Vloerleggers in Amsterdam

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Mobiele Kunst en Kleur

Amsterdam nee - 6.5 Offerte
Mobiele Kunst en Kleur is ontstaan na een vorig opleidings- en uitvoeringsbedrijf op het gebied van hoogwaardige wandafwerkingen en wandschilderingen verkocht te hebben. Er is dus zowel veel technische alswel praktische kennis aanwezig. Een groot...

Mtm Interiors / Structure

Amsterdam in overleg - 6.5 Offerte
Totaal bouw voor particulier en bedrijf -Interieurbouw -Verbouw algemeen -Vloeren installatie (parket / lamelparket & Laminaat ) -Renovatie & Schilderwerkzaamheden -Timmerwerkzaamheden -Keuken installatie (Met meerdere zzpérs beheren we a...

Mz-renovatie

Amsterdam nee - 6.5 Offerte
Sterk in meerdere vakgebieden en pas tevreden als de opdrachtgever ook tevreden is

Obra-qpd

Amsterdam in overleg - 6.5 Offerte
Klein allround klusbedrijf voor groots en creatief product van strippen en geheel opbouwen herinrichten tot een schilderij ophangen.

Onderhoudsbedrijf Dosaru

Amsterdam ja - 6.5 Offerte
We zijn een klein bedrijf, gespecialiseerd in verbouwingen bij particulieren. We hebben veel ervaring ook op isolatie gebied (glas, easy-cell, vloeren/wanden) en vloeren.

Otko v.o.f.

Amsterdam ja - 6.5 Offerte
Veel ervaring,een goede prijse

Projektdeal

Amsterdam ja - 8 Offerte
Timmerwerken maar tegen een normale prijs en met BouwGarant richtlijnen.

Rikkelman Onderhoudswerken

Amsterdam ja - 6.5 Offerte
Rikkelman Onderhoudswerken verzorgt al uw onderhoud en timmerwerk in en rondom uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden zoals: - raamkozijnen - deurkozijnen - wanden - plafonds - vloeren - dakramen - bankirai...

Rodon

Amsterdam ja - 6.5 Offerte
Heb sinds 2005 een eigen klussenbedrijf genaamd Rodon. Ik doe veel badkamer vloeren,schilderwerk,loodgieterwerk,tegels vervangen kortom voor al uw klussen!

Scheurer´s MultiFix

Amsterdam ja - 7.5 Offerte
Leggen, schuren en onderhouden van harde vloeren. Houten vloeren, lamelparket, laminaat, PVC vloeren, tegels en plavuizen. Alles hier te verkrijgen en uit te voeren van A tot Z! Mooi, kwalitatief en gegarandeerd goed.

Seboservice

Amsterdam ja 8.5 Offerte
Heeft u klusjes die al lange tijd moeten gebeuren maar die u een beetje vooruit schuift, wacht dan niet langer en neem contact met mij op.

Skb Timmerbedrijf

Amsterdam Zuid-Oost in overleg - 6.5 Offerte
Allround timmerman Gespecialiseerde vloerlegger.

Terramare interieurbouw

Amsterdam ja - 6.5 Offerte
Ik ben all-round timmerman, gespecialiseerd in maatwerk. Daarbij kan ik ook schilderen, elektra aanleggen, metselen en tegelzetten. Samen kan ik met u een ontwerp, bouwplan en dan begroting maken.

The Magico

Amsterdam ja - 6.5 Offerte
Wij doen niet mee aan reclame, onze tevreden klanten vertellen het wel verder...

Thomas koenen solutions company

Amsterdam in overleg - 6.5 Offerte
Ik ben gespecialiseerd in het afwerken van houten vloeren. Schilderwerk en timmerwerk. Heb een goede kennis van het werken met epoxies en polyester. Kan ook goed tegelen . Allround klus ervaring.