Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

In metselen nisbus

 27/03 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Nisbus in metselen. Rookkanaal 200mm naar 150mm.

Plaatsen aanbouw

 25/03 Aanbouw & Nieuwbouw Open 01-04-2020
Aanbouw van 5.5 x 3 meter op funderingspalen. Ook uitbraak van bestaande achtergevel en plaatsen balk. Alle tekeningen en berekeningen zijn aanwezig.

Voortuin schoonmaken en bijwerken

 22/03 Tuin Open Z.s.m.
Tuin beetje bijwerken

Plaatsen dakraam

 21/03 Dakkapel & Dakraam Open 30-04-2020
Momenteel is er nog geen raam op de bovenste verdieping. Dit is de zolder met een schuin dak. Hier wil ik graag een raam in laten plaatsen. Over het materiaal kan eventueel nog gesproken worden.

Verhuizers / boedelontruimers

 18/03 Verhuizen & Transpor... Open 11-04-2020
Hallo, ik moet binnenkort noodgedwongen verhuizen en zoek daarom rond 10-15 april een paar mensen die me daarbij kunnen helpen (zelf kan ik niet veel). ik verhuis binnen tilburg(-west). Woon nu in een flatje (huur) zonder lift (2-hoog) in tilburg-west en die moet ontruimd worden: vloerbedekking eruit etc. daarbij zijn er een aantal grote dingen die naar de stort/sloop moeten zoals: grote bank, gasfornuis, groot bed met flinke ombouw (die ook gesloopt dient te worden) en nog wat kleinere dingen. De rest van de grotere zaken (wasmachine, koelkast, kast, hometrainer) en kleinere dingen (wat kisten en tassen etc.) zal mee naar mijn nieuwe huisje gaan waar ik dus ook sjouwers en een wagen voor nodig zal hebben en die ik bij deze zoek. kom maar op! ;) ben benieuwd... groet, m. log PS echt niemand?? Help!

Koppel- of stabilisatorstang vervangen

 17/03 Auto & Boot Open Z.s.m.
Vorige week hebben we een (boodschappen) auto gekocht bij een particulier. fiat punto uit 2006. ziet er nog redelijk uit en de motor loopt prima (zover ik kan voelen en beoordelen). tijdens de proefrit niets gemerkt en dus alles in orde gemaakt en de auto meegenomen. deze week ervaar ik echter een bonkend/rammelend geluid aan de bestuurderskant, bij een ongelijk wegdek. voornamelijk bij een klinkerweg en/of drempels hoor je het goed. op een normaal wegdek is er niets aan de hand. ik vermoed daarom dat de koppel- of stabilisatorstang (of rubbers) aan vervanging toe zijn. graag zoek ik iemand met kennis in dit vakgebied, die mij kan vertellen wat er vervangen moet worden en dit gebonk uiteindelijk kan verhelpen. garages heb ik door slechte ervaringen weinig vertrouwen in. te vaak heb ik achteraf veel te veel betaald voor kleine reparaties en hierdoor zoek ik een vakman die dit klusje kan uitvoeren.

Oprit leggen 60m2, bestraating 20m2

 16/03 Bestrating Open 18-05-2020
Oprit leggen 60m2, bestraating 20m2, nieuw bouw,

Badkamermeubel ophangen en aansluiten

 11/03 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Badkamermeubel ophangen en aansluiten op kraan en afvoer deze kraan en afvoer bevinden zich achter de muur (wasmachineruimte) daarnaast mogelijkheid warm water aansluiten middels close in boiler

Badkamer renovatie 6m2

 10/03 Badkamer & Toilet Open 04-05-2020
Volledige renovatie van badkamer. 6m2 -sloopwerk -loodgieterswerkzaamheden (inloop douche, wastafel, hangende wc, radiator) -elektra extra punten -vloerverwarming (elektrische) -installatie

Badkamer verbouwen

 09/03 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Toilet niet. Kleine Badkamer renoveren. Plaatsen bad, douche en badmeubel, kast en cv. Betegelen tot aan plafond. Materiaal wordt bezorgd in week 13.

Aanrechtblad monteren

 05/03 Keuken Open Z.s.m.
Het gaat om het vervangen en plaatsen van hoekaanrechtblad van ongeveer 220cm/220cm

Kunsthaag plaatsen

 05/03 Tuin Open 01-04-2020
Graag zouden wij een kunsthaag geplaatst zien. Deze zal vrijstaand moeten zijn.

Binnen schilderwerk.

 04/03 Schilder & Afwerking Open 04-05-2020
5 kamers, hal, wc en badkamer texen (plafonds en wanden). 10 deuren en kozijnen verven. 20 plafondbalken verven

Wasmachine naar boven

 04/03 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
Mijn wasmachine in de badkamer zetten. Staat nu in mijn schuur en moet naar de badkamer. Is 1 trap omhoog.

Zolderkamer verbouwen tot bokshok

 29/02 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Deze zolder van ongeveer 6 x 2 moet een bokshok worden. 1: alles zwart verven, wanden, plafond, kozijn 2: vloer erin, rubberen tegels 1 bij 1 3: bokszak hangen (aan het schuine dak, moet verstevigd worden denk ik, timmerwerk) 4: televisie verplaatsen van slaapkamer naar zolder en daar aansluiten (kabelwerk van 2de etage naar zolder en een nieuw in doos soundsystem om aan te sluiten) 5: lamp hangen aan het plafond met dimmer 6: spotjes hangen aan schuine wanden met dimmers 7: rekstok hangen 8: rolgordijn plaatsen voor raam 9: dingen die ik nog verzin Alles moet zo snel mogelijk in orde worden gemaakt. Goede beloning! Geen gelukszoekers, je moet het leuk vinden iets moois te maken en een perfectionist/alleskunner zijn. Zolder wordt nog leeggemaakt.