Walthaus

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Kwaliteit staat voorop bij Walthaus. Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze sinds 1999 zijn daarvoor het beste bewijs.

Walthaus is actief op het gebied van Onderhoud, Verbouwingen, Renovatie, Schilderwerk, Loodgieterwerk, Timmerwerk, Stukadoorswerk, spackspuitwerk. Grote en Kleine dienstverlening aan woningen en bedrijfspanden
Bij Walthaus regelen wij graag zoveel mogelijk voor de grote en de kleine opdrachtgevers. hierdoor zijn er geen afstemmingsproblemen met andere bedrijven en dit brengt tijdsbesparing. En bovenal één aanspreekpartner. De ervaring leert echter dat zo'n kennismaking vaak leidt tot een langetermijnrelatie. Met alle voordelen van dien. Maar het kan ook bij een eenmalige samenwerking blijven. Maar met de aandacht van de langetermijnrelatie de persoonlijke aandacht voor elke klant met een uitstekende dienstverlening en een uiterst betrouwbare werkwijze.

Meer weten
Wij vertellen u graag meer over onze diensten, onze aanpak en de wijze waarop we samen tot een succesvolle langetermijnrelatie kunnen komen.
Neem contact op voor een vrijblijvend advies. Doe dit door middel van het een telefoontje of een email. Eigenaar Marcel Walthaus zal dan persoonlijk contact met u opnemen om een afspraak te maken. Zo kan hij meer inzicht krijgen in uw wensen, met als resultaat het ontvangen van een duidelijke offerte.

Wij maken graag een afspraak met u.
Vakgebieden

Aannemer

Klussen Algemeen

Schilder & Afwerking

Stuken & Sierpleister

Timmerwerken

Contactpersoon Marcel Walthaus
Mobiel nummer 0625090060
Straat + nr. Goereesestraat 31
Postcode 2583NL
Plaats Den Haag
Provincie Zuid-Holland
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds Januari 2012
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering -
Garantie Ja
VAR verklaring -
Branchevereniging -
KvK nummer
(klik en check)
Gemiddeld uurtarief € 32,50
Beoordeling Klusbode rating: 6.5 6.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Website www.hetonderhoud.nl/
Bedrijfspagina Walthaus
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door Walthaus aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen