/november. Het gaat o.a. Om : - verwijderen en verplaatsen oude keuken - verleggen en aanleggen nieuwe waterleidingen (frezen) - verleggen en aanleggen electra - kleine sloopwerkzaamheden - stucen - schilderen

Stucen, koof en electra.

 07/08 Keuken Open Z.s.m.
I.v.m. plaatsing nieuwe keuken in oktober willen we 2 wanden laten stucen, rondom een koof met verlichting en electra aanleggen voor verlichting keukenkastje.

Tuinheken poort verplaatsen

 07/08 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Tuinhek en poort aantal meters in tuin naar voren plaatsen.