Tuinaanleg-com

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Bij tuinaanleg komt veel kijken. Daarom komen wij het liefst, vrijblijvend, bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Een voorwaarde voor een geslaagde tuinaanleg of renovatie is het uitvoeren van de werkzaamheden aan de hand van een werkomschrijving en tekening. Uw tuinontwerp wordt vertaald naar een gespecificeerde werkomschrijvende offerte. Voordat we bij u in de tuin aan het werk gaan heeft u een helder beeld van de werkzaamheden en bijhorende kosten die de aanleg van uw tuin met zich mee brengt. U ziet per onderdeel welke investering u doet. Het ontwerp van uw tuin kan door tuinaanleg-com of door een tuinarchitect verzorgd zijn. Een efficiƫnt plan van aanpak is de basis voor een succesvolle tuinaanleg. Uw tuin wordt op maat ontworpen en op vakkundige wijze aangelegd. Daar zorgt Tuinaanleg-com voor!
Of het in de aanleg gaat om bestrating, grondwerk, beregening, beplantingsplan, verlichting, vijvers, schuttingen, tuinmeubilair, bloembakken, pergola`s, kunstgras, gras vervangen, speeltoestellen, metselwerk, tuinhuizen of een overkapping. U kunt voor al deze werkzaamheden een beroep doen op de vakbekwame hoveniers van Tuinaanleg-com
Vakgebieden

Bestrating

Grond verzetten

Hekwerk & Schutting

Sloopwerkzaamheden

Tuin

Contactpersoon Robert Jan Braam
Mobiel nummer 0654604979
Straat + nr. Min A.s.talmalaan 22
Postcode 1402RW
Plaats Bussum
Provincie Noord-Holland
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds September 2015
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering Ja
Garantie In overleg
VAR verklaring -
Branchevereniging -
KvK nummer
(klik en check)
Beoordeling Klusbode rating: 6.5 6.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Bedrijfslogo Logo Tuinaanleg-com
Website www.tuinaanleg.com
Bedrijfspagina Tuinaanleg-com
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door Tuinaanleg-com aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen
+/- 50 m2 straten 25-09-2015 09:03 € 500,- 1