Badkamerspecialisten in Renkum en omstreken

Zelf je badkamer verbouwen? Komt best veel bij kijken om dit goed te doen!
Voor iedereen die niet zo handig is om zelf een badkamer te verbouwen is het aan te raden om dit door een badkamerspecialist uit Renkum en omstreken te laten doen. Of je nu een hele nieuwe badkamer wenst of juist je huidige badkamer wilt te verbouwen. De professionele badkamerspecialist uit Renkum en omstreken weet wat er bij komt kijken.

Nu je badkamer klus plaatsen

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Stukadoorsbedrijf-JB

Renkum ja - 6.5 Offerte
Wij zijn een gerenomeerd stukadoorsbedrijf dat al 12 jaar naar tevredenheid voor bedrijven en particulieren werkt. bij ons kunt u terecht voor al uw wand en plafond afwerking.

Murina

Wageningen ja - 6.5 Offerte
All round kluss Team. voor all uw voorkomende werzaamheden. wij werken in heel nederland en grensstreek Duitsland,

Klusbedrijf Burgers Kwaliteit

Zetten ja - 6.5 Offerte
Ik ben ZZP-er en doe allround timmerwerk,metselwerk,tegelwerk,loodgieterswerk,stucwerk,dakwerk zowel platte als pannendaken ,dakkapellen deuren en ramen en glas.Alles kwalitatief goed en met garantie.

Kedomus bouw en timmerwerken

Herveld ja - 7.5 Offerte
Een kleinschalig allround timmerbedrijf voor al uw timmerwerk renovaties en verbouwingen. 3timmermannen zijn er werkzaam binnen het bedrijf.

Rothuizen Installatietechniek Bv

Oosterbeek in overleg - 7.5 Offerte
Al bijna 100 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Oosterbeek en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Denk hierbij aan centrale verwarming, loodgieterswerk, airconditioning, elektra, dakwerk en sanita...

Brenter

Oosterbeek ja 8.5 Offerte
12 jaar ervaring in bouwsector. Klein en grote projecten. Badkamers,keukens,dakkapellen,trappen. Ook stucken,timmeren,tegelen,schilderen,leidingwerk niets is onmogelijk.

Timmer- & Onderhoudsbedrijf Ed Keller

Ede in overleg - 7 Offerte
Timmer- & Onderhoudsbedrijf Ed Keller is een eenmanszaak gevestigd in Ede. Na 17 jaar gewerkt te hebben in de afdeling kleinbouw bij een bouwbedrijf in Veenendaal, ben ik in 2007 gestart als zelfstandig ondernemer. Ik ben een ervaren allround timme...

Busch montage

Arnhem ja - 6.5 Offerte
Ben een eenmanszaak, maar van alle markten thuis,zoals schilderwerk tegels zetten, laminaat leggen enz, eigenlijk alles behalve stucadoren.

Cliff Elektro

Ede ja - 6.5 Offerte
Ben een eenmanszaak vanaf 2007 Elektricien doet elektra installaties voor zowel nieuwbouw,oudbouw renovatie en industrie & woningbouw, voor aannemers en particulieren.

Diensten Service Nederland

Arnhem ja - 7.5 Offerte
Diensten voor al uw klussen in of aan uw woning of bedrijfspand. Een professioneel klusbedrijf met een visie en vakmanschap.

Bouwbedrijf-elst

Elst ja Vlok 8.5 Offerte
Ik ben rinke de vos en werk al 15 jaar zelfstandig in de bouw. Geen personeel en ben altijd zelf op het werk aanwezig. De werkzaamheden zijn voornamelijk renovatie en maatwerk timmerwerk, aanbouw en verbouw. ASPRAAK IS AFSPRAAK

Aannemersbedrijf G. van der Meijden

Ede in overleg - 6.5 Offerte
Aannemersbedrijf G. van der Meijden te Ede richt zich op de burger- en utiliteitsbouw, van nieuwbouw en verbouw tot onderhoud en renovatie.

Budowlani

Ede ja - 6.5 Offerte
Wij zijn een poolse klusbedrijf die diverse werken (zowel grote als kleinere) aannemen, zoals bijv.: - pleister/stukwerk - tegels zetten - gips platen plaatsen - badkamer renovatie - opknapen van het woning (bij het verkoop bijv.) Wij zijn een ...

A&s Loodgieters-installatiebedrijf

Arnhem ja - 7.5 Offerte
A&S Loodgieters-Installatiebedrijf Voor al U loodgieters/installatie en dakwerk -Verwarming -Gas-Water-Sanitair -Lood-Koper-Zinkwerk -Dakbeddeking -Riolering -Onderhoud en reparatie

Ds dienstverlening

Arnhem ja - 6.5 Offerte
Alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden dak en zink werk aanbouw en verbouw renovatie keukens vijvers en pompen