Badkamerspecialisten in Noordwijk

Zelf je badkamer verbouwen? Komt best veel bij kijken om dit goed te doen!
Voor iedereen die niet zo handig is om zelf een badkamer te verbouwen is het aan te raden om dit door een badkamerspecialist uit Noordwijk te laten doen. Of je nu een hele nieuwe badkamer wenst of juist je huidige badkamer wilt te verbouwen. De professionele badkamerspecialist uit Noordwijk weet wat er bij komt kijken.

Nu je badkamer klus plaatsen

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

BaikMakanan

Noordwijk ja - 6.5 Offerte
Bedrijf voor renovatie, onderhoud en klussen. Met ruim 25 jaar ervaring en samenwerking met enkele senior vaklieden het juiste bedrijf oor diverse klussen in , aan en om het huis.

DamRos

Noordwijkerhout in overleg - 6.5 Offerte
BETROUWBARE MET RUIME ERVARING !!! EEN GOEDE PRIJS.KWALITATIEF GOEDE PRODUCTEN EN EEN UITSTEKEND RESULTAAT !!! -SCHILDER: - binnen / buiten - muren - plafonds - latexen - lakken - ramen - deur - en meer... -TEGELWERK -SLO...

Klussenbedrijf M.B

Noordwijk ja 6.5 Offerte
Klussenbedrijf M.B Noordwijk en omstreken richt zich op de particuliere en zakelijke markt.Kwaliteit staat bij ons voorop, wij werken uitsluitend met professionele merken met een voorkeur voor Sikkens.

Lesspol

Noordwijkerhout nee - 6.5 Offerte
Poolse Klusjesman Wij werken solide en professionel. Wij hebben 15 jaar ervaring in de bouw sector. Wij leveren kwalitatief maatwerk tegen scherpe prijzen. Wij gespecialiseerd in: - bouwen, verbouwen en renovatie -schilderwerk -timmerwerk -t...

Medal Totaal Onderhoud

Noordwijk ja - 6.5 Offerte
All-round klus, onderhoud en verbouw bedrijf met 10 medewerkers.