Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Badkamer en wc betegelen.

 Gisteren Tegels zetten Open 21-08-2019
Renovatie badkamer wand en vloertegels.

Behangen kleine wand boven trapgat

 21/07 Behangen Open Z.s.m.
Het gaat om een kleine wand met oppervlak van zo'n 6-8m2, echter boven een hoog trapgat waardoor er waarschijnlijk een trapsteiger nodig zal zijn.

Behangen 2 toiletten 3m2 Groningen

 25/06 Behangen Open Z.s.m.
In ons pas gerenoveerde huis zoeken we een nette en vakkundige behanger die onze 2 toiletten kan behangen (boven de tegelrand) en tegelrand netjes kan afwerken. Het gaat om kwalitatief goed behang met een print vandaar de zoektocht naar een vakman. Behang + afwerkplinten aanwezig.

Vloertegels, wandtegels, wasmaansluiting

 24/06 Klussen Algemeen Beëindigd Vandaag
Badkamer: bad vervangen. toilet vervangen. vloer betegelen; ongeveer 6 a 7 m2, doortegelen t/m voorkant badombouw. ondergrond geimpregneerde plavuizen, stevig vast. naast de badkamer ligt separaat toilet. daar moet een fonteintje geplaatst worden. tbv afvoer gat in tussenmuur gemaakt en via onderkant bad afvoer aansluiten. vloertegels, bad, toilet en fonteintje met kraan schaf ik zelf aan. nieuwe bad en toilet hebben dezelfde maten als de oude. maat nieuwe keramische vloertegels: 18,6 x 18,6 cm, dikte 0,8 cm

Muurtje van Gibo blokken plaatsen

 13/06 Aanbouw & Nieuwbouw Open Z.s.m.
Muurtje van Gibo blokken plaatsen ,ongeveer 2,50 meter hoog en 3 meter lang ,dikte gibo blokken 12 cm

Voortuin renovatie.

 26/05 Grond verzetten Beëindigd Z.s.m.
Het betreft een voortuin van ongeveer 90m2 gras die 20cm moet worden afgegraven zodat er onkruid vrij, zwart grond terug gestort kan worden. Verder moet er 1m3 klinkers worden afgevoerd. Dit is gestapeld en staat op een pallet.

Laminaat met ondervloer

 24/05 Vloeren Open Z.s.m.
51 vierkante meter

Aandrijfassen bmw e39 vervangen

 14/05 Auto & Boot Beëindigd Z.s.m.
Bmw e39 523i - 1997 beide achter-aandrijfassen dienen vervangen te worden voor andere exemplaren. huidige aandrijfassen zijn versleten/onbalans waardoor auto trilt & hobbelt. de twee aandrijfassen + 12 nieuwe torx schroeven (aandrijfas -> diff.) + 2 nieuwe asborg-moeren worden meegeleverd. omgeving friesland/groningen/noord-drenthe. Zit niet heel veel haast achter, datum komen we wel uit.

Gezocht stratenmaker terrastegels 33m2

 13/05 Tuin Beëindigd Z.s.m.
We zoeken stratenmaker die terrastegels 60 bij 60 in ons al aangelegd zandbed voor terras kan leggen. Tegels al aanwezig. Zand ligt er al in. Is gedeeltelijk al aangetrild Afrijen en leggen is aan de vakman die wij zoeken. Graag z.s.m.

Vervangen haag tussen tuinen

 26/04 Tuin Beëindigd Z.s.m.
De coniferenheg tussen 2 tuinen gaat dood. deze moet verwijderd worden. daarna plaatsen van betongaas met hardhouten palen, stromatten oid voor de privacy en hedera. dit over een lengte van 11 meter en 1,80m hoog. de heg is vanaf de achterkant bereikbaar vanuit een parkje waar de huizen aan staan. het maakt ons niet zoveel uit wanneer het gebeurd. hoeft niet direct.

Aanleggen trap, dakluik en dakterras

 24/04 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
Wij willen graag een dakterras aanleggen op het platte dak van een jaren 20 appartement in Groningen. Graag een all-in prijsindicatie voor het inbouwen van een vaste, open, houten trap, een openslaand dakluik (eigen aankoop), een houten vlonders of keramische tegels en een omsluitend hekwerk (aluminium). Inschatting afmeting van dak van het huis is 35 m². Optioneel is een zekere versteviging van het dak nodig (kan ik niet inschatten), graag ook prijsindicatie van een zwevende dakterras-constructie. in eerste instantie heb ik een indicatie van de prijs nodig en vervolgens wil ik ergens in de komende tijd een afspraak maken om een gedetailleerde offerte te laten maken ter plaatse. Startdatum nader te bepalen.

Stroom en verlichting aanleggen

 16/04 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Het gaat om een nieuwbouw-loods van 19 bij 42,5 Verlichting (TL-lampen) en stopcontacten, krachtstroom, groepen-kast enz

Vaatwasser reparatie

 15/04 Elektra Beëindigd Z.s.m.
In onze vaatwasser blijft het water steeds staan onderin. We hebben hem al grondig schoongemaakt onderin maar het probleem blijft bestaan.

Stopcontact verplaatsen in betonnen wand

 13/04 Elektra Beëindigd Z.s.m.
5 stopcontacten verplaatsen in een betonnen wand

1 losse baksteen herplaatsen en afwerken

 24/03 Gevel Beëindigd Z.s.m.
Er is vorig jaar een enkele baksteen uit de gevel losgekomen. Deze moet weer vast worden gezet en netjes worden ingevoegd. Het is op de tweede verdieping. ladder is evt aanwezig. Het liefst op korte termijn ivm verkoop woning