Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Schilderen kozijn van badkamer

 07/06 Schilder & Afwerking Open 14-06-2023
Kozijn van badkamer schilderen. Stalen kozijn vertoont roest plekken.

Stucw.150m² wand+plaf. sloopw.+vloer

 23/05 Stuken & Sierpleiste... Open 09-05-2024
Beste klusser, wij zijn op zoek naar een iemand die ons kan helpen met een aantal klussen in ons huis in of rondom de laatste week van juni (20-6-2023). de datum heb ik hier op de website niet kunnen instellen om een of andere reden. het gaat om behang- / sausklaar stucwerk, sloopwerk en wat algemene afwerking, en we hopen dat jij de persoon bent die ons hiermee kan helpen. we willen onze woonkamer, keuken en serre graag laten stucen (zie foto's). het gaat om ongeveer 100m2 aan granol wanden en ongeveer 50m2 aan plafonds. de wanden die we willen laten stucen bevinden zich in de woonkamer en de keuken, en de plafonds die we willen stucen zijn die van de woonkamer, keuken en serre. daarnaast willen we graag het achterraam tussen de woonkamer en de serre laten verwijderen (zie foto). dit omvat het verwijderen van een raamkozijn en deur, evenals het afkoppelen van een lage radiator en muurtje. ook willen we een schouw laten verwijderen en in het stucwerk mee laten nemen. deze neemt een grondoppervlak van ongeveer 2m2 in beslag (zie foto). als laatste willen we dat de vloer van de woonkamer, serre en keuken gelijk wordt gemaakt om hier vervolgens zelf een pvc laminaatvloer over te kunnen leggen. we hopen dat je ons een offerte kunt sturen die rekening houdt met onze wensen, maar ook met ons budget. we zien je offerte graag tegemoet, liefst deze week of begin volgende week. alvast bedankt voor je tijd en moeite. met vriendelijke groet, t. van zantvoort

Olie verversen en olie filter Golf 7

 17/05 Auto & Boot Beëindigd Z.s.m.
Olie verversen en olie filter Van Golf 7

Kleine Beurt Golf 6

 17/05 Auto & Boot Beëindigd Z.s.m.
Een kleine beurt Golf 6

Kort sjouwwerk meubel

 07/05 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
Hoi, ik zoek twee of drie mannen die kunnen helpen met het tillen van een kast van de begane grond naar de eerste verdieping. Hij past niet door het trapgat dus moet van buiten naar boven getild worden door het raam. Kunnen jullie hierbij helpen? Uiteraard hoeft antwoord morgen pas groet Sara

Onkruid verwijderen stoep schoonmaken

 01/05 Tuin Open Z.s.m.
Tuin onkruidvrij maken en stoep schoonmaken

Klein tuin onderhoud

 14/04 Tuin Open Z.s.m.
Klein tuinonderhoud

Achterdeur opnieuw afhangen.

 14/03 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
Onze achterdeur sluit niet goed in het kozijn. Hierdoor gaat hij moeilijk dicht. Geen idee hoe ik dit zelf op kan lossen.

Stukken

 02/03 Stuken & Sierpleiste... Open Z.s.m.
Ik zoek stucadoor voor een nieuwbouwappartement voor een muuroppervlakte van ongeveer 100m2

Verhuizen van zware spullen

 28/02 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
Binnenkort verhuizen wij en daarom heb ik een sterke man nodig die kan helpen met het tillen van meubels. Het gaat onder andere om een bankstel, koelkast, boxspring en wasmachine. De meubels staan op 3 hoog en dus moet het via de trap naar beneden worden getild. Het gaat om het weekend van 18 maart.

Opstaande muur metselen

 31/01 Metselen & Voegen Open Z.s.m.
Wij zoeken een metselaar die een klein stukje muur kan metselen ter vervanging van een deur. De deur dient te worden vervangen door een raam. Daarvoor moet een klein stukje muur gemetseld worden van ongeveer 70cm hoog. Raamkozijn wordt geleverd door Belisol.

Tocht kunststof kozijn balkondeuren

 30/01 Kozijnen & Deuren Open Z.s.m.
Het tocht in de woon en slaapkamer, deze kamers zijn ook kouder, de vloer bij de balkondeur voelt buitengewoon koud, de deur tocht en wellicht ook langs de kozijnen al moet opgespoord worden waar precies.

Tuin verkoopklaar maken

 24/01 Tuin Open Z.s.m.
Twee-onder-1-kap, tuin heeft achterstallig onderhoud. Aanpak gericht op het verkoopklaa r maken. Ook onkruid van bestrating verwijderen. Gereedschap meenemen en afvoeren van groen moet ook door tuinman worden gedaan. Tijdstip in overleg, liefst begin februari.

Laminaat legge

 20/01 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Het huis telt 80 m2, de klus is laminaat leggen en (plak)plinten zetten. Het gaat over de hele woning (appartement).

Behangen van alle muren prijs per uur.

 14/01 Behangen Open Z.s.m.
Twee slaapkamers, gang en huiskamer behangen. Nieuwbouw app. Graag uurprijs zonder spullen. Werkzaamheden in Hoogeveen.