Schildersbedrijf Nutterts

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Schildersbedrijf Nutterts is een eenmanszaak dat sinds 2012 bestaat maar met 7 jaar ervaring in het schildersvak. Ons bedrijf staat voor kwaliteit in de hoogste zin van het woord. U kunt er zeker van zijn dat uw woning of pand weer in een jaren lange topconditie verkeerd. Wij geven daarom ook op al de door ons uitgevoerde werkzaamheden een garantie. Wij werken met de beste materialen en verfsystemen, zodat uw woning of pand er weer stralend en strak bij staat. Wij werken voor particulier en bedrijf. Bent u particulier en is uw woning of pand ouder dan 2 jaar? Dan valt het schilderwerk onder de 6% BTW regeling wij komen graag bij uw langs voor een vrijblijvende offerte .

Schildersbedrijf Nutterts is er voor al uw :
- Binnen en buiten schilderwerk
- Muur en plafond (sauzen)
- Onderhoudswerk
- (glasweefsel) plakken
- Houtrot reparatie
- Klein timmerwerk
- beglazing

Beglazing.
Bij ons kunt u, thermopeen en HR++ glas bestellen en laten plaatsen. Graag maken wij met u eerst vrijblijvend een afspraak om samen door te spreken wat precies de bedoeling is. Vervolgens zullen wij u op basis van de werkzaamheden en het te bestellen glas een offerte uitbrengen. Op deze manier weet u van te voren precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Indien gewenst zullen wij bij ons bezoek tevens uw kozijnen onder de loep nemen. Indien er bij uw kozijnen of deuren sprake is van houtrot of ander achterstallig onderhoud dan kunnen wij u ook hierbij van dienst zijn. Ons werkgebied voor glas werkzaamheden is het noorden van Nederland en dan met name de provincie Friesland Groningen Overijssel Drenthe
Neem voor glas werkzaamheden of andere diensten contact met ons op of vraag direct een offerte aan!
Vakgebieden

Behangen

Glas zetten

Schilder & Afwerking

Timmerwerken

Contactpersoon Richard.Nutterts
Mobiel nummer 06-17998909
Straat + nr. Jipperdastrjitte 3
Postcode 9074CW
Plaats Hallum
Provincie Friesland
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds Januari 2013
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering Ja
Garantie Ja
VAR verklaring -
Branchevereniging -
KvK nummer
(klik en check)
Beoordeling Klusbode rating: 6.5 6.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Bedrijfslogo Logo Schildersbedrijf Nutterts
Website www.schildersbedrijfnutterts.nl/
Bedrijfspagina Schildersbedrijf Nutterts
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door Schildersbedrijf Nutterts aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen
Behangen slaapkamer 24-01-2013 20:51 € 700,- -