Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Tuinmuur plaatsen 6 meter

 Vandaag Metselen & Voegen Open 11-04-2023
Op dit moment hebben wij een schutting staan die we willen vervangen door een muur (steensverband gemetseld). eventueel later nog uit te breiden met nog een vergelijkbare muur. aanheling aan bestaande garage (uit 1942). kan zelf evt helpen fundering te maken in overleg. locatie goed bereikbaar. graag eerste kostenindicatie plus beschikbaarheid + evt foto's soortgelijke klus. details over afwerking nader af te stemmen na opname ter plaatse.

Laurierhaag snoeien

 Vandaag Tuin Open 31-03-2023
Een veel te hoge en brede laurierhaag (8m lang, 3m hoog) moet teruggebracht worden naar normale proporties: mijn tuinkant, beide zijkanten en de bovenkant. Daarna het snoeihout graag afvoeren naar de Milieustraat Assen; kan gratis met mijn Asserpas. Voor deze klus is geen snoeiervaring vereist; de haag hoeft niet mooi te worden, wel veel kleiner en voor mij weer te hanteren.

Verwijderen binnen draagmuur

 21/03 Sloopwerkzaamheden Open 28-03-2023
Ik wil graag een draagmuur laten verwijderen. Deze muur heeft een lengte van 2.5 meter. Ook dienen de balken geplaatst te worden. De vergunning en de berekening heb ik. Er moeten in totaal 4 balken geplaats worden

Vloer repareren

 21/03 Timmerwerken Open Z.s.m.
Zijn op 3 plekken gaten in de vloer gemaakt om de leidingen van de CV weg te werken. Gaat om multiplex platen.

Deurketting plaatsen

 21/03 Kozijnen & Deuren Open Z.s.m.
Gaat om 3 stuks. Te monteren op aluminium deuren

Oprit voor twee parkeerplekken

 20/03 Tuin Open 27-03-2023
Rondom de gehele kavel mist er ongeveer 30cm aan grond. Voor nu gaat om een oplossing om twee autos te kunnen parkeren op het perceel (10m2). Ophogen met gebroken puin en egaliseren hoe ver dat nodg is. Wellicht kan er een groter deel van de tuin ook opgehoogd worden. Mocht er afsluitbanden nodig zijn om dit op zijn plek te houden, dan graag meenemen. De klus mag binnen een maand opgepakt worden.

Metselen van een buitentrap

 19/03 Metselen & Voegen Open 26-03-2023
Onze tuin ligt een stuk lager dan de woning. Door een recente verbouwing kan de huidige trap naar beneden niet meer worden gebruikt. Ik wil in eerste instantie gewoon een prijsindicatie ontvangen.

Leeghalen voortuin.

 19/03 Tuin Open 01-05-2023
Het leeghalen van beplanting in de voortuin, en afvoeren van het tuinafval. Graag een totaalprijs.

Designradiator vervangen

 18/03 CV, Water en Gas Open Z.s.m.
Plaatsen (vervangen) designradiator in de badkamer.

Aanpassen groepenkast

 16/03 Elektra Open 30-03-2023
De groepen moeten over 2 aardlekschakelaars verdeeld worden inclusief plaatsen van een hoofdschakelaar.

Terrassen betegelen 2 x 36m2 in Beek

 16/03 Bestrating Open 17-04-2023
Geen idee of tegelen onder bestrating valt. Het betegelen van 1, een deels overdekt terras en 2, een open terras op de Elzenweg 22 natuursteen gekocht via hiervoor. 1: 60 x 60 cm donker hardsteen 3 cm dik 2: 1m x 1m chinees hardsteen rest van het materiaal (lijm e.d.) kan zelf aangeschaft kan via de vakman. Ik neem hierin graag de prijs-gunstigste optie er staat dat ik later foto s kan toevoegen maar ik zie helaas niet waar.

Toilet plaatsen en tegelen

 15/03 Badkamer & Toilet Open 01-05-2023
Toilet met onder-afvoer en muurreservoir vervangen voor idem en wasbakje vervangen. Opnieuw betegelen op vloer en wanden tot 150cm. vloeroppervlakte is 160x160 cm. Muren zijn kalkzandsteen, oude tegels nog te verwijderen

Deur afhangen

 14/03 Aannemer Open Z.s.m.
Onze achterdeur lijkt scheef te hangen ten op zicht van het kozijn. Hierdoor sluit de deur niet goed aan en is ook moeilijk dicht te krijgen

Achterdeur opnieuw afhangen.

 14/03 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
Onze achterdeur sluit niet goed in het kozijn. Hierdoor gaat hij moeilijk dicht. Geen idee hoe ik dit zelf op kan lossen.

Vervangen bestaande kunststofdeur/kozijn

 14/03 Kozijnen & Deuren Open Z.s.m.
Bestaande kunststof HR++ glazen balkondeur en kozijn vervangen aan een balkonzijde voor kiep/kanteldeur (inclusief plaatsen rolhordeur). Maatwerk! Indien dit behoort tot de expertise, eventueel vervolgopdracht voor het plaatsen van diverse rolluiken.