THbouwbedrijf

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Wij zijn hét bouwbedrijf in Den Haag voor kleine klussen en grote projecten, dus complete badkamers, complete woningen en ook houten, kunststof kozijnen. Ons werkgebied beperkt zich zeker niet tot alleen de Haagse regio. Wij werken ook in hele Nederland.
Wij werken zowel voor particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers, waar wij het onderhoud voor de langere termijn plannen en uitvoeren.
TH Bouwbedrijf voorziet u van de juiste vakmensen voor uw verbouwing, renovatie, dakopbouw en aanbouw van uw woning of kantoorpand. Wij werken dan ook met gepassioneerde vakmensen. Waar een specialist nodig is wordt deze ook ingezet. De elektricien voor de elektra en de loodgieter voor de badkamer en afvoer. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Een allround bouwbedrijf dus, met specialisten voor elk vakgebied.
Vakgebieden

Badkamer & Toilet

Contactpersoon Halyna Khoyska
Straat + nr. Truus Smuldersstraat, 41
Postcode 2331GJ
Plaats Leiden
Provincie Zuid-Holland
Bedrijfsvorm V.O.F.
KlusBode lid sinds Maart 2020
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering -
Garantie In overleg
VAR verklaring -
KvK nummer
(klik en check)
Beoordeling Klusbode rating: 6.5 6.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Bedrijfspagina THbouwbedrijf
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door THbouwbedrijf aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen
Plafond vernieuwen 3,50 x 2,30 meter 06-12-2020 00:16 € 700,- 4
Muren stuccen 14-03-2020 22:40 € 1.143,- -