Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Zeilboot nakijken interieur remodeling

 18/01 Auto & Boot Open 25-01-2022
Wil een speciale zeilboot kopen en opknappen, heb er al een op het oog. Zoek een vakman die met mij mee kan gaan kijken of het geschikt is voor het plan dat ik heb en wil graag een offerte van het remodelen, want dat word tevens je klus in samenwerking met mij. Laat maar weten wat het kost voor de bootbezichtiging en de offerte

Papieren patroon behang

 06/01 Behangen Open Z.s.m.
Papieren patroon behang op 2 muren aanbrengen. 1 betonnen muur en 1 tussen muur. Voorstrijk middel en behang aanwezig. 23 qm2 muur oppervlakte.

Drainage voor een haag

 04/01 Tuin Open Z.s.m.
Voor het aanleggen van een groene haag van ca.14m lang zijn we op zoek naar een hovenier die graag mee wil denken in oplossingen voor onze tuin. Initieel gaat het om een drainage en een de bijbehorende grind- en grondlagen aanleggen voor de haag. Wanneer mogelijk vragen wij ook voor een aansluitende offerte voor de rest van de tuin, bv. grondverbetering en bestrating in de voor- en achtertuin.

Plaatsen van kozijn en deur op maat

 29/12 Kozijnen & Deuren Open Z.s.m.
In onze achtertuin hebben we een overkapping met een deur naar de brandgang. het kozijn en de deur moeten vervangen worden. de maten zijn ongebruikelijk, dus het moet op maat gemaakt. de vakman levert ook deur en kozijn. huidige situatie afmetingen kozijn zijn 204x91 cm afmetingen deur zijn 181x82 cm

Vervangen CV thermostaat

 16/12 CV, Water en Gas Open Z.s.m.
Mijn oude analoge Honeywell thermostaat vervangen met een honeywell t6 smart thermostaat aan mijn intergas cv ketel de hre 24/28 De t6 thermostaat is al in mijn bezit. Datum uitvoering nog te bespreken.

Toilet

 10/12 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Leudingen in muur maken Stucen Vloer egaliseren Pot en stortbak plaatsen Fontijn plaatsen

Drijvend vlonder maken en plaatsen

 15/11 Timmerwerken Open Z.s.m.
Een houten drijvend(vanwege wisselende waterstanden) vlonder maken van (gebruikt) hout voor watervogels in een grote vijver. afmeting minimaal 4 m2 . Met drijvers eronder zodat het vlonder wat hoger uit het water steekt. Graag offertes

Dakkapel schilderen

 15/11 Schilder & Afwerking Open 25-04-2022
Dakkapel schilderen helemaal af branden en nieuw hout er tegen aan

Laminaat leggen

 15/11 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Laminaat leggen ca 22 m2 incl ondervloer en plinten op slaapkamer en overloop

Wasmachine naar boven verplaatsen

 03/11 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
De wasmachine moet een verdieping naar boven getild worden en in de badkamer geplaatst worden. Het liefst op korte termijn.

Bedrading 3-kappige hl kapot

 27/10 Elektra Open Z.s.m.
Van mijn 3 kappige hanglamp doet al langer 1 lamp het niet, ongeacht of ik er een nieuwe peer in draai. Onlangs begon de 2e lamp te flikkeren en deze brandt nu zwakker. Ik denk dat de bedrading vervangen moet worden.

Verlengen aanrecht en inbouw inductie

 19/10 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
Verlengen aanrechtblad en inbouwen kookplaat

Binnenklus: 8m2 baksteenstrips plaatsen

 15/10 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
Het gaat om een binnenmuurtje van ca. 8m2 die wij met deze steenstrip type willen bekleden: https://www.steenstripwinkel.nl/steenstrips-baksteen/vintage Er zijn twee ramen in het muurtje, hoekafwerking in de negge is niet nodig. Daar komt een aftimmering bovenop. We zijn hiervoor op zoek naar een ervaren vakman.

Kapotte stenen buitenmuur

 12/10 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
Er zijn een aantal stenen losgeraakt en gebroken in de muur

Wasmachine sjouwen naar zoldebeneden.

 25/09 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
Oude wasmachine moet van de zolder naar beneden. Andere wasmachine naar zolder.