Badkamerspecialisten in Katwijk

Zelf je badkamer verbouwen? Komt best veel bij kijken om dit goed te doen!
Voor iedereen die niet zo handig is om zelf een badkamer te verbouwen is het aan te raden om dit door een badkamerspecialist uit Katwijk te laten doen. Of je nu een hele nieuwe badkamer wenst of juist je huidige badkamer wilt te verbouwen. De professionele badkamerspecialist uit Katwijk weet wat er bij komt kijken.

Nu je badkamer klus plaatsen

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

À.S Metselwerken

Katwijk ja - 6.5 Offerte
À.S Metselwerken staat voor metselen, voegen, impregneren, lijmen, renoveren & restauratie. Ik ben allround metselaar zzp er. Ik vind kwaliteit heel belangrijk en geef garantie van mijn werk.

Danivo Klusbedrijf

Katwijk ja - 6.5 Offerte
Hello, I'm Y.Spasov from Danivo Klusbedrijf.We are a company for all kind of renovation and construction, associated with houses and gardens.Activities that we are perform: -badkamers en toilet -schilderwerken(binnen en buiten) -timmerwerke...

Klus en montagebedrijf a.kuijt

Katwijk ja - 7.5 Offerte
Mijn naam is Arjan kuijt uit katwijk van het bedrijf KMBK ik werk sinds 2007 voor mijn zelf en ben gespecialiseerd in badkamers, toiletten, tegelwerken, daarbij doen wij ook schilderwerk en sauswerk ik werk alleen, zo heeft u altijd maar 1 aanspreek ...

Kwastech

Katwijk ja - 6.5 Offerte
Klein schilders-stucadoorsbedrijf

Rodeostraat,tuin en klusbedrijf

Katwijk ja - 6.5 Offerte
Wij zijn een straat,tuin en klusbedrijf en doen veel bestratingen voor grote aannemers en doen renovaties en verbouwingen van woningen.

W Heemskerk timmer/onderhouds werken

Katwijk ja - 6.5 Offerte
Voor degelijk vakwerk van badkamer of wc tot totale verbouwing voor een scherpe en eerlijke prijs zonder poespas met 22 jaar ervaring.