Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Tegels leggen op balkon

 04/09 Vloeren Open Z.s.m.
Balkon tegels vervangen 16.70 m2

Vlies behang van 70cm en 130 cm

 23/08 Behangen Open Z.s.m.
Muren zijn kaal behang hebben we al en we hebben bizon kit vliesbehang lijm Oppervlakte ong 47 m2

Spack spuiten

 20/08 Stuken & Sierpleiste... Open Z.s.m.
Woonkamer en hal ongeveer 50 m2

Hoge heg snoeien

 20/07 Tuin Open Z.s.m.
Graag een hoge heg snoeien, is te hoog geworden. Dikke takken. Het betreft een heg van ong 8 meter lang en 3 meter hoog. Betreft de helft want de buurkant is gedaan. Waarsch 2 uurtjes werk en graag ook afvoer van groen.

Muurtje behangen vliesbehang

 17/07 Behangen Open Z.s.m.
Graag 1 wand behangen met dik vliesbehang met palmprint totaal zo'n 10 m2. De gipswanden zijn recht en al eerder geschilderd. Zit nog wel naad tussen de platen mogelijk moeten die nog dichtgemaakt worden.

Huis renovatie project

 03/07 Aannemer Open Z.s.m.
- [ ] badkamer realiseren op kleine slaapkamer - [ ] oude badkamer ombouwen tot toilet boven - [ ] toilet beneden - [ ] voorbereiden installatie keuken - [ ] vernieuwen elektra installatie - [ ] verwarmingsinstallatie onzichtbaar - [ ] nieuwe cv + radiatoren - [ ] vervangen dubbel glas achterkant - [ ] plaatsen dubbel glas achterkant verdieping (slaapkamer) - [ ] afwerking plafonds (isolatie/gipsplaten) - [ ] stucwerk

Kast uit demonteren, verhuizen, plaatsen

 28/06 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
Een kledingkast van 250 cm breed met schuifdeuren en verlichting moet uit showroom gehaald worden en gedemonteerd en verhuisd worden naar een seniorenwoning. Van Groningen naar Roden

Plafond sauzen, ongeveer 60m2

 23/06 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Sauzen plafond van benedenverdieping. 60m2

Aanrechtblad vervangen

 22/06 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor - demonteren en afvoeren van huidig aanrechtblad - leveren en installeren van nieuw aanrechtblad + nieuwe spoelbak. Afmeting blad: 285 + 35 x 60 x 3. Uitvoeringsdatum: flexibel

Houten fietsoverkapping

 20/06 Timmerwerken Open Z.s.m.
We willen op ons terras een houten overkapping laten maken voor 4 fietsen en 3 containers. De maten zijn bxlxh +/- 2.10 x 4.00 x 1.90 meter. Er dienen 2 deuren in te komen waar de containers achter komen te staan.

Laminaat vloer leggen

 01/06 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Wij zijn opzoek naar iemand die onze visgraat parketvloer op offertebasis wil leggen op de bovenverdieping. in totaal gaat het om 2 slaapkamers en een hal; 52-53 m2. we zijn in de veronderstelling dat alvorens de vloer er in kan er eerst een geluidsdempende ondervloer in moet en dat de vloer gelijmd moet worden op houten platen (mochten er eventuele betere, besparende opties opties zijn dan horen wij het graag). daarnaast willen we witte opstaande plinten (hebben we nog niet). de aanschaf van deze materialen (isolerende ondervloer, houten platen, opstaande plinten en overig bevestigingsmateriaal gelieve apart gespecificeerd in de offerte opnemen). het parket bestaat uit vloerdelen per plankje met een afstand van 7cm bij 44 a 45 cm. de bovenste laag is eikenhout. bijgevoegd een schets met plattegrond en maten en daarnaast foto's van de ruimte en de vloerdelen om een inpressie te krijgen.

Metselen van schuurtje ongeveer 7.5m2

 24/05 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
Metselen van schuurtje bij nieuwbouw woning afm. 3x2.5x2mtr

Plaatsen van 3 tuinpalen

 23/04 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Er moeten 3 palen in de tuin geplaatst worden. deze worden de basis voor een zonnedoek op maat. 2 palen zijn aluminium uitschuifpalen van het merk sunnysail. zij moeten in een bijpassende houder/huls, die weer in beton de grond in moet. voor plaatsen van de palen moeten enkele terrastegels opgetild worden en op maat ingeslepen. derde paal  is hardhouten paal en komt in de border. deze moet ook in beton.verder: plaatsen keiloog en koordkikker in buitenmuur, plaatsen schroefoog en koordkikker in hardhouten paal. materiaal schaffen we zelf aan, behalve dat wat nodig is voor het beton en het beton zelf.

Plaatsen van schutting+tuinpoort

 18/03 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Wij zijn voornemens de coniferenhaag te laten vervangen door een gaaspaneel-schutting en een tuinpoort. Daarom ontvangen wij graag een vrijblijvende offerte voor het verwijderen+afvoeren van de stobben en leveren+plaatsen van schutting en tuinpoort (totaal circa 7 meter). Uitvoering bij voorkeur in april.

Renoveren dak veranda

 08/03 Dak & Dakgoot Beëindigd Z.s.m.
Het dak van de veranda is lek en moet worden gerenoveerd. Het dak moet een echte bak worden, opnieuw dakleer en hemelwaterafvoer. Totale oppervlakte 14 m2.