Korte omschrijving van je eigen klus:

Vakmannen

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Woodies Fix 'n' Furniture (paul Van Den Hout)

Rotterdam in overleg - 6.5 Offerte
Net timmerwerk, met name gespecialiseerd in interieur- en meubelbouw. Daar waar nodig aanpassingen in elektra en waterleiding en afvoer (ook als op zich staande klussen).

Woodwork J.Novak

Landsmeer ja - 6.5 Offerte
Woodwork J.Novak engaged in the manufacture of furniture,renovation and montage. We provide complete interiors and kitchens, staircases, internal and external doors,floors, office furniture,garden furniture and others - including transportation a...

Woody's klussenbedrijf

Utrecht in overleg 6.5 Offerte
Klussen, verbouwen, timmeren u heeft het in de vingers of niet. Wij hebben dat zeker, al 15 jaar. Door de vele diversiteit aan klussen en oog voor details, beheersen wij het vakmanschap. Van kleine timmerwerken tot grote verbouwingen.

Woon Uniek-nl

Rotterdam in overleg 7.5 Offerte
Woon Uniek-nl is een waardevol merk voor haar klanten door actief onderling delen van haar kennis en netwerk. Graag komen wij langs voor uw Unieke vloer.

Wooncentrum van der Brug

Nieuw-Buinen ja - 8 Offerte
Woninginrichting en stoffeerbedrijf voor levering en/of leggen -verwerken van vloerbedekking gordijnen zonwering etc.

Woonconceptboxx nl BV

Groningen ja 8.5 Offerte
Wij zijn een jong bedrijf maar hebben wel de nodige ervaring in het plaatsen van keukens badkamers aanleg leidingen en of verleggen we werken met duurzame materialen hebben een aannemer opleiding en 28 jaar ervaring

Woonhuisschilder

Oosterwolde ja - 6.5 Offerte
Binnen schilderwerken in Friesland, Drenthe en Groningen. Kleine buitenwerken kunnen mee met substantieel binnenwerk. Minimaal 1700,- werk.

Woonhuistotaal bv

Zwolle in overleg - 6.5 Offerte
Tuinman bied zich aan voor uw tuinonderhoud en straatwerk. Regio Zwolle(OV.)

Woordes bouw

Winterswijk Mistewinterswijk/miste ja - 6.5 Offerte
Een net startend bedrijf voor alle bouw en verbouw werk zaamheden

Wope

Milsbeek ja - 6.5 Offerte
Wope Bouw en Techniek is gespecialiseerd in advies, renovatie en onderhoud van uw vastgoed. Als opdrachtgever van Wope Bouw en Techniek, zijn uw wensen bepalend bij de uitvoering van de werkzaamheden. In samenspraak met onze klant vervaardigen wij h...

Work experience l&l

Geldrop ja - 8 Offerte
Wij zijn een allround Klussenbedrijf we kunnen elke klus klaren. Voor een scherpe prijs en snelle service dan bent u bij ons op het goede adres.

Work Fast Amersfoort

Nijkerkerveen ja - 6.5 Offerte
Voor al uw klussen rond en om het huis! ... Met Ons Bent u tevreden! Snelle en Effectieve, We zetten Meubels, Deuren, Ramen,Trappen,Laminaat....Tegels,Schilder,timmerman, alles klussen voor renovatie !!! Email en ontvang uw antwoord ?! Werk :...

Workit Dienstverlening

Barneveld in overleg - 6.5 Offerte
Technische verhuurservice/Klussen bedrijf

Workmax.

Uithoorn ja - 6.5 Offerte
Ik ben zzper in de bouw en doe voornamelijk veel onderhoud en kluswerk

WorkPlace

Middelburg ja - 7 Offerte
WorkPlace is een nieuwe bedrijf in Zeeland.Onze werkzaamheden zijn: bouw, las, schoonmaak, agraarische en industrieel branche. Wij werken met een flexibele contract.