Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Tuinmuurtje metselen

 02/10 Metselen & Voegen Open Z.s.m.
Ongeveer 14 meter lang tuinmuurtje metselen met de nodige poeren erin verwerkt en de hoogte ongeveer 60cm boven de grond waarvan een stuk van 3 meter lengte 2 meter hoog moet worden van gele baksteen incl. het voegwerk.

Tegels leggen op stoep bij voordeur

 25/09 Tegels zetten Open 11-10-2022
2 tot 3 m2 moeilijk schatten voor mij .stoep bij voordeur ,w.s. beton bijwerken en dan betegellen met donker grijze tegels ,maar eerst het oude hout verwijderen wat slecht aan het worden is .

Woonkamer behangen

 18/09 Behangen Open 20-10-2022
Behangen woonkamer net stucbehang

Douchebak zit speling in.

 14/09 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
De douchebak zit speling in waardoor de kit loslaat. Is iets verzakt lijkt het wel. Schuifdeur moet eerst verwijderd worden en dan gekeken worden onder de douchebak wat de speling veroorzaakt. Opnieuw douchebak plaatsen en alles opnieuw kitten.

Schilderen en repareren dakrand

 03/09 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Herenhuis dakrand voor ongeveer 4,50m en achter 5,50m is aan onderhoud toe. Is rot en moet worden geschilderd. Het is 10 meter vd grond.

Buitenschilderwerk achterstallig

 31/08 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Aantal m2 weet ik niet. veel houtwerk aan voor- en achterkant ( achter echt noodzakelijk) huis gelegen aan plevierenweide 6 in wageningen. plankje vervangen bij tuinkast. eventueel plaatwerk plaatsen bij keukenraam ivm isolatie. mevrouw tvdg verf levert opdrachtgever, rest vakman

Zware kast optillen

 29/08 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
Van massief houten kast moet bovenste deel op onderste gedeelte van de kast getild worden. Welke sterke mannen kunnen dit voor me doen. 2-3 man zeker nodig. Of misschien hefsysteem. Dag in overleg. Woensdag?

Plaatsen van een split-airco

 25/08 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Plaatsen van een aanwezige split-airco, binnen-unit, buiten-unit, gat boren, leiding doorvoeren, systeem aansluiten en testen. leidingen zijn al voor gevuld, dus dat is niet meer nodig. graag stek opleveren dus de aannemer dient stek gecertificeerd te zijn.

Reparatie Chrysler Voyager

 25/08 Auto & Boot Open Z.s.m.
Vervangen van de stuur(stof)hoezen links en rechts van stuurhuis, gaatje in uitlaat repareren, Rem linksachter losmaken, remleiding achter ontroesten

Raam kan niet meer open (Aubi)

 08/08 Kozijnen & Deuren Open Z.s.m.
Goedendag, ons draai/kiep raam gaat niet meer open. hij kan iets open, een centimeter of 5. vervolgens geen beweging in te krijgen. het gaat om aubi beslag. kan iemand dit maken ofwel vervangen? Graag zsm.

Tussenmeter plaatsen caravan

 07/08 Elektra Open Z.s.m.
Ik zit samen met een andere sta caravan op 1 meterkast. Ik wil daar graag een tussenmeter tussen zodat ik weet wat mijn verbruik is

Badkamer tegels Zetten

 27/07 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Een badkamer ongeveer 35 m2 (3*2,5). Grote tegels 100*100 en mozaïek matten 30*30. Evt. Waar nodig egaliseren.

Kledingkast naar de tweede etage tillen

 21/07 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
De kastdeuren zijn 114 cm breed ( x2 dus 228 cm breed en dan nog de zijwanden, zal iets van 230-232 breed zijn. De hoogte is:220 cm Omhoog tillen naar de tweede etage in appartementen complex met lift maar weet niet of hij past.

Afvoeren van tegels en 1,5 m3 grond

 20/07 Sloopwerkzaamheden Beëindigd Z.s.m.
Klus omvat: 1) afvoeren van alle op de foto's aanwezige tegels: a) een aantal losse tegels (rechts van de parkeerplaats) b) 24 ingegraven betontegels van +/- 1.5 m lang x 33 cm breed. deze moeten dus eerst worden uitgegraven. een aantal van die tegels zijn al gebroken. c) alleen twee grindtegels links van de parkeerplaats mogen blijven liggen 2) afvoeren houten biels vooraan de parkeerplaats 3) afgraven en afvoeren grond op pad langs het huis en vooraan het huis, 90 cm breed en 10 cm diep. locatie en afmetingen staan op bijgevoegde tekening. in totaal gaat het om 1,5 m3 grond. Tijdens de klus kan er gebruik worden gemaakt van de parkeerplaats van mijn buren (voor de aanhangwagen). Na deze klus volgt er na overleg mogelijk nog een opdracht voor aanleg tegelpad (rechts naast huis) en nieuwe parkeerplaats met split.

Coniferen verwijderen

 18/07 Tuin Open Z.s.m.
Verwijderen coniferen 10 stuks uit de voortuin.