Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Tegelen van badkamer 25m2 in Spanje

 Vandaag Tegels zetten Open 06-02-2023
Wij hebben een badkamer in Spanje die getegeld moet worden. Zowel vloer als wanden. wandtegels zijn 60x30 en vloertegels 60x60. Condities van de klus kunnen we in overleg doen, alles kan ter plekke geregeld worden, materiaal en gereedschap. Verblijf kan in het appartement zelf.

Cv-leidingen bekleden

 11/01 Timmerwerken Open Z.s.m.
In onze bijkeuken lopen cv-leidingen langs het plafond, over een muur en over de grond. Deze leidingen willen we bekleden/wegwerken door middel van een koof, een voorzetwandje en een brede vloerplint. De vloerplint moet van hout zijn, de voorzetwand en de koof kunnen van hout maar ook van gipsplaat gemaakt worden. Eventuele andere suggesties om deze leidingen weg te werken zijn bespreekbaar.

Pvc click vissengraat vloer leggen 50m2

 10/01 Vloeren Open Z.s.m.
Ik zoek iemand die op zeer korte termijn een click pvc visgraat vloer (inclusief ondervloer en plinten) kan leggen in nijmegen. het betreft 50m2.

Binnenmuur wit schilderen

 14/12 Sloopwerkzaamheden Open Z.s.m.
Een zacht groene binnenmuur wit schilderen in de keuken. Ongeveer 12 vierkante meter met wat hoeken en een plank aan de muur. kan alleen op dinsdagen en donderdagen. En dan ook nog het liefst in de kerstvakantie.......

Rolluik lint vervangen

 12/12 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Rolluik lint vervangen deze bevindt zich op begane grond en is makkelijk bereikbaar

Schutting plaatsen

 21/11 Hekwerk & Schutting Open Z.s.m.
Plaatsen van schutting opvervlaktectuin 15 meter bij 6 meter. Mocht je ook schuttingen verkopen dan heeft dat een pre en kunnen we totaal prijs maken .

Kattentrap

 08/11 Timmerwerken Open Z.s.m.
Ik wil graag vanaf mijn balkon (3e verdieping) een kattentrap naar beneden. Voor de woningbouw is het van belang dat ik de trap binnen kan halen. Op internet heb ik een trap gevonden; zie afbeelding. Omdat de trap buiten hangt is enige bestendigheid tegen weer en wind belangrijk.

Koelvriescombinatie verhuizen

 02/11 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
Koelvriescombinatie verhuizen van 2e verdieping naar appartement 3e verdieping. Beide geen lift aanwezig. Beide adressen bevinden zich in de binnenstad. Voorkeur in de ochtend voor 11.00 uur ivm vrijstelling stadspaaltjes stad.

Zeil verwijderen woonkamer

 18/10 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Zeil uit woonkamer verwijderen, m2 ongeveer 36

10x5 meter tuin 25-40 cm afgraven

 09/10 Grond verzetten Beëindigd Z.s.m.
T.b.v. plaatsen van dubbele carport zou ik graag een stuk tuingrond van 10x5 meter 25-40 cm diep af willen lagen graven. Aan sluitend dit vak volstorten met wit zand.

Tuinmuurtje metselen

 02/10 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
Ongeveer 14 meter lang tuinmuurtje metselen met de nodige poeren erin verwerkt en de hoogte ongeveer 60cm boven de grond waarvan een stuk van 3 meter lengte 2 meter hoog moet worden van gele baksteen incl. het voegwerk.

Tegels leggen op stoep bij voordeur

 25/09 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
2 tot 3 m2 moeilijk schatten voor mij .stoep bij voordeur ,w.s. beton bijwerken en dan betegellen met donker grijze tegels ,maar eerst het oude hout verwijderen wat slecht aan het worden is .

Woonkamer behangen

 18/09 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Behangen woonkamer net stucbehang

Douchebak zit speling in.

 14/09 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
De douchebak zit speling in waardoor de kit loslaat. Is iets verzakt lijkt het wel. Schuifdeur moet eerst verwijderd worden en dan gekeken worden onder de douchebak wat de speling veroorzaakt. Opnieuw douchebak plaatsen en alles opnieuw kitten.

Schilderen en repareren dakrand

 03/09 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Herenhuis dakrand voor ongeveer 4,50m en achter 5,50m is aan onderhoud toe. Is rot en moet worden geschilderd. Het is 10 meter vd grond.