Badkamerspecialisten in Bergen op Zoom

Zelf je badkamer verbouwen? Komt best veel bij kijken om dit goed te doen!
Voor iedereen die niet zo handig is om zelf een badkamer te verbouwen is het aan te raden om dit door een badkamerspecialist uit Bergen op Zoom te laten doen. Of je nu een hele nieuwe badkamer wenst of juist je huidige badkamer wilt te verbouwen. De professionele badkamerspecialist uit Bergen op Zoom weet wat er bij komt kijken.

Nu je badkamer klus plaatsen

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Peetsvoegwerken

Bergen op Zoom ja - 7 Offerte
alle soorten tegelwerk, vloer en wandtegels, complete badkamers toilets keukens en vloeren, we slopen wanden stucen smeervloeren tegelen en afmonteren, dus alles in een. Ook grote tegels leggen we. Vraag vrijblijvend offerte aan op de mail.of bel,w...

Eldarschilderwerken

Bergen op zoom in overleg - 6.5 Offerte
15 jaar Ervaring en flexibel in schilderen, behanger ,vloeren werken.schilderwerk binnen en buiten alle prijs incl.materiaal.een keer komen altajdt ga jij bellen.

Klusspecialist Oerlemans

Bergen op Zoom ja 7.5 Offerte
Website en Facebook onder klusspecialist Oerlemans

Peet Brouwers Bouw & Renovatie

Bergen op Zoom in overleg - 7 Offerte
Heeft u plannen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie dan kunt u op deze site informatie vinden om uw (droom)wensen om te zetten naar kwalitatief hoogwaardige bouwwerken, hoe klein of groot deze ook zijn. Kwaliteit staat voorop bij Peetbrouwers...

Prachtig schoon gevelrenovatie

Bergen op Zoom ja - 6.5 Offerte
Voor al het tegelwerk kunt u bij mij terecht zoals vloeren wanden complete badkamers enz.

Tange bouw-onderhoud

Bergen op Zoom ja - 7.5 Offerte
Tange bouw-onderhoud komt voort uit Tange electrotechniek wij zijn voornamelijk actief in in het leveren van maat werk, van het afschaven van een klemmende deur tot het leveren en plaatsen van aanbouwen en tuinhuizen.