Peet Brouwers Bouw & Renovatie

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Heeft u plannen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie dan kunt u op deze site informatie vinden om uw (droom)wensen om te zetten naar kwalitatief hoogwaardige bouwwerken, hoe klein of groot deze ook zijn.

Kwaliteit staat voorop bij Peetbrouwers Bouw & Renovatie. De uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en de betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs.

Al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van nieuwbouw, renovatie en restauratie en inmiddels een paar jaar zelfstandig actief als eenmansbedrijf.

Een specialiteit van het bedrijf is het renoveren en restaureren van woningen. Dit kan op allerlei gebieden; van het vervangen van een dakgoot, of het renoveren van een badkamer, tot het plaatsen van een aanbouw.

Om alle plannen om te zetten in een realisatieproces beschikt het bedrijf tevens over een ontwerp- en tekenafdeling, om al uw wensen vanuit een technisch plan te kunnen visualiseren en realiseren.

Een persoonlijke benadering speelt in de relatie met onze opdrachtgevers een belangrijke rol. Heeft u bijzondere wensen? U kunt deze altijd met ons bespreken en wij overleggen met u over de haalbaarheid ervan. Is een opdracht moeilijk realiseerbaar of blijkt het budget te krap? Wij adviseren u graag over passende alternatieven.

Daarnaast kunt U sinds kort ook hier terecht voor uw interieurbouw. We ontwerpen en realiseren maatwerk op gebied van meubilering, trappen/balustrades, (raam)kozijnen enz., gebaseerd op uw wensen.
Vakgebieden

Aanbouw & Nieuwbouw

Aannemer

Badkamer & Toilet

Stuken & Sierpleister

Tegels zetten

Contactpersoon Robbie Brouwers
Telefoonnummer 0164-251890
Mobiel nummer 06 52 02 23 09
Straat + nr. Pater Kustersstraat 22
Postcode 4615DE
Plaats Bergen op Zoom
Provincie Noord-Brabant
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds Januari 2013
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering Ja
Garantie In overleg
VAR verklaring Ja
Branchevereniging -
KvK nummer
(klik en check)
Gemiddeld uurtarief € 27,50
Beoordeling Klusbode rating: 7 7
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Bedrijfspagina Peet Brouwers Bouw & Renovatie
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door Peet Brouwers Bouw & Renovatie aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen
Ik zoek een echte vakman 17-02-2013 11:45 € 27,50 -
Betegelen badkamer 07-01-2013 21:15 € 925,- 4
Tegels zetten, keuken 07-01-2013 20:49 € 181,50 1