Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Distributieketting vervangen 1.4 tsi vw

 08/04 Auto & Boot Open Z.s.m.
Distributieketting vervangen 1.4 tsi 160 pk Volkswagen scirocco graag met factuur + garantie Graag omgeving limburg

Kappen en snoeien van bomen.

 23/03 Tuin Open Z.s.m.
Het kappen van, vooralsnog, een 17-tal dode kerstdennen die maximaal 10m hoog zijn en een maximale doorsnee hebben van 30 cm. Voorts dienen er nog een viertal bomen gesnoeid te worden. In het najaar zullen er nog een aantal kerstbomen gekapt te worden en de tuin geordend.

Kappen en snoeien van bomen.

 22/03 Tuin Open Z.s.m.
Kappen van bomen, kerstdennen, maximaal 10 m hoog en maximale diameter 30 cm. Snoeien van een viertal bomen. De bedoeling is dat de bomen en snoeiafval ook afgevoerd gaan worden. Het aantal te kappen dode dennen bedraagt in eerste instantie 17 stuks.

Trapleuningen maken, etc.

 16/03 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Er moeten trapleuningen gemaakt worden.p Was eerst een open trap. Trapleuningen naar de zolder vernieuwen. Deur naar zolder nieuwe sluiting op maken. Regenpijp vernieuwen. 2 buitenlampen met sensor aansluiten

Aanbouw woning en garage

 11/03 Aanbouw & Nieuwbouw Open 15-06-2020
Wij willen tussen ons huis en de garage een aanbouw realiseren van 26m2, aan de achterkant een deur met raam en aan de voorkant een deur (deze regelen we zelf), in het plafond willen we een light-tube. In de aanbouw komt een douche en willen we aansluiting voor wasmachine, droger, koelkast en vriezer en ook verwarming. plafond hoeft niet afgewerkt. tevens aan de voorkant van het huis willen we een muur van 1m hoog en 7m lang

Tuin renovatie

 05/03 Tuin Beëindigd Z.s.m.
In bestaande tuin van ca. 45 m2 (deel van achtertuin zie foto) beplanting, onkruid en palisade en grond verwijderen en afvoeren. Menggranulaat aanbrengen en bestrating aanleggen. Halfronde schutting plaatsen.

Schutting

 25/02 Tuin Open Z.s.m.
Graag zouden wij per begin april de houten palen van de bestaande schutting laten weghalen en een nieuwe schutting (draad en metalen palen) laten plaatsen. De materialen kopen wij zelf in.

Beplanting voortuin

 23/02 Tuin Open Z.s.m.
Wij hebben onze voortuin opnieuw aangelegd met plantenbakken, echter nog beplantingsplan nodig + planten uiteraard

Wc betegelen

 05/02 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Wc wand en vloer betegelen

Keukenkraan vervangen.

 29/01 CV, Water en Gas Open Z.s.m.
Oude keukenkraan eraf en de nieuwe aangekochte keukenkraan erop.

Vloer egaliseren en pvc vloer

 29/01 Vloeren Open Z.s.m.
55 vierkante meter pvc plakken hele begaande grond in keuken en woonkamer is dan net een vloerverwarming gelegd.

"betonrot" balkon

 28/01 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
In de zijkant van het balkon treedt verkleuring en verbrokkeling op. zoals jullie op biest 118 hebben gedaan is het oppervlak weer glad. dan kan ik zelf het hele stuk verven op advies van jullie. er is al iemand wezen kijken (jos van thijs??), maar ik krijg geen telefonisch contact.

Aanbouw maken van 5m lang en 6.5 breed

 06/01 Aanbouw & Nieuwbouw Beëindigd Z.s.m.
Aanbouw maken volledig geïsoleerd incl. Lichtkoepel. Plat dak. Schuifpui met dubbel glas. Afmetingen 5m lang en 6.5m breed. Woonplaats venlo.

Plafond stucken en wc vervangen

 11/12 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Beste robert, u ben bij ons (nico en ans) geweest in de van ittersonstraat in geleen, aangezien we tevreden waren over geleverde werk zou ik u ook graag willen laten komen voor mijn eigen woning. in de woonkamer is er een plafond met structuur, dat zou ik graag glad gestukt willen hebben. als het mogelijk is zou ik dit ook graag gespoten willen. in de badkamer is er sprake van een kapotte toilet, deze moet vervangen worden. ook is er aan het eind van het bad een wand welke niet netjes afgewerkt is, hierin zijn schapjes gemaakt welke weg kunnen. dit is dezelfde wand als waaraan de wc zit dus deze zou geheel opnieuw betegeld kunnen worden. deze tegels zou ik graag zelf willen uitkiezen/aanleveren. de wc maakt me niks uit.

Coniferenhaag verwijderen

 11/12 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Coniferenhaag 8 meter lang 1,8 mtr hoog verwijderen en afvoeren