Tegelzetters in Vlaardingen

Zelf je badkamer opnieuw betegelen of toch maar een betrouwbare tegelzetter uit Vlaardingen?

Het werk van een professionele tegelzetter ziet er vaak toch net even iets strakker uit dan wanneer het door doe-het-zelver is gedaan. Daarom is het waarschijnlijk toch een goed idee om je tegelwerk op Klusbode te zetten. Plaats eenvoudig en snel je tegelzetter klus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste tegelzetter.

Nu je tegelzetter klus plaatsen

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Rc-facility

Vlaardingen in overleg 7 Offerte
Werk ervaring Sloopwerk Schoonmaakwerkzaamheden Schilder werk Laminaat leggen Tuin werkzaamheden Behangen Sauce werkzaamheden Bouw afval opruimen.

Daniel Gerritsen

Vlaardingen ja - 9 Offerte
BETROUWBAAR Wij maken duidelijke afspraken, VAKKUNDIG Wij werken enkel met vaklieden, GARANTIE Wij geven garantie op ons werk, SNEL Wij doen ons werk zonder onderbreking.

Jacob van Loenen Tegelzettersbedrijf

Vlaardingen in overleg - 6.5 Offerte
Over ons Tegelzettersbedrijf J van Loenen levert tegelwerk voor wanden en vloeren, in bestaande bouw of nieuwbouw, kleine of grotere oppervlaktes, voor zowel particulieren als aannemers. wij willen dat u jarenlang kan genieten van het door ...

LuizaBouw

Vlaardingen ja - 7 Offerte
Ik uitvoeren van complexe reparaties van huizen en flats, ik hebben uitgebreide ervaring in een breed scala van diensten.

Marc

Vlaardingen in overleg - 6.5 Offerte
Ik ben een Allround Schilder, ik werk voor een schildersbedrijf en heb daarnaast tijd voor kleine klussen, ook grote klussen mogelijk ism met mijn eigen schildersbedrijf waar ik werkzaam ben, gunstige voorwaarden en gewoon correct werk zoals het hoor...

MSTonderhoud

Vlaardingen nee - 6.5 Offerte
Metselstuc en tegelwerken

Sem afbouw

Vlaardingen ja - 6.5 Offerte
Afbouw bedrijf gespecialiseerd in alle tegelwerken

Tegelzettersbedrijf JJ

Vlaardingen in overleg - 6.5 Offerte
Een jong en betrouwbaar bedrijf voor al u tegelwerk