Badkamerspecialisten in Onbekend en omstreken

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Sam vastgoed beheer

LandsmeerLandsmeer ja - 6.5 Offerte
Gespecialiseerd in renovatie bouwkundige adviezen

Bulbouw

Hilversum in overleg - 6.5 Offerte
Wij bieden scherpe offertes, snelle uitvoering en kwaliteit!

F.Klaver Dienstverlening

Volendam nee - 6.5 Offerte
Vloeren zonwering rolluiken

Boreha Group

Amsterdam ja - 6.5 Offerte
Boreha Groep bouwbedrijf biedt uitgebreide bouwkundige diensten aan: •renovatie en reconstructie van woningen en kantoren, •realisatie van toevoeging van nieuwe of uitbreiding van bestaande vertrekken, •professionele bouw consulting, •tr...

Guijt tegelwerk

Volendam in overleg - 6.5 Offerte
Guijt tegelwerk is een jong bedrijf die gespecialiseerd is in het betegelen van badkamers keukens wc's en alle soorten vloeren in alle soorten en maten tegels.al 12 jaar ervaring in nieuwbouw renovatie en particuliere projecten. Tevens het smeren v...

Uw Rijdende Rechterhand

Amsterdam in overleg - 6.5 Offerte
Voor al uw klussen in en rond het huis

Onderhoudsbedrijf Dosaru

Amsterdam ja - 6.5 Offerte
We zijn een klein bedrijf, gespecialiseerd in verbouwingen bij particulieren. We hebben veel ervaring ook op isolatie gebied (glas, easy-cell, vloeren/wanden) en vloeren.

PBuilding

Amsterdam ja - 6.5 Offerte
Wij zijn een Professioneel Bouw Bedrijf dat uitsluitend werkt met vakmensen uit (EU-land) Letland. Zo kunnen wij u de beste prijs EN kwaliteit garanderen!

Klus- & Onderhoudsbedrijf Cvanciger

Amsterdam in overleg - 6.5 Offerte
Wij zijn 2 ervaren klussers die al vele jaren ervaring hebben in verschillende vakgebieden. Wij kosten € 15,- exclusief materiaal.

Gerritsma loodgietersbedrijf

Edam ja - 7 Offerte
Loodgieters werk, cv installatie,s, water, gas, rioleringen, mechanische ventilatie, badkamers, toilet ,keuken dakbedekking, zink, etc

Aannemingsbedrijf Kogerbouw

Edam ja - 7.5 Offerte
Wij verzorgen al uw klussen van fundering tot de nok. Ik ben vanaf 1996 zelfstandig in de bouw bezig en vanaf 2005 als ZZP er.

Advies En Klusbedrijf Ronald Licht

Amsterdam ja - 6.5 Offerte
Jaren ervaring in diverse klussen, groot en klein. Schilderen, timmeren, plaatsen van keukens, plaatsen van eenvoudige trappen, sloopwerkzaamheden.

Berkhout

Edam Edam in overleg - 6.5 Offerte
Timmer/tegel/metselbedrijf

Terramare interieurbouw

Amsterdam ja - 6.5 Offerte
Ik ben all-round timmerman, gespecialiseerd in maatwerk. Daarbij kan ik ook schilderen, elektra aanleggen, metselen en tegelzetten. Samen kan ik met u een ontwerp, bouwplan en dan begroting maken.

PMI service renovaties

Amsterdam ja - 6.5 Offerte
Wij hebben alle disciplines in huis om uw opdracht tot een succes af te ronden zoals timmerman, loodgieter, elektricien, stukadoor, tegelzetter,kitter, slopers, schilders, bestrater, hoveniers en interieur architecte