SnoWi Storingsdienst

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Welkom bij SnoWi Storingsdienst


Heeft u thuis, op kantoor of in de werkplaats een elektrotechnische storing waarmee u geen raad weet en bent u woonachtig of gevestigd in Noord Brabant bel u nu SnoWi Storingsdienst. Voor urgente storingen staan wij binnen 1 uur bij u voor de deur.



Zakelijk
Als zakelijke klant wilt u de zekerheid dat uw machinepark optimaal blijft functioneren. Machinestilstand door een stroomstoring komt altijd ongelegen en kost geld. Daarom zoekt u een betrouwbare partner die altijd, dus ook in het weekend en ’s nachts, klaar staat bij calamiteiten. SnoWi Storingsdienst is dé oplossing voor onze vaste klanten om ook bij kleine technische problemen verzekerd te zijn van hulp. Bent u geen vaste klant van ons, maar wilt u wel gebruikmaken van onze service? Wij bespreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden.



Particulier
U heeft een stroomstoring, een doorgebrande hoofdschakelaar of kortsluiting in uw woning en weet niet waar het probleem vandaan komt of wat u eraan kunt doen. SnoWi Storingsdienst is snel terplekke om het probleem voor u op te lossen. Zo bent u verzekerd van een veilige elektra-installatie en kunt u met een gerust hart gaan slapen. De monteur of elektricien kan u ook adviseren of uw elektra-installatie nog voldoet aan de geldende eisen op het gebied van (brand)veiligheid.


SnoWi Storingsdienst uit Noord Brabant
24-uurs Elektra Hulp Service, 365 dagen per jaar bereikbaar.
T 040 29 28 520 (ook voor particulier)

SnoWi Storingsdienst heeft aantal storingsmonteurs die de regio Noord-Brabant bedienen en hulp bieden aan klanten bij calamiteiten. Wij zijn voornamelijk actief in de volgende plaatsen; Eindhoven, Meerhoven, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Leende, Heeze, Geldrop, Helmond, Lieshout, Gemert, Nuenen, Son en Breugel, Best, Oirschot, Tilburg, Den Bosch, Boxtel, Veghel, Oisterwijk en Breda



SnoWi Storingsdienst is onderdeel van SnoWi Group. Bezoek de website voor meer informatie


3x ingevoerd 7/2/2011
Vakgebieden

Elektra

Contactpersoon SnoWi Storingsdienst
Telefoonnummer 040 29 285 20
Fax nummer 040 29 28 484
Straat + nr. Wezelstraat 2a
Postcode 5622AM
Plaats Eindhoven
Provincie Noord-Brabant
Bedrijfsvorm B.V.
KlusBode lid sinds Februari 2011
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering Ja
Garantie In overleg
VAR verklaring -
Branchevereniging -
KvK nummer
(klik en check)
Beoordeling Klusbode rating: 7.5 7.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Bedrijfslogo Logo SnoWi Storingsdienst
Website www.snowi-storingsdienst.nl/2/home.html
Bedrijfspagina SnoWi Storingsdienst
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door SnoWi Storingsdienst aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen