Stukadoors in Velp

Of het nu gaat om spachtelputz, spackspuiten, Italiaans stucwerk, ornament of gewoon superstrak glad stukwerk in Velp: De echte stukadoor weet er wel raad mee!

Op klusbode.nl vind je goede en ervaren stukadoors uit Velp die, tegen een aantrekkelijke prijs, goed stucwerk willen komen laten zien. Plaats daarom je stukadoors klus gratis op klusbode.nl en ontdek het gemak van uitbesteden.

Nu je stukadoors klus plaatsen

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Afbouwteam Stucadoors

Velp ja - 7 Offerte
Afbouwteam is een gespecialiseerd en erkend stucadoorsbedrijf in Velp, nabij Arnhem dat alle vormen van wandafwerking en plafondafwerking verzorgt. Het succes van Afbouwteam is voornamelijk te danken aan een gemotiveerd team van vakkundige stucadoors...

Muller onderhoud en totaalbouw

Velp (gld) in overleg - 6.5 Offerte
Wij zijn een veelzijdig klusbedrijf die hoofdzakelijk gericht is op de particulieren sector van stucwerk tot complete verbouwingen.

Nobelcraft

Velp ja 6.5 Offerte
Ik ben een klusser met 20 jaar ervaring in schilderen, betegelen, lamineren, trap renovatie en stukwerk. Na jaren voor andere bedrijven te hebben gewerkt ben ik vanaf 1 april voor mezelf begonnen. Ik kijk er naar uit om uw klus aan te pakken e...