Tomek Snel

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Tomek Snel Aannemers in amsterdam.

Wij verbouwen woningen in en rond Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het opknappen van oudere huizen-, en in samenwerking met architecten renoveren we ook monumentale panden. We hebben een ruime ervaring en specifieke kennis opgebouwd over het behouden en verbeteren van originele balkenconstructies, en het renoveren van authentieke plafonds, deuren en ramen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan daarbij voorop.
We werken alleen met gediplomeerde en ervaren vaklieden en besteden grote aandacht aan de materiaalkeuze. Bovendien kunnenwij u ook adviseren over ecologisch verantwoorde en/of duurzame renovaties.

-Tomek Snel is in 2005 opgericht door Tomek Pedzikowski. Tomek heeft ruim twintig jaar ervaring met uiteenlopende bouw- en renovatiewerkzaamheden in nieuwbouw en bestaande huizen. Op deze website geven we u een eerste indruk van onze dienstverlening.
Vakgebieden

Aannemer

Contactpersoon T.Pedzikowski
Straat + nr. Loodskotterhof 63
Postcode 1034CL
Plaats Amsterdam
Provincie Noord-Holland
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds Oktober 2012
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering -
Garantie Ja
VAR verklaring Ja
Branchevereniging -
KvK nummer
(klik en check)
Beoordeling Klusbode rating: 6.5 6.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Bedrijfspagina Tomek Snel
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door Tomek Snel aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen
Renovatie 09-10-2012 22:51 € 58.000,- -