Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

EGR klep (incl koelhuis) vervangen

 22/01 Auto & Boot Open Z.s.m.
Voor mijn vw passat uit 2012, 1.6 tdi zoek ik een akman uit de buurt van leeuwarden (+30km). deze klus vergt rond de 5 uur arbeid volgens kenners. de uitvoerder mag het materiaal zelf aanschaffen, maar ik wil het zelf in overleg ook wel bestellen.

Twee gipsplafond platen

 19/01 Klussen Algemeen Open 28-01-2020
Twee gipsplafond platen vervagen in de bijkeuken na lekkage. Plafond sausen. Graag muren ook. En misschien enkele tegels met kid afwerken. Graag beginnen 27e of vlak daarna.

Dynamo alfa romeo gt vervangen

 17/01 Auto & Boot Open Z.s.m.
Bij deze auto zit de dynamo weggestopt. En kan alleen via de onderkant vervangen worden, waarbij volgens mij de draagarm eerst verwijderd dient te worden

Twee wanden slaapkamer

 12/10 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Twee wanden op papierbazis behangen over behang?

4 dakplatanen snoeien

 06/08 Tuin Beëindigd Z.s.m.
4 daklaten in een vierkant staand Ligging op het terras, aan anderhalve kant een border

Verhuizen wasmachine, droger, piano

 29/06 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
Graag zoek ik iemand die mij wil helpen verhuizen. Ik heb eventueel een auto met aanhanger. Het gaat om een paar zware stukken , wasmachine, droger, piano, kasten, bedden en bureau. Duurt ongeveer een halve dag denk ik. Verhuizing is paar straten verderop.

Beukenhaag snoeien

 20/06 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Het kaal snoeien van een beukenhaag: +/- 15 m op heuphoogte en +/- 7 m op 2.00 m hoogte. Electrische heggeschaar en stevige keukentrap is beschikbaar.

Herstraten oprit

 17/06 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Klus betreft het herstraten van de oprit van ca 43 m2 en aanvulling van de oprit met ca 2 m2. Het laatste incl.de levering van klinkers (10x20 cm). Uitvoering in overleg. (Geen haast) dus in afwijking van genoemde 1ste werkdag

Tuin opruimen

 27/05 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Ongeveer 50 m2 onkruid vrijmaken en rotzooi naar stort brengen

Dakramen plaatsen in bestaand dak

 06/05 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
Er moeten 2 nieuwe Velux dakramen (0.6 x 0.8 meter) met onder loodslip in bestaande houten hellend dak gemaakt/geplaatst worden Alles op ong. 3,5 meter hoogte vanaf de straat,en daarna aan binnen / buitenkant afgewerkt en hellend dak moet dan rondom deze ramen met regels afgewerkt worden om totaal ong. 60 st. dakpannen te plaatsen Meeste materiaal is aanwezig. Starten van de klus liefst vanaf komende week, maar kan ook later,maar wel z.s.m. en mag worden aangenomen, maar op uurloon kan ook

Vinyl leggen

 27/04 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Het vinyl wordt 2 mei 2019 bezorgd en ik wil z.s.m. gelegd hebben. Het dient in een slaapkamer en een open ruimte te komen. Wordt al naar de 1e verdieping gebracht. Het dient los gelegd te worden.

Eiken vloer 110 m2 in 3 ruimtes

 17/04 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Kamer en 2 grote slaapkamers eiken vloer leggen. Ondervloer is al geschroefd , hulp voor aangeven aanwezig

Trapopgang schilderen

 16/04 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Trapopgang muur schilderen en boven halletje

Badkamer renoveren.

 15/04 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Kleine doucheruimte opnieuw tegelen. vloer ong 1.5 m2. muren moeten ook betegeld worden. nieuwe douchekraan, glazen wandjes en wasbak plaatsen. leiding wasbakje nog leggen. oud zit er nog in. veel spullen zoals waskom, spiegel, kraan al aanwezig. tegels nog niet gekocht, ik wil graag advies en offerte voor de klus. aanschaf tegels en ander materiaal in overleg. start klus natuurlijk in overleg.

Raam zetten

 19/03 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Glas zetten en nieuw latwerk er omheen