Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Tillen wasmachine naar de 1ste etage

 20/11 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
Wasmachine staat op de begane grond, moet de trap op naar de eerste verdieping. Trap heeft een bocht boven aan.

Wasmachine naar 2e verdieping tillen

 12/11 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
Goeiedag. ik ben op zoek naar sjouwhulp in 's-hertogenbosch, 2 man sterk. zo spoedig mogelijk. de wasmachine moet van de begane grond naar de tweede verdieping getild worden. mvg. monika

Verwijderen draagmuur tussen woonkamer/k

 08/11 Aannemer Open 16-12-2020
Verwijderen van een draagmuur van ongeveer 2,60 hoog en 2,40m breed en plaatsten van een steunbalk. Wanden en plafond waar nodig aanhelen en stuccen en wegwerken/camoufleren met houten koof.

Bestraten voortuin/oprit en patio

 08/11 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Geachte heer, mevrouw, graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het bestraten van een oprit en patio van een nieuwbouwwoning in budel. de oplevering van de woning is gepland op 27 november. de verhuizing is gepland medio januari. wij streven ernaar dat de bestrating voor de verhuizing gereed is. stenen, opsluitbanden en sleufgoot worden door mij bij leenen in someren besteld en in overleg met u geleverd. overig materiaal zou door u aangevoerd en geleverd moeten worden. in bijlage treft u het ontwerp van patio en voortuin/oprit aan. het werk omvat:  patio 22.68 m2; straatzand is reeds aangebracht: - sleufgoot plaatsen en aansluiten op hwa - tegels 60x60x4 cm. leggen en afwerken.  voortuin/oprit ± 52.5 m2: - overtollige grondlaag uitgraven en afvoeren. - menggranulaat aanbrengen in opritgedeelte. - straatzand aanbrengen oprit en pad voortuin. - bedding verdichten. - opsluitbanden plaatsen afm. 6x20x100 cm. - tegels leggen en afwerken afm. 60x60x4 cm. en afm. 30x20x6 cm. - werkplek schoon opleveren. mocht aanvullende informatie wensen, kunt u mij telefonisch bereiken onder nr. 0115620420 of 0613131726 ik zie uw reactie graag tegemoet met vriendelijke groet martin visse

Muurtjes in de badkamer slopen

 05/11 Sloopwerkzaamheden Beëindigd 28-12-2020
Badkamer op de eerste verdieping Muurtjes onder de schuine wand circa 5 meter en een opstap op de vloer 1.4 x1.4. Ook het puin afvoeren.

Vinyl vloer los leggen, 60m2

 04/11 Vloeren Open Z.s.m.
Het gaat om het leggen van een finyl vloer, los en zonder ondervloer/ egaliseren. De opervlakte is ongeveer 60m2. Omdat het een verhuizing betreft en er momenteel dubbele huur wordt betaald, is er haast bij geboden. De opgegeven datum van 18 november is de uiterste datum, bij voorkeur zo snel mogelijk. 

Achtertuin gereed maken voor beplanting

 04/11 Tuin Open Z.s.m.
Achtertuin van ongeveer 35m² ontdoen van geel zand en zwart zand voor beplanting aanbrengen. Tuin is helemaal voorzien van geel zand door verwijderd kunstgras. verder is een gedeelte bestraat dit mag ook zo blijven alleen moet er een pad toegevoed worden en een poort geplaatst. Verder moet op de open plaatsen het gele zand verwijderd worden en daar voor in de plaats voedzame zwarte grond voor planten opbrengen.

Stucen 2 m2 in badkamer

 01/11 Stuken & Sierpleiste... Open Z.s.m.
Badkamer is betegeld en moet nog 2 m2 worden gestukt, ik heb foto's of filmpje

Aanbouw keuken

 30/10 Aanbouw & Nieuwbouw Open Z.s.m.
Muur metselen, stalen balk plaatsen, plat dak maken met lichtkoepels erin. Kozijnen met openslaande deuren en 2 gewone deuren

Laminaat leggen

 26/10 Vloeren Open Z.s.m.
Wij zoeken een laminaatlegger met veel ervaring. Het gaat om het leggen van ondervloer, laminaat en plinten in een hele woning, circa 116m2 (eengezinswoning, nieuwbouw). Het liefst iemand die beschikbaar is in de week van 9 november.

Verhangen cv ketel

 23/10 CV, Water en Gas Open Z.s.m.
Cv ketel verhangen van ene kant naar de andere kant van de zolder.

Hoge coniferen snoeien

 22/10 Tuin Open Z.s.m.
Een rij coniferen toppen en snoeien en een dode conifeer eruit halen afvoeren hoeft niet dat kan ik zelf

Betonvloer storten garage

 21/10 Aanbouw & Nieuwbouw Open Z.s.m.
Graag een offerte voor het storten van een beton vloer met vorstrand en afvlinderen, de vloer is 45 m2 en er gaat ongveer 13 m3 beton in. De garage licht achter in de tuin de afstand van voor van de weg naar achter is 73 m.het gaat alleen om storten beton en afvlinderen. Ik hoor het graag van u. Mvg Eric .

Nieuwe bestrating en herbestating

 18/10 Bestrating Open Z.s.m.
Ongeveer 10 m2 nieuw te leggen bestrating van stoeptegels. Overige, 20 m2, herleggen klinkers ivm zonken ontstaan in oprit

1 verwarming ophangen,1 deur op maat mak

 17/10 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
1 deur op maat maken,1verwarming ophangen en 1 verwarming vast maken