Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Maatwerk kast schuine dak zolder

 08/02 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Een ladekast voor schuine wand zolder we willen loze ruimte gebruiken als klerenkast op internet zijn voorbeelden te vinden “schuine dak/wand kast”

Verhuizen kast, sjouw hulp of met bus

 07/02 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
Grote oude kast niet uit elkaar te halen , met deuren met glas. Staat op de begane grond in heilig land stichting ,en wil deze verplaatst hebben naar begane grond in nijmegen. Op 15 februari

Terras-Bestrating klein deel achtertuin.

 06/02 Bestrating Open Z.s.m.
In bestaande tuin terrasje maken van 2.40 breed en 3.00 lang. planten uit border verwijderen en stukje gras. ophogen en wit/geel zand aanbrengen. bestraten met koppelstones grijs. het deel in gras rond laten verlopen. indien gewenst kan ik een foto opsturen van de huidige situatie waar het terrasje moet komen. vanaf nu kan ik in overleg een datum afspreken.

Glasvezelbehang

 05/02 Behangen Open 22-04-2019
2 Slaapkamers behangen met glasvezel. Schuine kanten en hoogtevariatie van 2.5 tot 3.5 meter. Totaal 70 a 75 vierkante meter. Graag prijs in- en exclusief verwijderen oude behang.

Behangen 2 kamers + witten plafond

 28/01 Behangen Open Z.s.m.
2 Kamers: Kamer 1 behang verwijderen en opnieuw behangen plm. 25m2. Witten plafond bijna 10m2 Kamer 2 behangen plm. 24m2 , optioneel witten plafond plm. 14m2 Liefst klaar zijn voor 9 februari ivm verhuizing.

Parket schuren en lakken

 24/01 Vloeren Beëindigd Morgen
Ik zoek iemand die mijn parketvloer wil behandelen, is ca 35m2. Er zitten ook wat heftige vlekken in, moeten mogelijk wat nieuwe parkettegels in (kan ik bestellen). Ik zoek eigenlijk een klusjesman die dit goed kan want ik heb ook hulp nodig bij het leegruimen van de ruimte (ben van plan een container te huren). Bij de buitendeur naar de keuken wil ik een grote mat laten plaatsen. Datum in overleg

Tussenmuur slopen plafond hestellen

 22/01 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Van 2 ruimtes 1 ruimte maken, Plafond herstellen (en eventueel hoekkeuken, 2 bij 4 plaatsen met uitsluitend benedenkasten, vaatwasser koelkast en oven)

Polycarbonaatplaten overkapping

 15/01 Tuin Open Z.s.m.
Vervangen polycarbonaat platen overkapping

Bestraten rond terras met waaltjes 25m2

 10/01 Bestrating Open Z.s.m.
Wij zoeken iemand die het ronde terras wilt afvlakken en de waaltjes er in wil leggen. Het juiste zand ligt er al evenals de stenen. In het midden staat een boom en wij kunnen ook meehelpen.

Laminaat vervangen na waterschade

 05/01 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Na waterschade gedeeltelijk een nieuwe laminaatvloer leggen +/- 15m2.

Zwevende hoogslaper bouwen

 27/12 Timmerwerken Open Z.s.m.
In een klein zijkamertje wensen we een zwevende hoogslaper tussen twee muren. Afstand tussen de twee muren is 205 cm, dus dat kan niet met een kant en klare hoogslaper. De gewenste breedte van de hoogslaper moet 140 cm worden. We hopen hiermee ruimte besparend te zijn om onder de hoogslaper nog een slaapbank te kunnen plaatsen. Mogelijk hebben we hier ook hulp bij nodig.

Nieuwe snoeren aan lampen plaatsen

 23/12 Elektra Open Z.s.m.
Lamp heeft een te kort snoer. Deze vervangen door een langer snoer van 2 meter vanaf schakelaar. Graag aangegoten c7 stekker zwart. Andere lamp heeft te lang snoer. Ook c7 stekker.

Verhuizen

 23/12 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
Aanstaande zaterdag helpen met verhuizen. het gaat voornamelijk om de zwaardere spullen. wasmachine/droger, grote kast (2 delen) en een groot bankstel. vanuit apartement 1e etage naar verhuiswagen en in nieuwe woning (begane grond) wie heeft een paar uurtjes rijd?? het is in nijmegen

Badkamer verbouwen

 13/12 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Onze badkamer is aan een opknapbeurt toe. Er zit een bad in die moet worden vervangen door een douche. Oppervlak circa 7 M2

Glas zetten schuijf pui

 01/12 Glas zetten Open Z.s.m.
Hallo, speod klus !!! kan iemand voor mij dubbel glas plaatsen? het gaat om de achtergevel begane grond 3 vaste ramen van kunstof kozijnen . Glas is anwezig dus alleen het glas plaatsen ,