MooieKlus

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Mijn naam is Aad van Vessem en ben de eigenaar van klusbedrijf MooieKlus. Klusbedrijf MooieKlus richt zich voornamelijk op alle huishoudelijke ongemakken in en om het huis. Daaronder versta ik het in elkaar zetten van bv. IKEA meubelen, ophangen van allerlei zaken als schilderijen, spiegels, badkamermeubels, etc. Verder alle reparatiewerkzaamheden in en om het huis, schilderwerken binnen en buiten, leggen van laminaatvloeren, verwerken van kleine loodgieterwerkzaamheden en het plaatsen tuinoverkappingen. Om wat meer duidelijkheid te geven over de reparatiewerkzaamheden; denk hierbij aan het repareren van gaten in holle gipswanden, oplossen van lekkende kranen, bijpleisteren en de afwerking daarvan, het verhelpen van verstopte dakgoten, het schoonmaken van dakkapellen. Bij kleine loodgieterwerkzaamheden kunt U denken aan het vervangen van kranen, het verhelpen van lekkende kranen en het aanleggen van nieuwe leidingen. Ook voor alle andere klussen ben ik inzetbaar, mits mijn kennis en vakkunde dit toelaat.
MooieKlus werkt op een parttime basis waardoor een uniek concept gehanteerd kan worden. Dit houdt in dat MooieKlus de werkzaamheden in de avonduren en op zaterdag uitvoert, maar waarover geen extra toeslagen berekent worden . In overleg kan de klus ook in een aantal opeenvolgende dagen worden uitgevoerd.
De kosten voor het inhuren van MooieKlus geschiedt op basis van uren, mits anders overeengekomen. De uren zijn eerlijke uren wat betekent dat de eventuele koffie en lunch pauzes in mindering gebracht worden van de aanwezige uren. MooieKlus hanteert ook geen voorrijkosten, maar wel een kilometerprijs van 0,19 cent vanaf het vestigingsadres. Aangezien er vanuit twee locaties gewerkt kan worden, te weten Noord-Brabant en Geldeland, wordt U nooit door een hoge kilometerprijs verrast.
In de voorwaarden van MooieKlus vindt U meer informatie aangaande garantie, uurtarief, enzovoorts. De voorwaarden worden overhandigt voordat de offerte/opdrachtbevestiging getekend wordt en U dus niet voor verassingen komt te staan.

Met vriendelijk groet,
Klusbedrijf MooieKlus
Vakgebieden

Aanbouw & Nieuwbouw

Dak & Dakgoot

Klussen Algemeen

Schilder & Afwerking

Vloeren

Contactpersoon Aad van Vessem
Mobiel nummer 0620300691
Straat + nr. -
Postcode 4708EV
Plaats Roosendaal
Provincie Noord-Brabant
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds Mei 2013
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering -
Garantie Ja
VAR verklaring -
Branchevereniging -
KvK nummer
(klik en check)
Gemiddeld uurtarief € 25,97
Beoordeling Klusbode rating: 6.5 6.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Bedrijfspagina MooieKlus
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door MooieKlus aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen
Laminaat vloer leggen 26-05-2013 15:33 € 275,- 1