Vloerleggers in Beverwijk

Laminaat leggen of kan een eenvoudige klus zijn. Alleen als de ruimtes veel hoeken bevatten, dan kan het leggen van een laminaat vloer of een hardhouten vloer een uitdagende opgave zijn. Een ervaren vloer/laminaat legger kun je helpen om de (laminaat) vloer snel en goed te leggen.

Vloer laten leggen door een ervaren specialist

Plaats eenvoudig en snel je klus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste specialist.

Nu je vloer klus plaatsen

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Euro projectstoffering

Beverwijk ja - 6.5 Offerte
Marmoleum op uw vloer nu€39,95 per m² en marmoleum op uw trap € 39,95 per trede projectkwaliteit (2,5 mm dik) Wij verzorgen uw complete project en woning inrichting.Tevens kunnen wij alle soorten binnen zonweringen leveren en monteren.

Mg Bouw Project Klussenbedrijf

Beverwijk ja - 6.5 Offerte
Heeft u de vakkundige en betrouwbare vakman nodig! Dan MG Bouw Project Klussenbedrijf staat voor u klaar. Mijn naam is Mario ben 34 jaar. Ik heb ruime ervaring met CV ketel , water, gaz , airco, electra , timmerwerken , verbouw , nieuwbouw en ...

Rubo-ingenieursburo

Beverwijk in overleg - 6.5 Offerte
Bouwkundig ingenieursburo die totaalverbouwingen in eigen beheer realiseert. bij aanneming klus gratis bouwadvies en constructieve begeleiding.Ook voor al uw bouwaanvragen. wij zijn Autocad gelicentieerd voor t maken van bouwkundige tekeningen en Arc...

Vloerenbedrijf Kelvintotalfix

Beverwijk ja 7.5 Offerte
Ik ben een jonge ondernemer die geschikt is voor elke klus of project. Met mijn ruime ervaring is geen uitdaging te veel. Ik ga pas weg als de klant tevreden is. Ik geef ook altijd garantie op het werk wat er afgeleverd word.