Keukeninstallateurs in Tilburg

Droomkeuken gevonden? Laat 'm plaatsen door een ervaren installateur. Ook als het gaat om kleinere klussen, zoals het monteren van een aanrechtblad.

Keuken laten plaatsen door een ervaren vakman

Plaats eenvoudig en snel je keukenklus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste keukeninstallateur.

Nu je keuken installatie klus plaatsen

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Baks interieurbouw

Tilburg in overleg - 6.5 Offerte
We zijn klein bedrijfje uit tilburg met zo,n 21 jaar ervaring. op dit moment renoveren we hele woningen.

Bkb interieurbouw

Tilburg in overleg - 6.5 Offerte
We zijn een klein aannemers bedrijf we renoveren hele woningen van badkamer tot keuken enz.

Broer Afbouw

Tilburg in overleg - 6.5 Offerte
Ons enthousiaste team richt zich op het verbouwen, renoveren en inrichten van de woning, wij denken graag mee over oplossingen en samen met de klant een mooi eind resultaat behalen.

Dreams Designers

Tilburg ja 8.5 Offerte
Op zoek naar een professioneel team van a tot z die zorg zal dragen voor de renovatie van uw appartement en daarnaast voor de budget verzorgt? Dan bent u op de goede adres.

Horvers rioolservice

TilburgTilburg in overleg - 6.5 Offerte
Expert op gebied van: •Ontstoppen: afloop,riool,wc (toilet),bad,douche,gootsteen (lavabo),en keuken •Camerainspectie / opsporen leidingen/putten •Rioolwerken (van klein tot groot), renovatie, nieuwbouw, herstellingen werkgebied: Heel Bel...

IBB inbouwbedrijfbarend

Tilburg in overleg - 7.5 Offerte
Specialist voor inbouwen van witgoed en het installeren van audio/dvd/lcd en andere bruingoed. Ook doen wij het installeren van internet.

Intia Interieurbouw en Meubelmakerij

Tilburg ja - 6.5 Offerte
Wij zijn ervaren interieurbouwers/meubelmakers met eigen werkplaats in Tilburg. We werken accuraat en nauwkeurig met zowel massief hout als plaatmateriaal al dan niet in combinatie met andere stoffen zoals kunststof, rvs, staal etc. Bekijk onze webs...

Klusbedrijf Marc van Gils

TilburgTilburg in overleg - 6.5 Offerte
Klusbedrijf Marc van Gils Voor al uw klussen in en rondom uw woning.

Klussenbedrijf bonsai

Tilburg ja Vlok 8.5 Offerte
U bent bij ons aan het juiste adres voor een breed assortiment aan werkzaamheden zoals onder andere schilderwerk onderhoud en renovatie Elektra Keuken timmerwerken Loodgieters werkzaamheden aan/uitbouwen Wij komen altijd vrijblijvend ...

Koberss

Tilburg ja - 6.5 Offerte
Ik ben een alround timmer bedrijf, voor vrijwel alle werkzaamheden in en om het huis. samen met mijn collega hebben wij al 25 jaar ervaring in de bouw.wij kunnen u ten alle tijden een gratis offerte en garantie van minimaal 1 jaar aanbieden!

R.s.g. Techniek

Tilburg nee - 6.5 Offerte
Binnenkort......

Rvg Piping

Tilburg ja - 6.5 Offerte
Wij zijn een bedrijf in leidingen en aanleg ervan gericht op de klant zijn verwachting en verlangens. wat we doen is :lekken opsporen,problemen oplossen en desnoods vervangen van: water,gas of riool. ook afkitten van badkamer en keukens. aansluit...

Selecthout

Tilburg ja - 6.5 Offerte
Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in traprenovatie, keukens bouwen en plaatsen, kasten bouwen en plaatsen, houten vloeren en laminaat leveren en/of plaatsen, al de voorkomende timmerklussen.

Technisch Bureau Jessen

Tilburg ja - 7.5 Offerte
Technisch Bureau Jessen is een allround, innovatief installatiebedrijf dat door geheel Nederland werkzaam is. Onze goede naam hebben we te danken aan onze juiste adviezen, de snelle levering c.q. installatie en de goede service.

V.v.rijn Systeembouw

Tilburg ja - 6 Offerte
Wij bouwen of verbouwen alles kwaliteit is bij ons prioriteit