Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Douchewanden plaatsen

 08/12 Badkamer & Toilet Open 15-12-2019
Geachte graag wil ik weten of u interesse heeft om bij mij douchewanden te plaatsen. onlangs heb ik douchewanden gekocht en ik zoek een ervaren installateur om die te plaatsen. het gaat om het plaatsen van een douchewand en douchedeur van get wet by sealskin impact douchecabine vierkant met draaideur 100x100x195cm. die moeten geplaatst worden op dorpels van 1 meter met de deur naar links draaiend. mocht u interesse hebben, kunt u mij een offerte sturen. met vriendelijke groeten ron rijnders

Aanpassen tuin in overleg

 15/11 Tuin Open Z.s.m.
We willen onze tuin aanpassen. Ik stel voor om een afspraak te maken om het geheel door te spreken.

Vervangen cv ketel

 15/11 CV, Water en Gas Open Z.s.m.
De huidige ketel dient vervangen te worden. Ik kan eventueel zelf alvast een ketel bestellen.

Flexibele pijp in best. schoorsteen

 15/11 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
IK wil in een bestaande schoorsteen een dubbelwandige flexibele buis geplaatst hebben. Diam. 150 mm. Incl. aansluiten haard en bovenkant schoorsteen

10 meubels verhuizen naar(ca 20 mtr)

 15/11 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
Ik wil graag wat meubels van mijn ene huis naar het huis ernaast verplaatst hebben. Een aantal meubels dient de trap op getild te worden. Kan door de week of in het weekend

Panasonic airco installeren

 22/10 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Installatie van 2 stuks nieuwe Panasonic mono split airco units. Airco's zijn aanwezig maar montagemateriaal (muurbeugels, goten, leiding) tevens aan te leveren. Buitenunits tegen muur op uitbouw monteren. 1 binnenunit op overloop en 1 binnenunit in woonkamer. Inschatting benodigde koelleiding. 2 x 5 meter. Gewenste eerste werkdag in overleg.

Behangen eventueel schilderen

 16/10 Behangen Open Z.s.m.
Het behangen of event. schilderen va 3 vertrekken totale breedte 31 mtr. met 2.40mtr hoogte.

Schilderen in huis

 01/10 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Schilderen muren, 120 vierkante meter wandoppervlak (kan afwijken, dient bekeken te worden). Schilderen 7 deuren. Niet schuren.

Tuinonderhoud

 20/09 Tuin Open Z.s.m.
We zijn op zoek naar een tuinman voor het onderhoud van voor- en achtertuin van 2 hoekwoningen in Nederweert

75 m2 vinyl vloer leggen

 18/09 Vloeren Open Z.s.m.
Per 22 okt. Krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning, om die reden zijn wij opzoek naar iemand die voor een redelijke prijs 75m2 vinyl vloer kan leggen in onze nieuwbouw woning. Het betreft 3 slaapkamers, hal boven, hal beneden en de woonkamer/keuken er zijn geen plinten in de woning aanwezig. Een precieze datum voor het leggen is er nog niet, wel zal het in de week van 22 okt. Tot 4 nov moeten gebeuren.

Toilet renoveren

 22/08 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Op zoek naar een vakman welke mijn toilet kan renoveren. de ruimte is 0,78m bij 1,25m. de huidige staande wc pot moet vervangen worden voor een hangende wc. hiervoor moeten de leidingen waarschijnlijk worden aangepast. tevens moet er een nieuw fonteintje geplaatst worden. sloopwerk hoeft niet verzorgd te worden. dit zal reeds gebeurd zijn.

Woonkamer behangen

 22/08 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Woonkamer hoeft alleen behangen te worden. Oude behang is al verwijderd. Graag zo spoedig mogelijk. Is een woonkamer van een flat.

Carport bouwen aan bestaande garage

 21/08 Aanbouw & Nieuwbouw Beëindigd 02-03-2020
Graag ontvang ik een prijs indicatie voor het bouwen van een carport aan de bestaande garage. afmeting = 6x4.6 meter fundering zie bijlage staalconstructie = dwarsbalken unp 200 2x staanders koker 80x80x6 1x dwars balk (tussen de staanders ) koker 80x80x6 balk laag 71x221 dak constructie zie bijlage bouwtekening aanwezig

Vinyl vloer leggen

 19/08 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Ervaren vloerlegger gezocht. In een woning moet een vinyl vloer gelegd worden (60 m2). Vinyl vloer is al aanwezig en dubbelzijdige tape en koudelas ook.

Nieuwe kozijnen plaatsen

 29/07 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
Wij hebben nieuwe kozijnen nodig en iemand die deze kan plaatsen.