Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Houten fietsoverkapping

 Vandaag Timmerwerken Open 27-06-2019
We willen op ons terras een houten overkapping laten maken voor 4 fietsen en 3 containers. De maten zijn bxlxh +/- 2.10 x 4.00 x 1.90 meter. Er dienen 2 deuren in te komen waar de containers achter komen te staan.

Laminaat vloer leggen

 01/06 Vloeren Open Z.s.m.
Wij zijn opzoek naar iemand die onze visgraat parketvloer op offertebasis wil leggen op de bovenverdieping. in totaal gaat het om 2 slaapkamers en een hal; 52-53 m2. we zijn in de veronderstelling dat alvorens de vloer er in kan er eerst een geluidsdempende ondervloer in moet en dat de vloer gelijmd moet worden op houten platen (mochten er eventuele betere, besparende opties opties zijn dan horen wij het graag). daarnaast willen we witte opstaande plinten (hebben we nog niet). de aanschaf van deze materialen (isolerende ondervloer, houten platen, opstaande plinten en overig bevestigingsmateriaal gelieve apart gespecificeerd in de offerte opnemen). het parket bestaat uit vloerdelen per plankje met een afstand van 7cm bij 44 a 45 cm. de bovenste laag is eikenhout. bijgevoegd een schets met plattegrond en maten en daarnaast foto's van de ruimte en de vloerdelen om een inpressie te krijgen.

Metselen van schuurtje ongeveer 7.5m2

 24/05 Metselen & Voegen Open 02-09-2019
Metselen van schuurtje bij nieuwbouw woning afm. 3x2.5x2mtr

Plaatsen van 3 tuinpalen

 23/04 Tuin Open Z.s.m.
Er moeten 3 palen in de tuin geplaatst worden. deze worden de basis voor een zonnedoek op maat. 2 palen zijn aluminium uitschuifpalen van het merk sunnysail. zij moeten in een bijpassende houder/huls, die weer in beton de grond in moet. voor plaatsen van de palen moeten enkele terrastegels opgetild worden en op maat ingeslepen. derde paal  is hardhouten paal en komt in de border. deze moet ook in beton.verder: plaatsen keiloog en koordkikker in buitenmuur, plaatsen schroefoog en koordkikker in hardhouten paal. materiaal schaffen we zelf aan, behalve dat wat nodig is voor het beton en het beton zelf.

Plaatsen van schutting+tuinpoort

 18/03 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Wij zijn voornemens de coniferenhaag te laten vervangen door een gaaspaneel-schutting en een tuinpoort. Daarom ontvangen wij graag een vrijblijvende offerte voor het verwijderen+afvoeren van de stobben en leveren+plaatsen van schutting en tuinpoort (totaal circa 7 meter). Uitvoering bij voorkeur in april.

Renoveren dak veranda

 08/03 Dak & Dakgoot Beëindigd Z.s.m.
Het dak van de veranda is lek en moet worden gerenoveerd. Het dak moet een echte bak worden, opnieuw dakleer en hemelwaterafvoer. Totale oppervlakte 14 m2.

Verhelpen lekaage bij de schoorsteen

 08/03 Dak & Dakgoot Beëindigd Z.s.m.
Er is lekkage bij de schoorsteen. Waarschijnlijk zijn de pijpen lek.

Vierkant stenen muurtje. 35 x65cm

 07/03 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
Het muurtje is beschadigd, de stenen zitten er nog wel in maar zijn verschoven.

2 slaapkamers behangen

 26/02 Behangen Beëindigd Z.s.m.
We hebben twee slaapkamers die opnieuw behangen moeten worden. De eerste slaapkamer heeft momenteel 16/17 banen, de tweede heeft 20/21 banen met daarnaast allebei behang onder het raam en achter de cv. A.u.b. oud behang verwijderen. Eerste werkdag in overleg!

2 slaapkamers behangen + oud b

 26/02 Behangen Beëindigd Z.s.m.
We hebben twee slaapkamers die opnieuw behangen moeten worden. De eerste slaapkamer heeft momenteel 16/17 banen, de tweede heeft 20/21 banen met daarnaast allebei behang onder het raam en achter de cv. Eerste werkdag in overleg.

Ophogen steeg i.v.m. slechte afwatering

 12/02 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Ik heb hier een tweetal foto's van (ca. 13m x 1m). Wat is jouw mailadres dan kan ik deze versturen. Het trottoir aan de Schutstraat is hoger dan de steeg. Hierdoor moet de steeg verhoogd worden, maar wij zitten ook met een drempel en kozijn aan de achterzijde. Graag even afspraak maken.

Kortsluiting in uitnverlichting

 17/01 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Kortsluiting in buitenverlichting, die bestaat uit 2 lantaarns met ieder 4 lampen. De kortsluiting treedt af en toe op met tussenpozen van enkele weken/maanden. Vervelend is dat bij kortsluiting het halve huis onder stroom zit. Misschien moet het op een aparte groep (afh van de kosten). Op dit moment doet alles het weer.

Tuinmuur metselen en voegen

 29/12 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
Tuinafscheiding metselen1.80 m hoog en 10 m lang. Wildverband. Emmen, tijdstip in overleg

Stucadoren

 27/10 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Het gaat om kleine stukken om kozijnen. Het is nog geen m²

Uitzagen kruipluik

 25/10 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Het kruipluik moet worden uitgezaagd.Laminaat hebben ze eroverheen gelegd