Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Laminaat leggen

 09/12 Vloeren Open 02-01-2020
Ong40vierkante meter in appartement

Waterafvoer spoelbak traag.

 17/11 Keuken Open Z.s.m.
Water in spoelbak keuken loopt erg langzaam in afvoer weg. Daarnaast sijpelt er water in het keukenkastje, dus lekkage. Vervangen sifon en ring?

Woonklamer + 1 slaapkamer behangen

 15/11 Behangen Beëindigd 10-02-2020
Woonkamer behangen. 1 muur met behang op patroon ( totaal 3 rollen) overige muren met behang zonder patroon (8 rollen) In slaapkamer 1 muur met behang op patroon (3 rollen) en 3 muren behang zonder patroon (7 rollen)

Stacarvan schuur slopen en afvoeren

 13/11 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
De plaats moet geruimd worden en schoon worden opgeleverd. Het gaat om een stacarvan van 10*3, houten schuurtje, bestrating, beplanting

Hulp bij monteren inbouwspots en lampen

 08/11 Elektra Beëindigd Z.s.m.
1. Badkamer 4 inbouwspots m.b.v plattegrond (zie bijlage) Spotboxen reeds aanwezig in het plafond. Gaten boren en monteren. alle 4 op 1 schakelaar met 3 staps dimfunctie. Inbouwspots staan aangeven door rondje met kruisje erin. 2. Souterain 5 inbouwspots m.b.v. plattegrond. dit gaat om hue centura. 3. Eventueel nog andere (hang) lampen monteren indien nodig.

Twee wanden behangen (9m2 en 3,5m2)

 08/11 Behangen Open Z.s.m.
Nieuwbouw woning in Waterrijk en de wanden zijn behangklaar opgeleverd. Het behang voor beide wanden is reeds aanwezig, eventueel kunnen wij ook zelf voor lijm en behangspullen zorgen. De grote wand 9m2 is foto behang en dus vrij precies, 3,5m2 zijn twee stroken.

Muur behangen van ongeveer 3x4

 07/11 Behangen Open Z.s.m.
12 m2 patroon vliesbehang

Klik laminaat

 31/10 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Het is 80 meter laminaat

2 kamers behangen

 27/10 Behangen Open Z.s.m.
In 2 kamers dient er behang te worden aangebracht. Het betreft 2 slaapkamers op de 1e etage van ong. 4 bij 5 m2.

Renovatie badkamer en vervanging toilet

 21/10 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
We willen op de 1e verdieping de badkamer renoveren. afmeting badkamer 2,6 bij 2,1 meter. bestaande douche, bad, badmeubel en toilet moet eruit. daarvoor moet een inloopdouche terugkomen (door maken van een muurtje van 90/200 cm en een glazen schuifwand), bediening via inbouw kraan. verder moet op dezelfde plaats een nieuw badmeubel, spiegel en toilet worden geplaatst. de vloer en wanden moet opnieuw betegeld worden (over bestaande tegels). verder willen we op de begane grond de bestaande (staande) toilet vervangen door een hangtoilet. ook zal daar nieuwe wandtegels moeten worden gezet. in de bestaande keuken willen we een magnetron vervangen door een stoomoven en een zeeppompje vervangen door een quooker.

Draagbalk plaatsen

 16/10 Aanbouw & Nieuwbouw Open Z.s.m.
Geachte graag zou ik een prijs willen hebben en een datum om deze werken zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren. wat de werken betreft, er zouden 2 steunbalken geplaats moeten worden . 1 ) 1 buiten en binnen muur op het gelijksvloer zou verwijderd moet worden, om zo een opening te kunnen maken tussen de garage en de living. de balk is hea 300 l 4500mm 2 ) en een nieuwe steunbalk een hea 300 l4700mm om een bestaande opening nog groter te kunnen maken aan de achtergevel ik heb reeds de berekeningen van de constructeur en de balken zijn reeds geleverd maar ik durf ze niet zelf te plaatsen. gezien ik geen ervaring heb. indien u nog vragen heb mag u mij gerust bellen of mailen mvg mallory

Diverse werkzaamheden in een huis

 16/10 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Electrische kabels vervangen in huis, 1 deur plastsen en in de rioolpijp kijken want er zit een kleine verstopping

Klusser gezocht voor 2-3 dagen wekelijks

 11/10 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Klusser gezocht die op vaste basis voor ons 2-3 dagen in de week zou willen werken. we hebben huizen in verhuurde staat en die moetem worden onderhouden. we zoeken iemand die zelf veel kan, maar bij dingen die hij zelf niet kan een andere vakman weet te regelen. dus klusser en beheerder in een. kan zelf bepalen op welke dagen gewerkt wordt, dus goed te combineren met andere werkzaamheden. eindhoven en omgeving. kan tarief per dag worden afgesproken, of bij ons in dienst. bij interesse graag een tariefindicatie (per uur of per dag).

Verhuizen wasmachine

 05/10 Verhuizen & Transpor... Open 20-12-2019
Hoi Verhuizen van wasmachine 2 hoog naar ander adres 1 km verderop, en weer naar 2 hoog via trappen. 20 dec 2019. Groet

Beton vloer keuken

 04/10 Vloeren Open 06-04-2020
Graag zou ik informatie ontvangen over beton vloer voor de keuken circa 40 m2 Ook wil ik een offerte voor tegelwerk voor de stoot borden van de trap Groetjes Evelien