Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Vloertegels, wandtegels, wasmaansluiting

 Gisteren Klussen Algemeen Open 19-08-2019
Klussen in keuken en badkamer: Keuken: - wand egaliseren = verdikking boven wegbikken. hoeft geen superstrakke muur te worden. - betegelen; stuk wand is ongeveer 2 meter bij 2.40. (heb niet precies gemeten) maat wandtegels : 14,8 x 14,8 cm badkamer: bad vervangen. oude bad 89 bij 180 cm. nieuwe bad 80 bij 180 cm. toilet vervangen. vloer betegelen; maat vloer tot bad 310 bij 183 cm. misschien ook voorkant badombouw betegelen. maat vloertegels: 18,6 x 18,6 cm, dikte 0,8 cm beneden: wateraanvoer aanleggen, wrschl van boven. aansluiting waterafvoer op riolering. tegels, bad en toilet bestel ik zelf. overige materialen in overleg.

Muurtje van Gibo blokken plaatsen

 13/06 Aanbouw & Nieuwbouw Open Z.s.m.
Muurtje van Gibo blokken plaatsen ,ongeveer 2,50 meter hoog en 3 meter lang ,dikte gibo blokken 12 cm

Voortuin renovatie.

 26/05 Grond verzetten Open Z.s.m.
Het betreft een voortuin van ongeveer 90m2 gras die 20cm moet worden afgegraven zodat er onkruid vrij, zwart grond terug gestort kan worden. Verder moet er 1m3 klinkers worden afgevoerd. Dit is gestapeld en staat op een pallet.

Laminaat met ondervloer

 24/05 Vloeren Open Z.s.m.
51 vierkante meter

Aandrijfassen bmw e39 vervangen

 14/05 Auto & Boot Open Z.s.m.
Bmw e39 523i - 1997 beide achter-aandrijfassen dienen vervangen te worden voor andere exemplaren. huidige aandrijfassen zijn versleten/onbalans waardoor auto trilt & hobbelt. de twee aandrijfassen + 12 nieuwe torx schroeven (aandrijfas -> diff.) + 2 nieuwe asborg-moeren worden meegeleverd. omgeving friesland/groningen/noord-drenthe. Zit niet heel veel haast achter, datum komen we wel uit.

Gezocht stratenmaker terrastegels 33m2

 13/05 Tuin Open Z.s.m.
We zoeken stratenmaker die terrastegels 60 bij 60 in ons al aangelegd zandbed voor terras kan leggen. Tegels al aanwezig. Zand ligt er al in. Is gedeeltelijk al aangetrild Afrijen en leggen is aan de vakman die wij zoeken. Graag z.s.m.

Vervangen haag tussen tuinen

 26/04 Tuin Beëindigd 01-07-2019
De coniferenheg tussen 2 tuinen gaat dood. deze moet verwijderd worden. daarna plaatsen van betongaas met hardhouten palen, stromatten oid voor de privacy en hedera. dit over een lengte van 11 meter en 1,80m hoog. de heg is vanaf de achterkant bereikbaar vanuit een parkje waar de huizen aan staan. het maakt ons niet zoveel uit wanneer het gebeurd. hoeft niet direct.

Aanleggen trap, dakluik en dakterras

 24/04 Aannemer Open Z.s.m.
Wij willen graag een dakterras aanleggen op het platte dak van een jaren 20 appartement in Groningen. Graag een all-in prijsindicatie voor het inbouwen van een vaste, open, houten trap, een openslaand dakluik (eigen aankoop), een houten vlonders of keramische tegels en een omsluitend hekwerk (aluminium). Inschatting afmeting van dak van het huis is 35 m². Optioneel is een zekere versteviging van het dak nodig (kan ik niet inschatten), graag ook prijsindicatie van een zwevende dakterras-constructie. in eerste instantie heb ik een indicatie van de prijs nodig en vervolgens wil ik ergens in de komende tijd een afspraak maken om een gedetailleerde offerte te laten maken ter plaatse. Startdatum nader te bepalen.

Stroom en verlichting aanleggen

 16/04 Elektra Open Z.s.m.
Het gaat om een nieuwbouw-loods van 19 bij 42,5 Verlichting (TL-lampen) en stopcontacten, krachtstroom, groepen-kast enz

Vaatwasser reparatie

 15/04 Elektra Open Z.s.m.
In onze vaatwasser blijft het water steeds staan onderin. We hebben hem al grondig schoongemaakt onderin maar het probleem blijft bestaan.

Stopcontact verplaatsen in betonnen wand

 13/04 Elektra Open Z.s.m.
5 stopcontacten verplaatsen in een betonnen wand

1 losse baksteen herplaatsen en afwerken

 24/03 Gevel Beëindigd Z.s.m.
Er is vorig jaar een enkele baksteen uit de gevel losgekomen. Deze moet weer vast worden gezet en netjes worden ingevoegd. Het is op de tweede verdieping. ladder is evt aanwezig. Het liefst op korte termijn ivm verkoop woning

Schilderwerk appartement 72m2

 13/03 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Opknappen appartement 72m2. Het gaat om woonkamer, 2 slaapkamers, ruime gang, toilet, badkamer keuken. De vorige bewoonster heeft het 20 jaar geleden voor het laatst gedaan. Het sauzen van wanden en plafonds. Houtwerk rond kunststofkozijnen, leidingen en 7 deuren.

Terras aanleggen

 12/03 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Hallo. We willen onze terras aanleggen. Het gaat om keramische terrastegels van 75x75 2 cm dik. Totale oppervlakte is 12x5.5.

Onderhoud en maaien tuin

 10/03 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Maaien verticuleren snoeien bemesten bestratingonderhoud heggen knippen beplanting bemesten alles wat bij tuinonderhoud moet gebeuren.